Jocul cu carti 2.7

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ba da...aia e: My Syster's Keeper. A aparut la www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=1146&niv1_id=1&niv2_id=12002&niv3_id=120023040" target="_blank">RAO. E rindul rau, carmina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nu-mi mai aminteam titlul englezesc, in afara de ceva cu "sister" si cand sa-l spun in romana mi-am dat seama ca nu-l stiu.

Mergi la inceput

O scoala militara, diverse peripetii printre care una moartala. Incercarea de musamalizare a accidentului dar un cadet nu vrea sa ramana nerezolvata povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Orasul si cainii sau The Great Santini?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Orasul si cainii sau The Great Santini?

Primul titlu.

Mergi la inceput

Pe un artist monogam il lasa femeia (pentru un tip nesarat) si isi pierde inspiratia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Pe un artist monogam il lasa femeia (pentru un tip nesarat) si isi pierde inspiratia.

Si ce se intampla cu artistul dupa ce-si pierde inspiratia?

Mergi la inceput

Rateaza cateva aparitii, e deprimat si se inchide in casa. Ne povesteste despre ea, inceputurile lor; ne povesteste despre familia lui si optiunile domestice, mondene si politice ale acesteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

E Clovnul lui Böll? Adica Opiniile unui clovn? (daca da, e misto exprimarea cu femeia, ca te duce cu gindul la nevasta:))

Mergi la inceput

Eu ma gandeam la Alchimia dorintei, dar nu-mi amintesc ca ea sa fi plecat dupa un altul...sau poate ca da.

Mergi la inceput