Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
ionela.n spune:
cu un raspuns.
Declaratia aia care se da la firma cu starea de graviditate, trebuie semnata si de sef sau doar o duc la biroul de HR?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
LoraG76 spune:
Nu cred ca trebuie semnata, cred ca trebuie doar lasata la sercretariat, cu numar de inregistrare.
Superb bebe din burtica! 
Lora, mami de Iustina si 
21+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Bells spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n cu un raspuns. Declaratia aia care se da la firma cu starea de graviditate, trebuie semnata si de sef sau doar o duc la biroul de HR? -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Eu am dat-o in 2 exemplare la HR, unul pentru ei si unul pentru mine, cel pentru mine avea numar de inregistrare, data, semnatura director HR si stampila firmei

Ioana,
19+
ionela.n spune:
Multam frumos, Lara 
O sa merg sa in
manez documetele
In al
, sunt
in 15+
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua fetelor!
Am spus la sfarsitul saptamanii trecute ca maine merg la eco...am trecut azi pe la cabinet sa vad de a ramas valabil si...era destul de libera dna dr, asa ca l-am luat pe al meu sot si l-am vazut pe bebe!!!!!!!!!! Maaaaareeee dansator, nu a mai dormit ca data trecuta. Si...ce credeti ca ne-a aratat intai al nostru bebe??? Bijuteria!!! Avem putza!!!!!!!!!
Mariuk 16+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna ziua fetelor! Am spus la sfarsitul saptamanii trecute ca maine merg la eco...am trecut azi pe la cabinet sa vad de a ramas valabil si...era destul de libera dna dr, asa ca l-am luat pe al meu sot si l-am vazut pe bebe!!!!!!!!!! Maaaaareeee dansator, nu a mai dormit ca data trecuta. Si...ce credeti ca ne-a aratat intai al nostru bebe??? Bijuteria!!! Avem putza!!!!!!!!! Mariuk 16+ |
Mari felicitari pentru putza, super veste. Sa va traiasca!

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Hei, Mari, bravo, felicitari.
Ionela, am vazut si pozele tale
. Abia astept sa il vad si eu maine pe bebe.
Si...undeva adanc, eu sper ca nu o sa aiba "bijuterii", dar nu conteaza, nu imi mai strica inca un baiat, daca este, sanatos sa fie, ca asta e cel mai important!!
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
IONY_82 spune:
Uraaaaaaaaaa Crinuta

sa vii acasa cat mai repede!
Ddanagh ma bucur ca ai scapat cu bine de amnio
tare faza cu sotul

Multi 

pe burtici
asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
ionela.n spune:
Mari, felicitari pt micul putza
Sa va traiasca!!!
Kiti, sa ne aduci vesti bune, da?
In al
, sunt
in 15+
kiti2205 spune:
Pai numai vesti bune avem voie de acum incolo, nu? ![]()
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006