Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_ladycat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Hai ca va cert, azi sunteti lenese. Pana acum am doar 1 vot de la Sunset care vrea in Cismigiu. Ana, imi pare rau, o sa reusim sa ne cunoastem la urmatoarea intalnire, daca ne suportam la prima . Nu mai schimb data pentru ca deja am schimbat si tot timpul va fi cineva ocupat din pacate. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
Stai linistita. Nu avem cum sa ne aliniem chiar toate.
ana_ladycat spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Marturisire.....si eu beau cate 100 g de cafea si mai pufai si cateva tigari ...asta e...sper sa ma certe doctorul bine maine la Dublu Test si sa imi vina mintea la cap... Fericita 11+ |
Eu nu sunt o bautoare de cafea, dar in ultimele zile am momente (in special dupa masa de pranz) cand ma ia o moleseala totala si simt nevoie de o gura de cafea. Azi mi-am facut una mica mica pe care am baut-o cu o cana plina de lapte. Sper sa fie ok...
gabriella1 spune:
io beau dimineata o ceasca de cafea ca altfel ,cade tensiunea.dupa perfuzii cu metrocloploramid merge si un fum de tigara.bietul bb, mama inconstienta
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
diana.b spune:
cred ca ma incumet la doua-trei guri de cafea.....
altfel, nu mai pot sta nici macar in fund pe scaun
sper sa nu-i faca rau lui BB
8+
diana.b spune:
sincer nu simt nevoia de cafea...
nu am fost si nici nu sunt dependenta de cafea... pot sta cu zilele fara sa beau cafea
doar ca din cauza la utrogestan imi este foarte somn si cum nu stiu alta alternativa mai buna la cafea...... imi zboara gandul la ea
pe de alta parte, daca o tin dintr-un cascat in altul, o sa dau de banuit la clegi/colege si iarasi nu e bine
hmmm... oricum ai da-o, e ceva ce nu e cum trebuie...
mirunam spune:
citat din mesajul lui diana.b cred ca ma incumet la doua-trei guri de cafea..... altfel, nu mai pot sta nici macar in fund pe scaun sper sa nu-i faca rau lui BB 8+ |
Diana pana acum o saptamana nu am baut deloc. Acum mor daca nu beau o cescuta. O diluez cu lapte dar e voie si simpla. Decat sa ai probleme de tensiune de exemplu mai bine bei. Oricum in limita normalitatii este safe.
Ioana Mami si Gabriella, si eu sper sa va certe dr-ii. Cand am citit ca dezlipirea placentei este cauzata de fumatul in sarcina m-au luat mustrarile de constiinta ca 2 saptamani, pana am aflat, am fumat. Incercam de un an si nu reuseam asa ca nu m-am mai straduit sa ma las.
Nu zic acum ca s-a dezlipit neaparat de la alea x tigari, dar daca nu le fumam era oricum mai bine.
Ati incercat capacelele acelea No - tobacco care se pun pe filtru? Eu le-am vazut la magazine dar nu am luat... ar fi o idee, pufai dar fara sa iti faci rau. Sigur ca nu mai e gust probabil...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui diana.b sincer nu simt nevoia de cafea... nu am fost si nici nu sunt dependenta de cafea... pot sta cu zilele fara sa beau cafea doar ca din cauza la utrogestan imi este foarte somn si cum nu stiu alta alternativa mai buna la cafea...... imi zboara gandul la ea pe de alta parte, daca o tin dintr-un cascat in altul, o sa dau de banuit la clegi/colege si iarasi nu e bine hmmm... oricum ai da-o, e ceva ce nu e cum trebuie... |
pai colegii nu stiu ca e bebe acolo in burtica?
8+
mirunam spune:
citat din mesajul lui ratusca83 eu sunt norocoasa..n-am fumat niciodata si nci cafea nu beau 8+ |
Si sanatoasa in plus ai scapat de chinul abstinentei!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
allexxia_m spune:
Buna fetelor!
Am facut si eu astazi dublu test, ecografia morfologica si mi s-a luat si sange.
Eu am facut ecografia in spital cu bilet de trimitere si adeverinta de salariat iar analiza de sanga am facut-o la laboratoarele Sinevo si m-a costat 99 lei.
La ecografie mi s-a spus ca totul este bine acum asteptam si rezultaltul de la sange.
S-a cam chinuit doctorul sa-l masoare ca tot se zbenguia prin burtica deci este foarte activ BB-ul
Din pacate nu au putut sa-mi zica sexul inca, nu s-a putut vedea nici macar pentru acel "pare" .... Dar aflam data viitoare
12+