Prietene la bine si la greu!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

fete dragi, ce facem cu lista de dincolo? Eu una nu vreau sa mai apar pe ea, dar nu stiu parola sa intru sa ma sterg. Ma ajutati?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Monica, tare rau imi pare de hemangiomul ala. Eu, din pacate, nu stiu prea multe despre ele, dar stiu ca o mamica de la dovlecei tocami si-a operat fetita pt asa ceva. O sa mai intru sa citesc, sa vad eaxct care e user-ul ei, sa o contactezi pe ea.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Dymomo (pfoai...am tot uitat sa iti zic ce m-am amuzat cand am venit din spital cu Dominic si m-am bagat la recuperat capitole, cum radeam singura cand draga de Dankutza iti spunea "Dinamo" ), la noi cartoful dulce a facut treaba buna. Adica Dominic facea doar un kk pe zi si ala ajutat(cand il vedeam ca se screme ii faceam putin masaj pe burtica si cu piciorusele bicicleta), iar ieri si azi deja de 4 ori pe zi singur, singurel. E adevarat ca trage si niste parturi de ma si sperii cateodata, adica e in competitie cu mine ca si eu am aceleasi urmari de la orice tip de cartof.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
E adevarat ca trage si niste parturi de ma si sperii cateodata, adica e in competitie cu mine ca si eu am aceleasi urmari de la orice tip de cartof.

asa cum Ruxi e in competitie cu taica-su la ragait...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ellenutza de la dovlecei a operat fata de hemangiom

eu intelesesem ca trebe lasati pana pe la 7 ani, dar acum depinde cat de repede cresc, monica - mai sapam

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

feteleee, cum stati cu linia de pe burta? la mine s-a dus, mai e nitelus, de asemena podoaba de par ce-mi impanzea corpul s-a dus si ea, si uscatul mainilor de asemenea

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

fete dragi, ce facem cu lista de dincolo? Eu una nu vreau sa mai apar pe ea, dar nu stiu parola sa intru sa ma sterg. Ma ajutati?

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

dincolo s-a schimbat parola
o decizie inteleapta din partea lor ,nu?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

eu mi-am sters albumul de pe contul comun .
imi pare rau ca am facut-o pt ca aveam comentarii la poze ,dar probabil ca acea persoana care a schimbat parola ,va modifica si parola albumelor si nu l-as mai putea accesa oricum.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Ma bucur foarte mult sa va recitesc! Chiar daca nu am fost activa, citeam zi de zi postarile voastre care pentru mine au fost de mare folos. Ma intristasem foarte mult cand am vazut ca nu mai posteaza fetele de la care am invatat foarte multe lucruri utile. Va pup!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Gata am revenit.

A plecat sotul la serviciu, am schimbat copiul, acum ii dau sa pape.
Sa ma plang si eu pt faptul ca de la vaccin Robert are acum o galmuta rosie in locul respectiv .I-am pus compresa cu varza zdrobita, dar nu e foarte mare ameliorarea.Sper sa ii treaca repede.

Monica si Lalu mamici incercate.

Dienutze felicitari pt noaptea dornita, la cat mai multe.

Ancutza la multi ani pt bunica!

Marijean la cat mai multe lunite!

Coque la multi ani pt sot!

strumphy la cat mai multe lunite, sper sa nu averi reactii adverse de la vaccin.

Lavi vad ca ti-au mai spus si alte fete cum taie unghiile la bebei - adica in somn. Cand era mai mic Robert eu ii taiam unghiile cand papa, cand il tineam in brate (ma chimuiam un pic), era mai relaxat. Acum nu mai pot face asta pt ca e foarte atent la orice miscare si ar vrea sa prinda el unghiera.

Raluci si mie mi s-a dus linia de pe burta, si acum daca tot ai zis de par, observ ca si asta s-a dus.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput