Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nana uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">schema vaccinurilor

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Mommy to be, n-am trisat, o sa pun si o poza de la cununie asa ca sa ma vedeti si la fata.
Nu prea stiam cum se procedeaza pe webshots si de aceea m-am rezumat doar la o poza; sa vad daca reusesc.

Iubirisca 33+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mersi Cris ! Deci bine stiam ca se face si vaccin antihepatita B... Si totusi, pe asta il au?!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna dimi.....va invit la un laptic cald
nu am somn...asa ca profit de ocazie sa va mai citesc un pik
imi cer scuze ca nu am fost la apel ieri cand ati facut galerie muricai.....

FELICITARI MURICA !!!
RECUPERARE USOARA !!!
BINE AI VENIT PE LUME EVELYNE-MARIA !!!
SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI DESTEAPTA !!!

cu intarziere.....

LA MULTI ANI MIRA !!!
SA AI O NASTERE USOARA SI BBIKA SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS !!!

LA MULTI ANI DENIS !!!!
ANISHKA MULTA SANATATE VA DORESC SI SA FITI FERICITI !!!
LAURITA BINE ATI VENIT ACASA ...SA VA DE-A DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE !!!

MARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI CRIS !!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CA ISI SERBEAZA ONOMASTICA !!!

SA VA POVESTESC SI DESPRE NOI.....
am fost la control la endocrino, si dupa ce mi-a inspectat carnetelul de autoexamen glicemic...mi-a spus ca e super ok...
apoi i-am spus si eu ca dr mea gine e suparata ca nu tin regimul si ca m-am ingrasat......iar ea mi-a spus sa nu o bag in seama, pt ca nu m-am ingrasat mult, iar bb nu e obez.i-am mai spus ca noi romanii mancam mai altfel decat ei si deci nu pot respecta regimul intocmai. una peste alta am mai scapat de un stres...
sunt super fericita ca am ajuns pana la 35 sapt......pt asta multumim lui dumnezeu si speram sa stam cumintele la caldurica cat mai mult timp !!!

MARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele fiti atente ce scrie pe Dc la a 38-a saptamana de sarcina:
Va puteti simti mare si greoaie dar, odata de apa s-a rupt, este in regula daca faceti sex. De fapt, penetrarea si stimularea sanilor sunt benefice pentru provocarea nasterii in mod natural.
Sunt dubiosi
Am pus monopol pe subiect..dar suntem fericiti,ca avem 38 de saptamani si baiatul meu danseaza lambada de zori

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello si de la noi mai rarut,

in primul rand felicitari Murica. Bine ai venit pe lume Evelyne.

Laurita Ilinca este o ducle. Sa va traiasca. Ce de par are micuta.

Si acum despre noi. Suntem pe 7 carari, fetele nu dorm noaptea, parca azi noapte a fost o idee mai bine, le-am trecut pe sab simplex. Nu stiu cand va trece perioada asta, am momente cand simt ca pic jos. Peste zi am o granada de lucru,bine macar ca peste zi ele dorm. Uneori mai vine mama si sta cu ele si mai fur si eu un somn de 2-3 ore. Din weekendul asta as vrea sa le scot afara. Au luat bine in greutate, pe zi ce trece sunt mai frumoase si mai impanate.

Mira La multi ani, sa fii sanatoasa.

Mergi la inceput

Sabina, ce ma bucur ca avem vesti de la tine ! Ma gandeam eu ca esti super ocupata si obosita cu doua bebite mititele, una mai maricica plus serviciul! Totusi, profita cat mai mult de prezenta mamei tale si odihneste-te, ai nevoie de asta, ca sa poti rezista pe mai departe! Cate un la toate patru fetele! Alaptezi exclusiv? Inainte de sab simplex le-ai dat altceva? Mai vrem pozici cu fetele!

Mergi la inceput

Maria, felicitari pentru vestile bune pe care ni le-ai adus de la endocrinolog !

Cris, stiam de faza cu ; ajuta la declansarea travaliului . Asa ca, daca sunteti grabiti sa va vedeti feciorul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragelor

Felicitari noilor mamici, Roxy si Murica. Sa fiti sanatoase dragelor, recuperare rapida, lapte mult si bebei necolicosi. Bun venit noilor floricele!

La multi ani Mira - cu intarziere, da, stiu. Sa fii sanatoasa, voioasa si iubita, sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida. Am vazut ca ai stabilit si data nasterii, wow, bravo.

Eu mi-am luat rezultatele la analizele de trim III si mi-a iesit colesterolul ingrijorator de mare. Si nici macar nu stiu de ce naiba, ca la cate salate si fructe mananc....mai am putin si imi cresc urechi de iepure. Azi ma duc si la gineco, sa vedem ce zice si ea dar ma bate gandul sa repet analiza la alt laborator. Ma rog, om vedea.
In rest....nimic deosebit, suntem bine, bebelina e miscacioasa si ziua si noaptea, eu as dormi non stop daca as putea (si as putea dar nu ma lasa Tudor).

Si gata, fug la copil ca a terminat de mancat si acum linge farfuria(care e "murdara" de miere de albine si pe care el bineinteles ca a reusit sa si-o puna pe toata fata)

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 35+

Handmade by Alina

Mergi la inceput