Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Si sanatoasa in plus ai scapat de chinul abstinentei! MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
Asa este...
8+
diana.b spune:
citat din mesajul lui ratusca83
pai colegii nu stiu ca e bebe acolo in burtica? 8+ |
nu, nu stie nimeni de la job....
nu stiu la voi cum e, dar la mine, daca spui la unu sau spui la toata lumea, tot aia e!
asa ca...... tin in mine
8+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui mirunam
Diana pana acum o saptamana nu am baut deloc. Acum mor daca nu beau o cescuta. O diluez cu lapte dar e voie si simpla. Decat sa ai probleme de tensiune de exemplu mai bine bei. Oricum in limita normalitatii este safe. Ioana Mami si Gabriella, si eu sper sa va certe dr-ii. Cand am citit ca dezlipirea placentei este cauzata de fumatul in sarcina m-au luat mustrarile de constiinta ca 2 saptamani, pana am aflat, am fumat. Incercam de un an si nu reuseam asa ca nu m-am mai straduit sa ma las. Nu zic acum ca s-a dezlipit neaparat de la alea x tigari, dar daca nu le fumam era oricum mai bine. Ati incercat capacelele acelea No - tobacco care se pun pe filtru? Eu le-am vazut la magazine dar nu am luat... ar fi o idee, pufai dar fara sa iti faci rau. Sigur ca nu mai e gust probabil... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
nu e vb de gust, e nicotina din sange care urla "baga fumu'"
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diana.b
nu, nu stie nimeni de la job.... nu stiu la voi cum e, dar la mine, daca spui la unu sau spui la toata lumea, tot aia e! asa ca...... tin in mine 8+ |
cica se spune,nu se tine ascuns. io,una,am spus si la caru' cu oale .
Gabriela
mirunam spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
nu e vb de gust, e nicotina din sange care urla "baga fumu'" Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Eu zic ca pleaca de la cap. Pana in ziua testului fumam un pachet pe zi. Daca ma puneai la masa la restaurant, un exemplu, depaseam pachetul.
Din ziua in care am vazut a doua liniuta nu am mai fumat si nu am mai simtit nevoia.
Sunt cazuri si cazuri insa eu sunt prima care cred ca este foarte greu. Incercam de un an si nu reuseam. Acum nu as fuma sub nicio forma ca nu simt nevoia.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
gabriella1 spune:
Doamne,io -s cu capu'.mananc non stop,orice ,fara carne. am sa ma fac cat turnu' Goliei,io,care n-am mai avut 60 kile de la 18 ani
Gabriela
gabriella1 spune:
va pup,ne-auzim mai tarziu.ies la o plimbare ,mai pap ceva si daca n-adorm ca fulgerata,revin.
Gabriela
diana.b spune:
daca as spune in stanga si in dreapta, atunci de ce nu as anunta si oficial..... asa macar as avea si avantaje: ma gandesc deja la cele doua zile pe luna libere
simona-maris spune:
Ziua buna,fericitele mamici! Am un caz : mi-a zis doctorul de familie ca nu are voie sa imi dea mai mult de o trimitere in 3 luni
Asa o fi? Asa e si la voi? Eu nu inteleg de ce.Mai ales acum am nevoie de 'nspe controale ..pe care ,fara trimitere ,trebuie sa le platesc
Mirunam,multumim de cap nou,daca nu faceai tu ne batea doura
Despre parc,si mie mi-ar fi mai usor Cismigiu,deci votez,dar ar trebui mamicile care au copii sa voteze ele,sau cele cu program incarcat,nu cele care lenevesc acasa ca mine.Sunt angajata la firma sora-mii,si nu mai dau pe acolo de cand cu bebe,am statut de privilegiat
Despre sexul bebelului am citit pe site uri straine ca dupa 17 sapt ,daca vreti raspuns sigur!
Ana,cand intri,te rog si eu calcul babesc
eu:10 dec 1981
sotul:20 dec 1978
Merci mult
Simona +12
Ioana_Mami spune:
Ana ..ana...si io ...dau un suc de portocale stors proaspat...
eu : 19.10.1983
iubirea lu' eu : 29.07.1980
Sar'naaaaa
Fericita 11+