Prietene la bine si la greu!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor..intru si eu asa pe fuga... o vreme cam aiurea de plimbare a fost azi la cluj..dar a fost necesar sa ies..acu ma lupt cu o durere de cap nasoala,din cauza vantului..sper sa imi treaca sa ma pot infiinta si eu pe bancutza diseara ...daca(mai este unu')imi adoarme puiu' in timp util..
Am citit pe diagonala,deci ...

Ramonika felicitari pt.cei 3 ani impreuna!!!Sa fie cat mai multi si cat mai fericiti!!!

Diana sanatate lui teo!!

Monica nu stiu ce sa zic de hemangiom..vad ca ti-au raspuns fetele...tin pumnii sa treceti cu bine si peste aceasta incercare!!

Dymomo (pot sa iti zic doar Dymo?! mereu tre sa fiu atenta sa nu pun prea multi "MO")...si noi am papat cartof dulce si ce-am constatat eu a fost ca David a tras mai multe partzuri decat de regula...

Raluci gata pregatirile for "the big party"?!.. in alta ordine de idei, nici la mine nu se prea vede "linea" ,caderea parului parca s-a mai domolit..

Lidia detoxifica sistemul de antibiotice si treci la treaba ...ca noi abia asteptam sa iti fim alaturi..

Ma bucur sa vad o mare parte din fetele dragi cu care amimpartit multe de-a lungul odisee-ei..

aaa..imi place ideea cu "mamici zen de fulgusori"..dienutze
fetelor,trebuie sa va parasesc....pe motiv de una bucata pui kk-cios...scz detaliile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Raluci gata pregatirile for "the big party"?!.. in alta ordine de idei, nici la mine nu se prea vede "linea" ,caderea parului parca s-a mai domolit..

aproape, azi am luat bauturile rontaielile dat comanda tort, maine legumele si carnurile si gata suntem gata de musafiri

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

am citit pe nerasuflate tot, nu ma intrebati ca am retinut iok..da promit ca maine dim. imi fac temele temeinic!Ma stiti voi pe mine, cea certata cu sotzu.. pe teme de forumeala...si acu sta cu ochiu de vultur pe mine
Atata spun, ma bucur tare mult sa vad fetele dragi!Va pupacesc de nu va vedeti!!
Si mai spun ca is tare suparici, ca a trebuit sa imi las casuta draga, dar sper sa va regasesc pe toate fetele dragi mie aici!!
Monica, fiimea s-a nascut cu hemangiom plan de suprafata fix in frunte, e pata aia de care ma plangeam eu in primele zile dupa nastere..Diferenta e ca al nostru fiind plan si de suprafata, nu e nici un bai, Din ce citesc la tine, ar fi de ala mai nasol care e si in relief si care imi face impresia are si ceva vase de sange sub piele sau dracii pe acolo..stiu ca citisem o gramada la vremea respectiva ca eram ingrijorata..Imi dau seama prin ce treci, of off...Macar de ar fi operabil si sa scapati de el!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Revenit cu greu de la plimbare. Am avut parte de bebe mofturos...care si acum se maraiela mine in brate!

Mergi la inceput

Ma bucur sa vad k ati reintrat atatea! Ce fain...eu va pup....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ufff, fica-mea nu doarme pana nu se face intuneric...

acus va las si eu, ma duc sa ma uit la Mondenii
sper sa am ce citi maine.

si eu mi-am sters albumele de pe ambele conturi, imi pare rau de comentarii, insa asta e, oricum nu eram eu adepta albumelor publice...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Adriana, Ramona C merci de lamuriri. De carof stiam ca baloneaza dar de asta dulce nu stiu nimic. Dintre legume lui astea ii plac cartoful dulce si morcovul. Azi am fost la farmacie si in Careffour sa caut biscuiti dar nu am gasit decat de la 10 luni. Vroiam sa ii dau mar crud(golden ca e mai putin acid) cu biscuit dar trebuie sa mai caut biscuiti pt 6 luni. Mie mi-a zis o verisoara care e in domeniul medical si care are doi plozi ca marul copt constipa(eu habar nu aveam). El desi papa si solide iese rar. Acu nu a mai iesit de marti dimineata. Sa vad cand a vrea...
Monica, Lalu ma bucur sa va citesc dar m-am intristat cand am citit de printese . Eu stiu o doamna chirurg la Sf Maria(care i-a taiat lui Danut frenul lingual) si al carei sot a fost mana a II-a la mine la ceza dar nu stiu multe despre ea asa ca... daca aveti alte recomandari ...
Miany si restul fetelor dragi puteti sa imi ziceti cum vreti important e sa ma prind ca vorbiti cu mine .
Monisule draga noi inca te asteptam. Si pe restul fetelor(fara nominalizari).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele va las pe bancuta asa:
un beilis ofcors, bacardi, nachos cu sos salsa, si niste inghetat de nuci cu migdale pisate si topping de caramel.

cu scuzoaiele de rigoare va rog a-mi permite sa nu apar in seara asta, plantam flori in jardiniere

va las o www.youtube.com/watch?v=cTsVrsL2JwE&feature=related" target="_blank">piesa care nu are legatura cu plecatul nostru de la fulgusori

va pup cu drag fara exceptie

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

a venit sotiorul meu acasa...va pup si ne vedem maine...ii las locul la calculator

noi seara ne batem pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Am venit si noi de la vaccin. Nu a plans deloc data asta. acum stam pe pozitii sa vedem daca face febra.
Off Monica, Lalu imi pare rau ca aveti batai de cap cu hemangiom-ul, sper sa se rezolve in cel mai bun mod.
Va pupik pe toate. Pastrati-mi un loc pe bancuta.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput