Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Alinutzaa spune:
Da, eu o sa nasc la CF2 

Doamne ajuta!!!!! ca altceva ce naiba sa mai spun de-acum???

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
35+
Handmade by Alina
bubu30 spune:
Si eu m-am tot uitat pe toate canalele si de aceea am intrat sa va intreb daca mai aveti curaj sa nasteti la CF2 ?
Oricum directorul ala administrativ e un mare nemernic, cu cata nonsalanta a raspuns, pt el e ceva normal ce s-a intamplat, deci nu e nici o problema daca se repeta aceste tragedii.
Important pt el este ca are cea mai moderna sectie de ginecologie din Ro nu ca nu se respecta cele mai importante reguli de igiena 

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

nikolett2445 spune:
nu stiu ,imi pare rau pt ce se intampla dar ma gandesc ca o asemenea mediatizare a lucrurilor e totusi buna,pt cele care vor naste in viitorul apropiat,vor face curat fratilor
urrrraaa!,vor dezinfecta si steriliza,pana la urmatorul scandal bineinteles
acum 4 ani cand am nascut,in acea perioada s-a anuntat NIcolaescu ,ministrul sanatatii,ca face vizita in sp la PItesti,lingeai pe jos de curatenie,nici flori in camera nu aveai voie,cearceafuri schimbate in fiecare dimineata,camasi de noapte,roiau toti,nu lua nimeni spaga.
as vrea sa pot anunta cumva si acum ca ar veni ministrul la control,imi dati idee ceva,le scriu la realitatea,poate imi iese![]()
![]()
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
ania_ania spune:
Buna, fete dragi!
Vad ca discutati despre spital - vreuna dintre voi naste la Municipal? Eu am nascut acolo acum 5 ani, in 2004, lucrurile n-au fost deloc "traumatizante" pe vremea aceea, dar nu mai stiu acum...Doctorul meu imi spune ca "gasim noi o rezerva ok atunci", dar zau ca nu stiu ce sa spun....
Voi ce stiti despre Municipal?
Anca,
mami de
si
cu
37 +
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Nikol si tu nasti la CF2 ? Ruxi 35 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
nu
,la Pitesti,nu e mare diferentaNIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
cris_09 spune:
I'm back
!
Anamaria ne-ai dat ceva emotii...stai la rand,lasa sa nasca fetele deja anuntate...si Melissa sa mai stea la "dospit"![]()
Alesicoo,curaj gaina ca te tai
Asa fricoasa eram si eu ca tine,dar cu cat a trecut timpul,a fugit si frica...asta si odata cu acumularea kg.Acum mor de nerabdare sa-mi tin baiatul in brate,sa-l pupacesc,sa-l vad sanatos
...plus ca abia astept sa scap de bagaj
,sa fiu si eu mai mobila...ma concentrez pe astea si nu ma mai gandesc la frica
Dar tu cu cezariana nu ar trebui sa fii asa inspaimantata..nu o sa stii nimic,si dupa..te recuperezi tu incet incet,nu o sa fie ca la apendicita,ca acum o sa vezi rodul durerii,si o sa fie mai usor
Achizitionat salteluta-bifat
...din nuca de cocos..ca doar e fita![]()
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:14 zile
anamariam79 spune:
Noi astea din Iasi ce sa mai zicem de stafilococul auriu care colcaie in maternitate de ani de zile si nu-i mai da nimeni de cap, si prea multe alternative de maternitati nu avem... 
Ana
36+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Onana spune:
Ruxi
, mersi de info, hmm..deci nici Grecia nici Belgia nu sunt compatibile..
Oare stie cineva daca ne trebe ceva, vreo hartie ca sa putem aduce vaccinul in tara??
Vivela, hmm, pampersii lui Tudor ii veneau lui Matei...tanga
, erau oarecum prinsi, mai mult sa nu cada, cumva..
cred ca s-a chinuit ceva, dar curios ca nu i s-a parut nimic in neregula
Iar Matei e marisor din nastere, e si inalt (94 cm), dar taica-su are 1,90, deci se explica..
Uite o
sa-ti treaca astenia
Eu..fost la cosmetica, acum o pauza mica si apoi...coafor!
Am uitat sa intreb dr cum fac cu mancatul, adica diseara o sa mananc, dar maine dimineata cred ca ar fi mai bine sa nu. Si cum voi avea energie sa scot bebeloiul afara cu burta goala? Are cineva vreo sugestie
?
Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...1 zi
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariam79 Noi astea din Iasi ce sa mai zicem de stafilococul auriu care colcaie in maternitate de ani de zile si nu-i mai da nimeni de cap, si prea multe alternative de maternitati nu avem... ![]() Ana 36+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani bebica mea mica si scumpica ![]() ticker ![]() |
Hmmmmmm,acum vad si eu mai atenta semnatura ta...nu stii sigur daca e fetita sau baiat?
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:14 zile