Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aniska80 La 13.30 trebuie sa fim la Spitalul Judetean la Constanta,pentru a ne vedea doctora...daca mai putem,mai stam un pic,daca nu...azi v-a fii marea intalnire cu PRINTESA!!!!!! ![]() ![]() Desi operatia de cezariana nu-mi v-a permite sa stau cu ea...decat dupa 24 de ore...daca totul decurge normal!!!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 36+cu MELISSAAMR...1 ZI SAU 1 SAPT.MAXIM!!! |
Vai Anamaria cu cat calm ne-ai anuntat, cum ziceau si fetele, parca mergi sa iti ia tensiunea
Oricum eu iti doresc sa mai stea bb la caldurica

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui Onana Am si eu niste intrebai legate de BCG, va rog mult daca puteti sa ma lamuriti :Theo, stii cumva daca se gaseste in Grecia, de cumparat din farmacie? Si ce trebuie, reteta, etc..? Ca pleaca cumnatul meu in GRecia si ma gandeam daca n-ar putea sa-l aduca de acolo? Sau daca se gaseste in Belgia in farmacii stie cineva? Si inca ceva: cum ar putea sa-l aduca, exista de cumparat recipient special, apropo de temperatura? Ruxi, parca tu stiai.. Si se poate aduce asa, pur si simplu, sau trebuie niste documente speciale pt ca e un vaccin viu, importat.. Va rog mult, daca stiti ceva despre asta, pt ca ma tot gandesc cum sa fac sa-l aduc.. ![]() Sorana, mami de Matei si 38 + cu TudorAMR ![]() ![]() ...1 zi |
Exista genti frigorifice pt transport, din acelea ca pt mers la picnic, de plastic mari, dar nu se preteaza la un asa drum lung, dar mai exista si gentute mici, arata ca o borseta pt cosmetice, dar au la interior material termoizolant (un fel de staniol gros sau un fel de cauciuc gros), dar acestea mici nu stiu sa se gaseasca in comert.
In aceasta geanta trebuie sa pui elementi de racire, din aceia cu dop, care se umple cu apa si se pun la congelator pt inghetare.
Acum o alta problema ar fi din cate au zis la stiri ca vaccinul bcg e ok sa il facem doar din anumite tari, unde au tulpina asemanatoare cu cea de la noi (ei ziceau Ungaria, India, Danemarca si cred ca Bulgaria)
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

Vivela spune:
eu scot niste motate, asa, preventiv, vad ca p-aici se anunta nasterile asa, de la ora la ora
:

ma duc sa ma plimb putin...maine fac 33 de sapt, mi se pare ca mai e asa mult...
pe de alta parte, aseara am fost in supermarket cu david, cand am reusit sa plecam de acolo eu si sotul ne intrebam cum o sa reusim sa facem fata cu 2 daca cu unul e atat de dificil...
Sorana, chiar asa, cum a intrat Matei in scutec nr. 1??
eu stiu ca am incercat o data sa-i pun lui david un scutec cu vreo 2 nr mai mici (eram la ikea, plecasem fara schimburi suficiente dupa mine, iar acolo am gasit - bine ca am gasit! - scutec doar o marime, bineinteles una mai mica. i l-am pus pe ala pana am ajuns acasa, dar parca avea bikini, abia ii ajungeau baretele alea sa se lipeasca.). si ce maricel e Matei, David are 13,5 kg, desi e mai mare ca varsta.
Mira,
La multi ani, cu intarziere
, sa fii sanatoasa si fericita, nastere usoara, sa-ti dea DD o bebitza sanatoasa tun si frumoasa 

.
mi-as fi dorit si eu sa am o fetita sa-i fac hainute, la baieti nu prea mi-a venit, ca n-am idei. dar as fi croit niste rochite, mama-mama...
.
ma scuzati ca nu va raspund la fiecare, va citesc, dar n-am stare, sunt de cateva zile cam in plop cu psihicul, cred ca e un pui de astenie de primavara care nu mai trece o data...
ma duc la plimbare un pic, poate imi trece.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
fetelor am primit msg de la Aniska si ia spus dr.ca mai poate sta pana pe 1 mai.
asa ca bagam deocamata motatele la odihna
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor am primit msg de la Aniska si ia spus dr.ca mai poate sta pana pe 1 mai. asa ca bagam deocamata motatele la odihna asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Foarte bine
Bravo ei - cu cat mai mult cu atat mai bine

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

anamariam79 spune:
| citat din mesajul lui bubu30 Ana durerile de burta ca la menstruatie sunt de fapt contractii de travaliu fals, dar cele mai periculoase sunt cele de spate (sale) care dor la fel, acelea fiind de travaliu real. Oricum sper ca iei ceva antispastic si nu stai cu durerea , nu ? Ruxi 35 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Iau no-spa, dar e frectie la picior de lemn
. Abia astept sa se faca 6 sa ajung sa ma lamuresc si eu. Oricum ebbe e mare de acum, bagajul facut...Ana
36+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani bebica mea mica si scumpica

ticker

bubu30 spune:
Si la mine no-spa neasociat era frectie la picior de lemn, le luam ca pe bomboane.
Acum iau no-spa + scobutil + gynipral pt ca si pe mine ma sperie durerile astea cum zici tu , ca la menstra.
Dar vezi tu , eu le am de la 29 sapt si am rezistat cu ele pana acum, asa ca nu trebuie sa te sperii, bine nici sa le ignori , dar vezi ce zice dr tau.
Bafta multa pe seara la control !
Sa intri sa ne zici ce si cum ![]()
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

aleesicoo spune:
offf Ana imi pare tare rau

poate daca te tine un picut internata mai sta bebe la caldurica
oricum ar fi noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

tigruta spune:
Bun gasit burtici..noi mai greu pe net dar suntem la curent cu tot ce se intampla..suntem bine ne odihnim..
FELICITARI MURICA...BINE AI VENIT PE LUME EVELYNE MARIA, SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA..
Mira cu intarziere iti doresc 

Felicitari burticilor pt vestile bune despre bebei si bafta multa celor care se vor intalni cu minunile din burtica..
Va doresc weekend placut
Elena
31+
Luca
nikolett2445 spune:
naste cineva la cfr 2???
mi-e frica de stafilococul auriu,bacteria cu care s-ar fi infectat doua femei,operate acolo,motivul fiind nesterilizarea obiectelor sanitare,transmit pe realitatea
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei