"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutis

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am intrat sa va anunt in mod oficial ca imi tai venele....am pus mandra pe cantar si a scazut 150 gr saptamana asta...imi vine sa mor. Pana acum a fost cum a fost, ca incepusem sa cred ca asta e ritmul ei, dar acum am clacat...ce ma fac???

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Ma faci sa zambesc. Stiu, par nesimtita la faza asta, dar nu e nicio problema vis-a vis de ingrijorarile tale...ci de faptul c al meu a scazut intr-o luna cam jumate de kil.
Si-s relaxata.
Ma gandesc ca poate ar fi cazul sa-mi fac un control la cap??
Dr ne-a verificat si suntem in regres cu 400gr. Dar cica nu-i bai atat timp cat este activ, sanatos. Se poate recupera. Au si ei momente si momente.
Al meu stiu ca a fost racit si i-au iesit si dintii.
Verificam luna urmatoare daca am luat ceva gramite pe noi. Daca nu...abia atunci vad ce masuri o sa luam daca va fi cazul.
Te-ai gandit sa-i faci analize? De kk, de pipi, de sange, poate o fi avand ceva.
Dar eu zic ca e doar o perioada mai "altfel" pentru ea, iar tu ar trebui sa te relaxezi un pic.
Pupilici.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu am trimis mai demult pe maiul comun niste retete .. dar, mai am salvate pe ici pe colo din reviste. o sa mai incerc sa mai scriu cateva. nu ar fi bine sa ne facem topic la sectiune "la bucatarie" .. sa-i spunm .. "mamici de dovlecei in bucatarie" .. am gasi mai repede retetele decat sa cautam in urma ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Bau! v-a prins si de aici, na!

Lali nu stiu ce sa zic...desi e trist, probabil o data si o data tot avea loc izbucnirea asta, si tot trebuia sa te rupi...iti doresc toata fericirea din lume, fara regrete

uf, si ati sarit repede in capul meu, OF COURSE ca stiu ca face 9 luni Lisa, dar ma grabeam si mi-a alunecat dejtu n-ati vazut ca am scris si ca se apropie cu "pasi repede"?! vai de capu meu

Alex uf, imi pare rau ca-ti face probleme pitica....Topfer ai incercat? parca ziceau fetele ca este mai satios, si chiar daca papa mai putin, ii e deajuns....zic si eu, nu stiu ce idee sa-ti mai dau, as vrea sa te ajut cu ceva....

Uka cred ca te-ai intors deja "bobuita", sa-ti fie de bine! mama, ce nasol cu nebunu' in trafic, daca citeste sotz chiar ca n-o sa mai vrea sa-mi dea masina pe mana o sa zica" vezi?? vezi??? nu zic eu ca nu e deajuns sa fii tu atenta???"

Danutza este f frumoasa dovlecica ta, imi merge tare greu webshotsul si n-am vazut tot, mai arunc eu un ochi cand o sa fiu acasa

Fragutza la noi banana are cel mai mare succes, poti incerca o combinatie, poate ii place si papa mai mult...

Elle eu nu caut nimic in urma, salvez TOT de la tine

zic si eu LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE SFANT

si la Tulcea a fost tare vant, dar am iesit totusi la plimbare pt ca era cald...m-au napadit asa niste amintiri frumoase din copilarie si adolescenta, pt ca am luat-o pe niste stradute pe care nu mai fusesem demult pt ca tot veneam cu masina...si acum am luat-o cu mama pe jos, prin cartier, pana in centru...nu va zic ca ne-am si intalnit cu vro 20 de cunoscuti, zici ca suntem intr-un satuc de 1000 de persoane am fost sa-mi vad fostii colegi dar n-am gasit decat vreo 2...ne-am plimbat pe faleza, am fost la o matusa in vizita si plimbare inapoi acasa....m-am facut si eu cu 2 bluzite cadou de la maman, si i-am mai luat si ursulicai cate ceva de la magazinul unei prietene de-a mamei (cu reducere, bineintele )...

fug, ca s-a trezit...pana acum a dormit la mama pe picioare

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle tinem pumnii la vaccinul Annei si ma bucur ca papat cu pofta.

Hepilica nu am schimbat laptele decat atunci cand chiar nu mai aveam alta solutie...am inceput cu Topfer, la 3 luni am trecut la Nan si acum la aproape 7 am incercat Aptamil...nu voi schimba atat de curand, pentru ca, asa cum ai zis si tu, trebuie o perioada de acomodare, dar parca simt ca nu merge ceva bine. Spre ex am descoperit o variata cat de cat castigatoare...o cupa de cereale Nestle in 150ml Aptamil si vad ca a papat tot...poate reusim totusi...nici eu nici dr mea nu e de acord cu schimbarea laptelui, dar asta e, cateodata nu ai ce face. Cat despre branzica si iaurt nu mi-a dat unda verde ptr ca ea considera ca nu trebuie introdus laptele integral atat de repede, spune ca mai poate astepta, dar probabil imi va da voie avand in vedere situatia...astazi nu am reusit sa dau de ea, ptr ca probabil a vazut toata lumea ce s-a intamplat la CFR2..deci o sa o sun luni...cat despre scaderea in greutate, luni ii voi face analizele ca macar sa stau linistita.

Mamideandrei sa stii ca o sa ne superi mai rau daca nu o sa mai scrii de cum si ce papa Andrei...pai tu esti sursa noastra de insipiratie, doar nu vrei sa ne lasi cu ochii in soare?

Fragutza sa stii ca mie imi papa mai bine legumele decat fructele...asa ca, nu stii niodata de unde sare iepurele.

Liliac cred ca un control la cap nu mi-ar strica mie, nu tie...sunt panica in persoana, deja ma enervez chiar si pe mine. Ziceam si mai sus, ca luni ii voi face analizele ca sa stau linistita macar din punctul asta de vedere.Pupam Radulescu si tinem pumnii sa nu fie nimic.

Selen esti o draguta ca deobicei, insa Topfer a fost esecul initial, asa ca nu am de gand sa incerc din nou. Ce bine e de tine acolo la maman..super.

Si noi am fost afara pana la urma ptr ca se domolise vantul si iesise soarele, a fost tare bine ca m-am mai aerisit si eu...ca m-am certat cu sotz, mama si tata...deci sunt varza.

Va pupizez, noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna si multumesc fetelor pentru aprecieri, sincer cred ca exagerati. ok, voi continua cu postarea meniului lui andrei, care deja in seara asta a fost mai vesel, a ras mai mult, s-a jucat cu tati (eu sunt varza cu raceala asa ca ), dar inca mai tuseste. am fost la dr si ne-a zis sa continuam cu siropurile la 6 ore pana luni inclusiv, si mai vedem apoi; pt tuse ii dau stodal. si l-am si cantarit : 10.400 kg (un umflatel).daca doar papa dar miscare nu face deloc

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

incerc sa stau treaza pana la 12 sa-i dau panadolul... cu cine ma conversez?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

cred ca pana la urma ma intretin cu fecior-miu care nu se lasa adormit... acum ca si-a mai revenit are o energie

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, nu v-am spus ce a papat azi : piure de conopida cu un morcovel mic si jumatate de patrunjel + piept de pui

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Buna seara
lume greu de tinut pasul cu voi , nici nu mai stiu pe unde , cand, si cum am mai raspuns , ce sa mai si citesc
nu am rezolvat nimica cu pasaportul , pe cand sa bagam actele era expirat buletinul sotului si fara asta nu poti face nimica , am facut procura ca sa-i faca soacra buletinul dar si in tara tot nebunie pe la ghisee , cica ii trebe certificatele copiilor ca sa-i poata face sotului buletinul si extras de cf si ....nu mai stiu ce , ptr ca eu deja ma crizez numa cand aud de facut acte in tara
deja ne-am programat vacanta dar nu stim daca reusim sa facem pasaportul pana atunci cu birocratia asta

suntem pe final de raceala , mai mult eu ca am impresia ca Izabella incepe iarasi cu muculeti , si tare ma tem ca nu e destul serul sau spray-ul , ca fornaie mereu

va multumim mult ptr urari la cele 6 lunite , am scapat un plansulet , deja jumate de an , si eu nu l-am vazut trecand , asa am impresia ca au trecut lunile astea ca zilele

le uram si noi multe lunite frumoase la toti dovleceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata, a venit, ne-a intepat .. a plans mai rau la al doilea vaccin .. i-am facut si evei vaccinul ptr hepatita a .. ce shou a facut inainte .. abia am tinut-o .. apoi ii zicea annei sa nu-i fie frica ca e o piscatura mica .. si o ruga sa nu planga .. pana la 1 an, gata .. nu ne mai chinuim ..

alex fa-i analizele ptr linistea ta .. e cel mai bine asa.

mamideandrei ce de bunatati ii gatesti tu piticului (vorba vine ca vad ca e ditai grasanu' ) .. ii faci papica in fiecare zi?

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput