Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

si asa cum am promis, din partea mea, numar dublu de majorete pentru toate curajoasele care nasc natural

!!! Hai Sorana !!!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Hai Alinettero !!!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Veronica, multumim;

Nu stiu ce mesaj e pe mail insa eu am intrat acum la ea pe blog http://injoaca.wordpress.com/ si am citit. Carla, poate pana vei deveni bunica, tot uratul, dezinteresul, mizeria si inumanul din spitale vor disparea.
De-abia astept sa ne spui ca ati ajuns ACASA. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atata urat si greu insa ma bucur enorm ca sunt bine Mazarichile.

Rocsy, tu vorbesti serios ca suzeta deformeaza maxilarul? Eu stiam ca degetul!
Eu am preferat si la baieti si as fi preferat si acum suzeta degetului pt ca suzeta, cand e vremea sa dispara, o taiem cate un pic cate un pic pana dispare (procedeu testat pe baieti, cu rezultate maime) pe cand degetul...

Azi ne-am cantarit! (cu cantarul clasic, m-am urcat eu pe el, apoi eu cu ea si am facut diferenta) A luat peste 800 de grame de cand am iesit din maternitate! Deci uite si explicatia ca ne raman hainele mici.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Felicitari Ioana pt Sabinuta care a luat asa bine in greutate

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Ruxi, nu ai somn?
Daca ai un pic de timp imi zici si mie te rog daca e altceva pe mail de la Carla decat e pe blog... Si daca da, imi dai un PM please? ca eu nu am cum sa intru pe adresa de mail

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara burtici si mamici

Am pus si eu o poza cu Diana la 20 minute de la nastere. O gasiti pe webshots.

Am ajuns acasa....si acum urmeaza acomodarea. Eu sunt cu sanii cat casa....m-am si muls. Of...urmeaza prima noapte acasa si mi-e teama. Dar in seara asta i-am facut si baie si m-am descurcat cat de cat.

Hai Sorana si Alinettero. Curaj...mai e putin si va vedeti floricelele..

.....ma duc la Diana ca da semne ca-i e foame.

Va pup

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana de obicei abia pe la 2.00 pot adormi.

Ti-am trimis PM dar nu am stiut sa iti pun si pozele.
Daca le vrei trebuie sa imi zici cum sa fac sa le pun

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Hei, Roxy, bun venit acasa!!!!! Ei, ce fetita frumoasa aveti!!!Sa fie sanatoasa!

Pt sani, iti recomand cu caldura un masaj usor sub dus; inainte de alaptat compresa calda si dupa alaptat rece; atentie cu mulsul ca stimuleaza "productia" si numa asta nu iti trebuie acum.

Ruxi, Multam!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Eii, dragelor, revin la final de zi, impovarata cu toate bunatatile (pe care nu le descriu pentru a nu va stirni pofte la asa ora tirzie...) pe care le-am bagat la intuneric peste zi, ca am in familie doi purtatori ai numelui Sf. Gheorghe.

A fost si o mica petrecere, am facut si un shooting, cu sot pe post de fotograf, nu in studio ci in cadru natural, intr-o gradina.

In febra sedintelor foto si pentru noi ziua de azi a fost o zi frumoasa: ne-am redescoperit pasiunea de a descoperi setari si optiuni ale camerei foto - am facut poze pe modul "manual" - adica muncite, ce mai, o incintare!

Sper sa reusesc si eu minunea de a posta ceva poze din multele incercari ale sotului de astazi, numai ce dureaza sa sleectez pe cele mai reusite!

Am icheiat raportarile asa ca urez si eu LA MULTI ANI purtatoarelor numelui Sf. Gheorghe, precum si membrilor familiei, daca este cazul!

Sa scoatem si motzate pentru fetele noastre
SORANA
SI
ALINETTERO.
Va doresc nasteri usoare si bebelusi sanatosi si fericiti!
VIN BAIETII: PRIMII 2 AI ODISEEI NOASTRE!!!
Sa le uram: bun venit!!!

Marlena (Mary)35+cu minune de Tudor Mateo

AMR 4 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Ruxi, daca vrei si ai chef pune poze la Carla in album pe webshots.

Mary, sa va fie de bine party-ul; ce bine ca nu zici de bunatati ca asa mi-as dori ceva "bun" (partea mai grea e ca nu pot defini ce)...
De-abia astept sa vad poze!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput