Aspirante optimiste > 20 ani (482)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
offf Cami. hai capu sus ca va veni si vremea noastra.
stiu cum e
cand trebuie sa vina uratii la tine?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
Talida nu stiu dc am avut sau nu. nu am fost la monitorizari ca nu m-a chemat si nici teste de ovulatie nu am facut k habar nuam cum se folosesc. si decat sa-mi bat capu degeaba
eu am vb cu doctoru si nu a fost la spital o perioada. mi-a zis sa iau din z15 duphastonu, si dc nu e nimic nici luna asta ma asteapta la el .
eu sper sa ma duc pt altceva la el nu pt tratamente si monitorizari, analize etc
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Hera25 spune:
Ce fac fetele dragutele. Nu am mai avut timp sa va citesc. Eu sunt praf, greturi, arsuri, moleseala, somn la greu si un copil turbo.
offf sper sa fac fata.
Succes dragele la cat mai multe liniute.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
cos_minutza spune:
Da Talida,dar am luat metformin dupa stimulare de prin z18.Poate ca au regresat foliculiNu mai stiu nimic sunt in ceata totalaOricum mai astept...
Camcris capu' sus,va veni si vremea noastra
Bebelu
Hera imi pare rau ca nu te simti bineMulti
Cosmi
bebelu86 spune:
Hera si te mai asteptam pe la noi cand poti
Albumele noastre
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Ce fac fetele dragutele. Nu am mai avut timp sa va citesc. Eu sunt praf, greturi, arsuri, moleseala, somn la greu si un copil turbo. offf sper sa fac fata. Succes dragele la cat mai multe liniute. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 |
Hera , imi pare bine ca mai treci pe la noi. Lasa ca trec toate starile astea si in curand o sa te bucuri de burtica mare si rotunda
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
marya_b spune:
Bebelu, stiu ca monitorizarile ovulatiei par complicate, dar sunt foarte utile si te ajuta sa identifici momentul ovulatiei, respectiv singura perioada cand poti ramane
Poti sa identifici apropierea ovulatiei si dupa anumite semnale ale corpului tau, cum ar fi durere de cap, de sani, o scurgere vaginala abundenta si mai apoasa.
Iti doresc multa bafta si sa dea Domnul sa apara cat mai repede !
IONY_82 spune:
Am aparut si eu
Sunt in asteptare sa vedem daca vin rusii sau nu.Sa speram ca nu vinAm putin din cand in cnd mici dureri de burtica ,dar eu tot sa sper sa se razgandeasca sa nu vina
Mai astept si daca nu apar nici maine mai iau un test
Va pupacesc mult
asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
Talida__ spune:
Cosmi stiu cat e de nasoala asteptarea asta ca am trecut si eu prin ea de nenumarate ori
Fetelor.... hai cu ++++ !!!!
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker