Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna!

Am intrat sa scot si eu motatele pentru Sorana si Alinettero!
Sa va dea Dumnezeu nastere usoara si rapida, cu dureri rezonabile, bebelusi sanatosi, de nota 10, degraba mancaciosi, lapte mult si repede si recuperare grabnica!!! Curaj si pupici!
HAI SORANA!!!
HAI ALINETTERO!!!

In rest, pupici pentru toate burticile si mamicile, sa aveti un weekend fain, dupa pofta inimii, cu vesti bune despre noile floricele de liliac!

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Intru si eu doar pt a le spune Soranei si Alinettero ca suntem alaturi de ele, tinem pumnii sa auzim numai vesti bune, deci:

pentru SORANA SI ALINETTERO

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Hai Sorana!

HaiAlineterro!

NIKOL36+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

HAI SORANA HAI ALINETTERO

32+ Larissa

AMR 8 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Hai Sorana !!!

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Hai Alinettero !!!

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari tuturor burticilor! In sfarsit am acces la calc, si-a reparat sotul laptopul

Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici LAURITA, ROXY SI MURICA, sa va traiasca micile comori si sa va aduca numai bucurii!!

Si pentru ca maine mai intampinam 2 flori de liliac, inclusiv primul baietel, scot si eu agitatele:

HAI SORANA!!!

HAI ALINETTERO!

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi va doresc!

Cu intarziere vreau sa urez la multi ani MIREI si tot binele din lume!

La multi ani si sarbatoritilor de azi!

Noi suntem bine, eu sunt fericita pt. ca in ultima luna se pare ca n-am mai pus deloc in greutate, tot la +11 sau 12 kg am ramas, cel putin asa arata cantarul, desi bebe ia in greutate, ca merg la control din 2 in 2 sapt. si asa s-a vazut. Probabil eu consum din rezervele de grasime ca slava Domnului am destule. Oricum fac muuuulta miscare, Luca e mai bun decat orice cura de slabire. Si culmea ca ma simt mai bine si mai in forma acum decat in urma cu o luna-doua, sper sa ma tina starea asta pana la final si sa nici nu mai pun multe kg in plus.

M-am ingrozit si eu de ce-am vazut la stiri despre spitalul CF2, ei mai mult vorbeau de soprana aia insa din ce am inteles celalalt caz e si mai dramatic: o femeie de 35 de ani care se internase pt. cerclaj, i-a murit bebelusul in burta, au facut chiuretaj, a avut hemoragie masiva, i-au scos si uterul iar acum e in coma Oricum am inteles ca s-a inchis sectia de ginecologie, ce n-am inteles e ce vor face gravidutele care trebuiau sa nasca in scurt timp cu medici de acolo, cum e ALINUTZZA... Imi mentin parerea ca din spitalele din Romania trebuie sa ai o doza buna de noroc sa iesi cu bine...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 34+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

mesaj de la Carla cu pozuci pe mailul comun
somnin usor..maine scot majoretele si va prind din urma

36+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Hai Sorana !!!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

mesaj de la Carla cu pozuci pe mailul comun
somnin usor..maine scot majoretele si va prind din urma

36+ Matei ...

Multumim pt mesaj si poze
Sunt tare frumusele mazarichile
Doamne ce tare se vede progresul de la o saptamana la alta si ce bine au luat in greutate intr-o saptamana : in ritmul asta in mai putin de o sapt sunt acasa
Ce ma bucur pt. ele - deja duminica au o luna
Sa le dea DD sanatate

Vero sa inteleg ca pe langa alaptat primesc si formula ?

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput