Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
Vivela spune:
'na ziua
Felicitari Murica pentru nastere, refacere rapida si sanatate multa tie si bebelinei, sa creasca mare, frumoasa si norocoasa 

.
eu sunt un pic cam depresiva, n-am chef de nimic, as dormi non-stop. ma simt ca un elefant care a inghitit un bolovan.
sincer, la mine dorinta sa treaca timpul asta mai repede este mai mare decat frica. oricum de nastere nu scap, cumva bebe trebuie sa iasa de acolo, asa ca nici nu ma mai gandesc daca mi-e frica sau nu.
mie mi se pare ca bb inca nu s-a intors in pozitia regulamentara, inca ii simt caputzul sus (sau poate o fi funduletul? ca sunt cam la fel), asa ca am un oarece stres ca n-ar mai avea loc sa faca intoarcerea, ca eu il simt maricel in burta. ar fi culmea sa fie in prezentatie pelvina si sa fie nevoie de cezariana, mereu am exclus-o ca posibilitate
.
pentru cine e interesat de pozitiile fetale, uitati aici un site interesant:
http://www.spinningbabies.com/
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
bubu30 spune:
Cris felicitari
Chiar ca sunteti maaariiii !
Sabina ne bucuram ca sunteti bine si ca bblinele iau asa bine in greutate. 
Ma gandesc zilnic la voi si mai ales cand vad ca nu intri ma face sa prevad ce ma va astepta dupa
si sa imi dau seama ca intratul pe forum va fi istorie pt mine![]()
Va doresc sa va mai linistiti cu colicile si sa doarma fetele mai mult noaptea 
Nana la tv au zis ca nu este in maternitati nici vaccinul antihep B, dar poate cu asta nu e valabil in toate maternitatile ca vad ca numai lipsa celuilalt e f mediatizata.
NicoB nu ma intorc la servici.
Bona e doar sa ma ajute cu copiii si prin casa una alta.
Vai Sorana ce-am mai ras, cu lacrimi, de soacra-ta si faza cu pasmpersul

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

pisi-pis spune:
Nana si la mine bebelina face tot felul de galme prin burtica, mai ales in timpul orei de pregatire pt nastere, sunt momente in care mi se inalta toata burtica, zici ca da sa iasa un alien mic pe acolo
.
Maria, ma bucur mult ca s-au stabilizat glicemiile si ca endocrinologul e multumit! Gata, ai trecut si de pragul de 35 saptamani si daca bebe nu e prea mare, atunci ai scapat deja cu bine!
Si nu iti face griji, te vei descurca perfect singurica, si eu o sa fiu in aceeasi situatie, prefer sa vina mama dupa cele 5 luni de post-natal, sa poata sa stea matzuca acasa macar inca o luna.
Cristina, si eu stiu ca dupa 37 de saptamani avem liber la cat mai mult sex
, stimuleaza hipofiza sa secret oxitocina, care la randul ei induce contractiile uterine. Dar nu mi-am imaginat ca se poate face sex si dupa ce se rupe apa, chiar am ramas mirata. Pai ma gandesc ca daca mi se rupe apa, numai de asta nu o sa-mi mai arda.
Sabina felicitari pentru bebeline, ca au luat in greutate, or sa se regleze micutele si cu somnul. Tu deja muncesti la 2-3 saptamani de la nastere??
Si ce scumpica e Ale
, un pupic dulce pt ea!
Sorana, eu scot deja motatele pentru primul baietzel de la odisee!!

HAI SORANA!!! Nastere usoara, recuperare rapida si il asteptam cu nerabdare pe bebe TUDOR!!
Si cum dumnezeu a reusit sa-l vare pe Matei in scutec de nou-nascut??
Anamaria, poti sa nasti AZI??? Scoatem motatele si pentru tine, iar daca nu le mai scoatem inca o data saptamana viitoare
. Mult curaj!

Hai Anamaria!!! Nastere usoara si tie, recuperare rapida dupa cezariana si o asteptam cu mult drag pe Melissa!!
Ana (anamariam79), ai grija cu durerile de burta, mai bine il suni pe doctor.
Fetelor aveti grija, ca ne apropiem cu pasi repezi de luna plina, e miercuri, 28 aprilie, mai avem mai putin de o saptamana, trebuie sa stam cumintele cateva zile inainte si cateva dupa.
Ana 32+ cu
Laura
Crissy_C spune:
Off, la ultima luna plina am avut prima si ultima sangerare din sarcina asta, sper de data asta sa nu mai apara vreo surpriza...
Cristina, fericita
32+ cu
Patricia
AMR 7+ 

pisi-pis spune:
Tocmai am primit raspuns la o intrebare pe care am pus-o la discutia despre celule steam si recoltarea de sange din cordon. Se pare ca si in Romania exista o banca publica la care se pot face donatii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_cbc Si in Romania exista o banca publica de celule stem, iar de acest registru public se ocupa fundatia Eurocord. Pentru informatii referitoare la o recoltarea in sistem publica va trebui sa va adresati direct fundatiei: office@eurocord.ro , www.eurocord.ro . |
Fetele care nu vor cumpara kituri de la bancile private, nu va ganditi la o recoltare pentru banca publica? - banuiesc ca aceasta e deja in sistemul european, si e o sansa in plus pentru toti bebeii nostri. Aici kitul pentru banca publica e gratis, si recoltarea la ,aternitate e tot gratis, practic nu pierdem absolut nimic. Recoltarea se face numai la bebelusi cu peste 35 de saptamani de gestatie, noi inca asteptam sa ajungem la 35 ca sa putem cere kitul.
Cristina, sa speram ca luna asta plina va trece fara incidente, mai stam cuminti acum, pentru ca la luna plina viitoare deja bebeii nostri or sa fie maricei, chiar daca se vor naste e OK.
Ana 32+ cu
Laura
bubu30 spune:
Ana durerile de burta ca la menstruatie sunt de fapt contractii de travaliu fals, dar cele mai periculoase sunt cele de spate (sale) care dor la fel, acelea fiind de travaliu real.
Oricum sper ca iei ceva antispastic si nu stai cu durerea , nu ?
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Onana spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Neata burtici! Corina, felicitari pentru schimbarea prefixului!!! Ce dragut ca pregatesti colegilor praji de 'la revedere' ![]() Veronica, felicitari pt rezultatul bun de la eco! Ce bine ca dr-ita te-a asigurat ca va fi la nastere indiferent de ora/zi! Mary, felicitari pentru cele 4 sapt ramase!!! Cris, felicitari pentru 38 de saptamani implinite!!! Mie mi se pare ca Sebi merge la orice varsta - sau ma rog, oricum, la varsta a 3-a nu o sa i se mai spuna pe nume, ci dl. Cutare sau 'buni' Sabina, imi pare rau ca nu dorm fetele din cauza colicilor, dar daca iau bine in greutate e grozav!!! Poate va functiona Sab Simplexul asta mai bine de acum inainte! Doamne, faza cu laptucile din parc e horror!!! Nu stiu cum s-a gandit socrela sa i le dea asa lui Ale, direct din parc, unde sunt atatia caini pe spatiul verde!!! Cu vecinii cum va mai intelegeti? Sorana, cred si eu ca esti cu tensiunea si pulsul la cote maxime, la AMR 1 zi!!! Raceala a trecut? Am ras cu lacrimi la faza cu soacra ta, cred ca s-a chinuit ceva sa indese funduleata lui Matei in pampersi nr 1 Aniska, cum adica e posibil sa nasti azi??? Si asa calma ne zici? La Multi Ani si petrecere frumoasa tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!![]() Cristina, fericita 32+ cu Patricia AMR 7+ ![]() ![]() |
Cristina, scumpa,
multumim de intrebare, azi dimineata m-am trezit fara voce
) ferice de dr si de ceilalti, ca n-o sa potSorana, mami de Matei si
38 + cu
TudorAMR

...1 zi
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui pisi-pis Fetelor aveti grija, ca ne apropiem cu pasi repezi de luna plina, e miercuri, 28 aprilie, mai avem mai putin de o saptamana, trebuie sa stam cumintele cateva zile inainte si cateva dupa. Ana 32+ cu Laura |
Vai Ana nu se poate, iar luna plina ?
Luna trecuta pe 29 martie tot tu m-ai informat ca habar n-aveam, dar vai ce rau mi-a fost in noaptea aia, aveam doar 31 sapt si am crezut ca nasc.Nu am dormit toata noaptea.

NU vreau repetir

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

mommy_to_be spune:
Hello burtici!
Ma laudam aseara ca mai nou reusesc sa mai culc ceva mai devreme, insa azi noapte tot pe la 4 am adormit
Bine ca pot sa dorm de dimineata cat vrea muschiul meu...![]()
Aniska, eu nu scot motatele pana nu ne transmiti prin Ale ca nasti sigut. Asa ca ca acum astept vesti de la tine
Anamaria, bine ca ai programare la gine si mergi sa vezi ce-i cu durerile astea de burta, ca bine nu poate fi. Totusi, pana ajungui la doctor, ia NoSpa, nu sta asa!
Vivela, la fel ca tine, si eu simt mai degraba nerabdare decat frica vizavi de nastere, pe acelasi principiu, si anume ca de nascut nu scap, bebe tot trebuie sa iasa pe undeva. As fi o ipocrita sa spun ca nu ma apuca si pe mine panica in unele momente, insa fac tot posibilul sa nu ma fandesc la asta acum, pentru ca oricum nu pot schimba nimic facandu-mi o mie de ganduri. Si eu abia astept sa nasc, sa-mi vad minunea si sa devin mai sprintena si mai mobila. Mi-a placut comparatia ta cu elefantul care a inghitit un pietroi

sorana, esti pe ultima suta
Eu scot motatele mai pe seara, sa te incurajeze. Tare am ras si eu la faza cu soacra... Saracul Matei... nu l-ai scos vinetiu din pampers-ul ala?
Presimt ca azi ma voi plictisi... e sarbatoare si nu mai pot tricota
, asa ca trebuie sa vad ce ocupatie imi gasesc... Poate fac ceva bun de mancare. Va pupic burtici!!!
Mira
fericita 35+cu
Maya Alesandra
AMR 3 saptamani 

minunea mea
Onana spune:
Am si eu niste intrebai legate de BCG, va rog mult daca puteti sa ma lamuriti
:
Theo, stii cumva daca se gaseste in Grecia, de cumparat din farmacie? Si ce trebuie, reteta, etc..? Ca pleaca cumnatul meu in GRecia si ma gandeam daca n-ar putea sa-l aduca de acolo?
Sau daca se gaseste in Belgia in farmacii stie cineva?
Si inca ceva: cum ar putea sa-l aduca, exista de cumparat recipient special, apropo de temperatura? Ruxi, parca tu stiai..
Si se poate aduce asa, pur si simplu, sau trebuie niste documente speciale pt ca e un vaccin viu, importat..
Va rog mult, daca stiti ceva despre asta, pt ca ma tot gandesc cum sa fac sa-l aduc..
Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...1 zi

Si asa calma ne zici?
La Multi Ani si petrecere frumoasa tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!