Fulgusori de nov.dec2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu tin cu Bote...dar patca si de Grigore mi-e mila..

Tiusca si al meu mai tuseste si-i dau sirop..nici Flavius nu face temperatura..dar are muci...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Tiusica, ce legume i-ai pregatit pana la urma? La tuse nu ma pricep Am observat ca Sophia are un fel de tuse de nerabdare- cand vede ca vin cu mancarea de la bucatarie, incepe sa se agite, da din picioare, isi freaca talpile si ma grabeste cu un fel de tuse.

Ce e fetelor cu Dansez… asta, ca vad ca toate il urmariti?

Eu nu am rezistat azi si mi-am luat DVD-ul cu Avatar. Am vazut filmul 3D, dar vreau sa-l revad (nu radeti de mine, prefer in ultima vreme filmele de copii: Lord of the Rings, Harry Potter, etc, si emisiunile despre animale prezente si trecute, pe DVD insa, ca sa pot apasa pe Stop fara sa mi se ridice tensiunea de tzishpe mii de ori cand trebuie sa ma ridic de pe canapea).

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Ce e fetelor cu Dansez… asta, ca vad ca toate il urmariti?

ce tare esti....este o emisiune care dureaza vreo 2 luni o editie...intra in concurs vreo 8 perchi si danseaza...premiile sunt maricele...primele 3. Coregrafiile sunt super...si povestile de viata ale concurentilor de cele mai multe ori cutremuratoare

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu nu prea mai am rabdare sa ma uit la filme nu conteaza de care sunt

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

LauraB ai PM

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Thx Camy.
Raspuns!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

vreau sa castige Bote...ca-i place de el

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

a iesit Bote din concurs

s-a trezit strumful meu pt un biberon..si asa smecher s-a facut mai...il iau in brate si sta cu ochii intredeschisi...ca sa nu-l pun in patut...si rade

noapte buna!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Cristina, sanatate multa lui Andrei. Cat despre dermatita, te rog sa-mi spui si mie cum evolueaza. Asa cum am mai spus, si buburuza mea are pielea rosiuta si uscata pe amandoi obrajorii. Uneori e aproape invizibila, dar alteori e iritata bine. Cand merg la medic la urmatoarea vizita o sa-l mai intreb inca o data daca chiar nu pot sa o ajut sa scape mai repede de problema.

Cine a castigat, Camy?

Mergi la inceput

Buna dimineata...sunt cam somnoroasa..astae sunt consecintele daca stau noaptea sa urmaresc emisiuni..

LauraB nu stiu inca cine a castigat...au ramas 3 perechi in concurs..saptamana viitoare vor ramane 2 si peste inca o saptamana vedem si fericita castigatoare!!! abia astept!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput