Jocul cu carti 2.7

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Investigatia jurnalistica a unei crime oribile: doi indivizi, aflati in regim de probatiune, ucid familia unui fermier (sotul, sotia si doi dintre copii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

In Cold Blood a lu' Capote?

Mergi la inceput

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Ah, o stiu pe Nancy asta, nu e French canadian, scrie in franceza din placere si traieste la Paris, e de fel din Calgary, prin 2006 parca a fost short-listed sau a castigat nustiuce premiu; am si citit o carte de-a ei, memorii din copilarie/tinerete cand traia aici in Alberta; nu mai tin minte cum se numea cartea (si nici nu am timp sa caut) mi-a placut cum "deseneaza" chestii locale pe care ulterior le-am observt si eu, oamenii sunt ca sa zic asa fparte atenti cu banii, umbla ani cu aceiasi pantofi, in schimb cheltuie pe masini foarte bune, din astea.. Nu mi-a placut prea tare.

In franceza cartea de care vorbesti se numeste "La cantique des plaines". Am citit-o in vacanta asta de Paste.

Mergi la inceput

O fetita e ucisa intr-un canton elvetian iar comisarul insarcinat cu rezolvarea cazului le jura parintilor - pe fericirea lui - ca-l va descoperi pe ucigas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

In franceza cartea de care vorbesti se numeste "La cantique des plaines". Am citit-o in vacanta asta de Paste.

Mai fetelor, voi ma uimiti cu cate carti stiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

O fetita e ucisa intr-un canton elvetian iar comisarul insarcinat cu rezolvarea cazului le jura parintilor - pe fericirea lui - ca-l va descoperi pe ucigas.

Fagaduiala lui Dürenmatt...uooof si am promis ca inchid computeru' :))

Mergi la inceput

Daaaaaa, Lilanda!

Mergi la inceput

O fetita isi da in judecata parintii, dupa ce acestia asteptau ca ea sa-si doneze un rinichi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu stiam alta cu o fetita care-si da in judecata parintii pt ca au facut-o sa-si salveze sora cea mare care avea leucemie si se numea...nu stiu cum se numea...dar nu cred ca a aparut in limba romana...

Mergi la inceput