Fulgusori de nov.dec2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata!!

Am intrat din mai multe motive,n-o sa le enumar pe toate ..ma rezum la cele mai importante ptr.mine..

Am citit din postarile de ieri,mai putin cele de azi si am zarit-o pe luciandrea( pe care eu,personal,nu am uitat-o si m-am intrebat de multe ori pe unde e)...vreau sa-i spun ca imi pare rau ca au avut probleme ,dar ma bucur ca au scapat de ele,multa sanatate tie si piticei ;iti multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta...

Laura b. in mare parte ai dreptate in ceea ce spui ,am procedat la fel(am citit ce m-a interesat,am ignorat ce nu mi-a placut),dar s-a ajuns prea departe si eu una (si probabil si alte fete) nu mai pot ignora..

CAMY tot spui sa se lase rautatile la o parte,dar,tu,draga mea ai facut niste afirmatii gratuite si jignitoare la adresa unor fete care ti-au oferit un sfat...ai trecut prin multe si esti capabila sa faci trieri si sa aplici ceea ce merge la voi...nu e vina nimanui ca la voi nu a functionat...

Roxyaly sunt dezamagita de atitudinea ta...

probabil va voi mai citi ,dar de postat nu cred ca am sa mai postez...am un gust amar vizavi de cele intamplate si sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici...eu una pot sa iert,dar nu pot uita..

Eu va doresc sa fiti in continuare supermamici ptr. copiii vostri..asa cum suntem toate..

va urez tuturor o zi buna si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Eu va doresc sa fiti in continuare supermamici ptr. copiii vostri..asa cum suntem toate..

va urez tuturor o zi buna si numai bine!!!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

multumim miany...eu iti doresc asemenea...

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetelor cu baietei,cat de mult "umblati" la cucul lor?Sotu' e foarte milos si nu ma prea lasa.Doctorita mereu trage de "putulica" lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pufuletele meu mic azi a ,mancat' mai curatel...deschidea el cuminte gurita cand vedea lingurita, se uita la mine si radea, se mai stramba la cate-o lingurita...dragu de el si dupa ce s-a terminat portia el deschidea gurita......sunt moarta dupa el

tiusca, sotu se ocupa de asta, si face in fiecare seara in timpul baitei...mie mi frica si tot ii spun ,nu mai trage ca mie mi frica' (desi pe copil nu-l doare sau cel putin nu zice nimic, el rade)...si sotu imi zice ,lasa ca mai bine facem acuma decat sa ajungem apoi la operatie'......acuma ce sa zic eu....si pediatra se uita la fiecare control, si acuma ultima data cand am fost s-a uitat si a zis ,foarte bine, continuati asa'...
miany, mersi, la fel iti doresc...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

fetelor......traim vremuri crancene...SUNTEM CENZURATE
SI CE NU MI-A PLACUT EPOCA COMUNISTA...

NI SE BAGA PUMNUL IN GURA.......no comment

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

fete noi plecam un pic la tara..asa ca-n w-e...
va doresc un sf de sapt. placut...
si pentru mamicile care intrau aici sa vorbeasca cu fetele care au plecat...si despre care fetele nu stiu (citez:) ,,din ce gasca fac parte,, va aduc la cunostintza urmatorul link...acolo le veti gasi..(sa le usurez munca)...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151409.
oricum aici e casa lor si pot reveni oricand doresc.asta depinde de ele...la fel le doresc...un sfarsit de saptamana placut...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

fetelor......traim vremuri crancene...SUNTEM CENZURATE
SI CE NU MI-A PLACUT EPOCA COMUNISTA...

NI SE BAGA PUMNUL IN GURA.......no comment

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

lore...hai sa incheiem..te rog......nu are rost..sens...

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare tuturor,

Am recuperat ieri si tot am vrut sa raspund dar nu am reusit.

Andrei a inceput sa isi revina cu pielicica. Pediatra era tare nelamurita (sunt la al treilea tratament pt dermatita, dat de dermatolog) de ce nu se amelioreaza starea lui.

Acum am inceput si diversificarea: cu antibiotic. Andrei are rosu in gat, si tuseste tare urat, plus mucusori. Vom trece si peste asta.

Si "colac peste pupaza", nu mai am laptic suficient. Asa ca papam si
LP. Aseara a papat prima data 60 ml.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

cristina_boc, nasoala treaba cu dermatita asta....sper sa treaca repede....

vad ca sunteti plecate fetelor, iesim si noi afara, va pup, o zi faina va doresc...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ne-am intors din plimbari..am stat vreo 3 ore..a fost asa placut...mai vreau..dar acum s-a innorat afara....asa ca suntem la adapost.
In parc multi copilasi, cred si eu dupa atatea zile atat de urate, sper doar ca si in we sa fie frumos afara!

My_Lady multumim de link..ma refer la cel cu "mori de ras"...inca nu am terminat de citit, mai am si we placut la tara!

Tiusca, nu stiu ce face acolo Pustache, dar sigur face ce l-a invatat pediatra. Eu nu fac baitza lui Flavius, numai sotul face, asa ca el stie ce "mestereste" pe acolo...

Cristina_boc sanatate multa ii doresc lui Andrei, sper sa-si revina si din raceala si cu dermatita, din pacate nu stiu ce sa spun, dar ai nevoie de un medic dermatolog bun..
Cu LP ma bucur ca ti-ai dat seama...cresc si cu asta!

acum merg sa ma joc cu baietelul meu cel rasfatat!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput