Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
theophillina spune:
burtici!
V-am citit toata ziua astazi, printre picaturi, insa n-am avut timp sa va scriu, am facut curatenie, am terminat zugraveala in camera lui bebe si mai ales acolo atata am bibilit, acum sunt cam obosita, dar, gata, restul maine!
Am schimbat si titlul odiseei, am adaugat motatele pentru fetele noastre de maine.![]()
Sorana, am vazut ca ti-a raspuns ceva Ruxi, eu am sa ma interesez aici totusi si am sa-ti dau de veste (o sa-ti trimit un mesaj pe mobil eventual, daca nu te deranjeaza). Iti doresc mult curaj, imi place atitudinea ta premergatoare nasterii, ti-am mai spus, sper sa fii modelul meu, asa ca nu ma dezamagi.
Am sa ma gandesc toata ziua la tine maine, pana ne dai un semn, poate totusi nu ne tii prea mult pe jar.
Nastere usoara iti doresc, un bebe sanatos si frumos, hai sa deschidem odiseea si la baieti ca avem 8 fetite deja, nu le putem lasa singurele, fara parteneri de dans.

Alinettero, aceleasi lucruri iti transmit si tie, o nastere usoara, un bebe sanatos si sa ne dai si tu de veste cat de curand poti, te rugam frumos.

Apropo, fetelor, maine ambii baietei care se vor naste si vor deschide odiseea baieteilor la liliac se numesc Tudor. 
HAIDETI FETELOR, NASTERI USOARE MAINE, BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!!!

Theodora 30+
Stelios
AMR 10 saptamani
arturicii spune:
Hello!
La multi ani celor ce isi sarbatoresc astazi ziua de nume!
Sa scoatem si motatele ca s-au trezit si tremura de nerabdare!

Sorana!

Alinettero!

Ptr "clubul fricoaselor";
Eu sunt convinsa ca recuperarea de dupa nastere tine doar de ambitia si dorinta fiecareia; daca iti doresti mult sa fii ok si sa te poti descurca repede singura, asa se va intampla.
Am spus si ma repet; eu am stiut ca nu imi permit sa nu ma refac repede, ca urmare a doua zi bateam holurile doar pentru ca stiam ca miscarea ajuta la recuperare.
Cat despre cum o sa fie dupa nastere, cu bebe, si asta tine tot de fiecare de cum stie sa isi creeze propriul univers in care sa includa doar pe bebe si pe sot si sa invete sa traiasca impreuna; de-abia apoi, treptat, apar si ceilalti. Cu cat mai putina agitatie in jur cu atat o sa fie mai simplu.
Sabina, imi pare rau sa aud ca sunt asa agitate fetele noaptea si ca nu reusesti sa te odihnesti; sper sa treaca si perioada aceasta si sa aveti parte de nopti linistite.
Sorana, ma gandesc la tine si iti doresc sa fii senina si sa ai o nastere cat se poate de usoara si sa va bucurati din plin de familia voastra ce de maine o sa fie mai mare.
Noi suntem bine, azi am iesit din casa sa duc la scoala baietii si iar am revenit in casa cu energie si chef de treaba asa ca am mai ordonat una alta si am mai trebaluit.
Am uitat sa va zic! A plans Sabina! De ce? I-am dat suzeta
. Aiaiaiai si s-a enervat fetita de numa, a tras un chiot de am sarit in sus! Insa imediat cum am inlaturat intrusa
s-a linistit instant!
Sigur ca am ras de numa ca am reusit sa infuriem copilandra calma. Acum stiu si nu mai apropii de ea suzeta; mie imi e sa nu inceapa sa isi suga degetul si preferam suzeta insa ce sa facem.
In rest, e in continuare calma, pacifista, haioasa si linistita; Nu stiu de unde a mostenit asa temperament. Poate seamana cu mama...
Colici nu are, de alte necazuri nu se plange, Doamne da sa ramana asa.
Va pupam si va citim cu atentie cand apucam.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
cusa spune:
Artu , de curand ai scris ce produse cosmetice folosesti pt bebelusa ta, poti te rog sa mai repeti ca nu mai gasesc acum. PLS& Thanks
Ce comica e Sabinuta cu suzeta 

Cornelia
34+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hello! La multi ani celor ce isi sarbatoresc astazi ziua de nume! Sa scoatem si motatele ca s-au trezit si tremura de nerabdare! ![]() ![]() Sorana!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alinettero!![]() ![]() ![]() Ptr "clubul fricoaselor"; Eu sunt convinsa ca recuperarea de dupa nastere tine doar de ambitia si dorinta fiecareia; daca iti doresti mult sa fii ok si sa te poti descurca repede singura, asa se va intampla. Am spus si ma repet; eu am stiut ca nu imi permit sa nu ma refac repede, ca urmare a doua zi bateam holurile doar pentru ca stiam ca miscarea ajuta la recuperare. Cat despre cum o sa fie dupa nastere, cu bebe, si asta tine tot de fiecare de cum stie sa isi creeze propriul univers in care sa includa doar pe bebe si pe sot si sa invete sa traiasca impreuna; de-abia apoi, treptat, apar si ceilalti. Cu cat mai putina agitatie in jur cu atat o sa fie mai simplu. ![]() Sabina, imi pare rau sa aud ca sunt asa agitate fetele noaptea si ca nu reusesti sa te odihnesti; sper sa treaca si perioada aceasta si sa aveti parte de nopti linistite. ![]() Sorana, ma gandesc la tine si iti doresc sa fii senina si sa ai o nastere cat se poate de usoara si sa va bucurati din plin de familia voastra ce de maine o sa fie mai mare. ![]() Noi suntem bine, azi am iesit din casa sa duc la scoala baietii si iar am revenit in casa cu energie si chef de treaba asa ca am mai ordonat una alta si am mai trebaluit. Am uitat sa va zic! A plans Sabina! De ce? I-am dat suzeta s-a linistit instant!Sigur ca am ras de numa ca am reusit sa infuriem copilandra calma. Acum stiu si nu mai apropii de ea suzeta; mie imi e sa nu inceapa sa isi suga degetul si preferam suzeta insa ce sa facem. In rest, e in continuare calma, pacifista, haioasa si linistita; Nu stiu de unde a mostenit asa temperament. Poate seamana cu mama... Colici nu are, de alte necazuri nu se plange, Doamne da sa ramana asa. Va pupam si va citim cu atentie cand apucam. ![]() Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Ioana, ce scumpa tre' sa fie Sabina, asa un copil fara sa planga...asa mi-l imaginez si eu pe al meu...Doamne da!

a plans cand i-ati dat suzeta...asta imi aminteste de ceva: eu, cand eram mica, am fost cu bibe pana la 3,5 ani

, insa n-am vrut suzeta niciodata si nici nu mi-am supt nici un deget. Era disperata mama ca am sa merg cu biberonul la scoala.
Ma bucura mesajele tale de fiecare data si chiar va admir pe toti din familie pentru viata senina si linistita pe care v-o creati. Bravo, felicitari. Sper sa ma descurc si eu la fel de bine, chiar zilele trecute vorbeam cu mama care m-a intrebat daca vreau sa vina sa ma ajute un timp dupa nastere. Ma tot gandesc si, sincer, n-as vrea, as vrea sa fim doar noi: bebe, sotul meu si eu. Soacra-mea e disponibila, m-asteapta la cotitura, ca sa zic asa, si ma oripileaza ideea. Daca nu ma descurc bineinteles ca prefer s-o am aici pe mama si nu pe soacra-mea, desi nu e chiar asa horror, insa mama e mai "disciplinata". Vom vedea, sper si eu sa va dau vesti la fel de bune cum o faci tu, dupa nastere.

Theodora 30+
SteliosAMR 10 saptamani
arturicii spune:
Theo, multumim
.
E va doresc tuturor sa aveti bebei linistiti;
Tu stii ce e mai bine ptr voi; cum ziceam , eu m-am simtit mai bine fara "ajutoare".
A, azi aveam programare la nastere!....maine implinin 3 saptamani
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
r_ocsy spune:
Buna seara burtici ! Scot si eu motatele pentru maine !

Sorana

Alinettero

R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui aly_ R_ocxy si eu sunt din Brasov cu ce dr nasti la Eva? Sora-mea a nascut anul trecut cu Anastasiu.Sper sa treca gatul de insanatosire. 31+ LarissaAMR 8 saptamani vine ![]() |
Cu d-na dr. Dumitrache
Cred ca faza cu gatul a fost doar o alarma falsa, astazi nu am mai avut nimic
R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- insanatosire grabnica! Eu fac parte din categoria celor cu gatul strong! Nu beau decat rece indiferent de temperatura, mananc inghetata in orice sezon, dar am un fix, mancarea trebuie sa fie calda-fierbinte, nu o suport calie sau rece! Si nu suport gatul acoperit, pun fular doar cand e crivat ca sa nu-mi intre zapada in gura/nas. 30+ ![]() |
L-ai descris perfect pe sotul meu, cu exceptia fularului, pe care nu il poarta absolut deloc ( de fapt, nici nu are ) ... eu sunt exact invers
R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
Onana spune:
Fete dragi, va multumim tuturor pt incurajari si va promitem ca venim maine cu vesti din cele mai bune despre bebe Tudor si moi

.
Nati, da, ii primesc cu pampersi la gradi, doar ca platesti in plus.
Theo, multumim
, la voi nu se face la bebei BCG? Ruxi parca nu zicea ca vaccinul din Grecia ar fi cu aceleasi tulpini ca la noi, acum cred ca ar trebui sa ne orientam spre Bulgaria sau Ungaria, asa ca numai daca nu ti-e greu sa te interesezi..Cumnatul meu o sa mearga in Grecia in curand si de-asta ma gandeam...
Eu nu cred ca mai intru azi, mai am ultimele pregatiri, relax, etc. O sa dau maine sms cat de repede pot, doar ca fiind nastere naturala n-am nicio idee cat va dura travaliul, daca pe la 8.30 sunt la spital, probabil cel mai devreme la 9 o sa incerce sa-mi provoace si nu se stie cat dureaza..Dar va dau de veste, nu va faceti griji
Sa aveti un weekend frumos si linistit, bafta si tie Alinettero, sa ai o nastere usoara, uite si niste motate de incurajare

Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...1 zi
r_ocsy spune:
Sorana : dar chiar ca e tare soacrata, cum suparare a putut sa il inghesuie pe Matei intr-un scutec de nou-nascut 

Sabina : nici cu soacra ta nu mi-e rusine 

Rad eu acum, dar o voi vedea in curand pe a mea
.
Aleesico : deschisesem eu un subiect saptamana trecuta pe seama faptului ca aud zgomote in burtica, in urma cu 2-3 capitole ... si se pare ca nu eram singura, mai sunt burtici printre noi cu aceeasi "problemuta"
( intr-o seara a auzit si sotul
).
Artu : mai bine degetul decat suzeta
, mie una nu imi plac deloc, pot deforma maxilarul ; asa ca mai bine ma lipsesc, nici macar nu o sa cumpar !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!