Soacra

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Da, intr-adevar am asteptat prea mult, trebuia inca de la inceput sa ma impun si sa imi impun respect, dar la mine a fost greu fiind in tara straina, am vrut sa fiu draguta si am incercat sa schimb mentalitatea pe care unii o au fata de straini, in specia fata de romani. De fapt, eu m-am comportat asa cum sunt eu de obicei, adica draguta, nu am fost ascunsa, am respectat-o, ii vb doar cu dvs ca aici soacrele se tutuiesc la fel cum face cealalta cumnata, asa ca eu m-am intrebat, la fel si sotul ce are cu mine. Cum a putut ea dupa 7 ani de zile, devenita intre timp mamica de 2 copii, sa ma insulte si sa imi arunce cuvinte precum tarfa, curva (scuzai, nu stiu daca permis pe forum), sa imi zica de ce am venit in Italia, de fapt ca sa ma imbogatesc, cand de fapt fiiu-sau m-a vazut si a venit dupa mine sa ma caute in Romania, asa ca...

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Eu am avut o discutie serioasa cu sotul meu si mi-a cerut de dragul lui sa mai las garda jos si sa nu le rapesc copiilor bucuria de a avea bunici.
Asta apropo ca am citit pe la voi cu vizitele.
Noi oricum le facem foarte rar si atunci plecam cu scandal in vizita la ei. Nu vreau sa mai spun si motivele ca-mi este si rusine. Nici ei nu ne invita decat 1-2 ori pe an si atunci doar daca au un interes anume.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

De asta nici eu n-am facut nimic irevocabil pana acum, pentru ca am zis sa nu privez copilul de bunici. Bunica-mea, de exemplu, mama lui tata, spre sfarsitul vietii chiar o lauda pe mama, ce bine gateste, ca a fost bine crescuta :) (desi in primii 5 ani de casnicie nici n-a vrut s-o vada, era ultimul om si apoi a tolerat-o pentru ca deja eram eu). Nici nu mai tinea minte cate ii facuse cu 30 si ceva de ani in urma. Cine stie, peste 20 de ani poate or sa ne iubeasca soacrele :):) (nu ca-mi doresc asta) si or sa zica "cine, eu am zis asa ceva? :)

Nu cred ca voi ajunge la "stop vizite" definitiv, dar cu siguranta la vizite supravegheate si nu prea lungi. Cand e si sotul acolo nu indraznesc sa se manifeste in voie ca le-ar face un scandal monstru.

analessya13, la tine e groaznic. Chiar palme in fata copiilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

si la mine e mai rau soacra mea nu ma suporta nici pe mine nici pe fetita si ca eu sunt o taratura ca am numai pretentii de haine de mall dar la noi situatia financiara nu e roz si tocmai de asta nu am pretentii ma uraste ca iam facut baiatului ei un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Alina adica cum i-ai facut baiatului ei un copil?Ca nu suna prea bine....el nu a vrut?Adica nu a tinut neaparat?Si soacra ce treaba are?Ca doar nu va creste ea copilul.O fi nebuna baba da` ai facut ceva ca sa-i dai banuieli ca vrei altceva nu o familie?Daca am inteles eu gresit din exprimarea ta scuze...dar la cum ai spus-o..reiese ca aveai niste calcule anume...
Pentru linistea ei sa stie ca si hainele de la magazinele din mall sunt aduse din Dragonul rosu si alte locuri de genul.Nu ai sa gasesti in mall decat eventual vreun trening sau de astea de "firma"dar si alea facute in thailanda...ha ha ha..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Asta cu ''i-a facut un copil", am mai auzit-o. Si merge mana in mana cu "ce sa stie el? ea l-a prostit, draga"

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

A mai fost un topic ceva de genul dar....se pare ca a fost inchis.eu pana acum sase luni nu am avut treaba cu soacra-mea.nici acum nu am.....nu a tinut mortis sa vada fata,decat daca am zis eu...de fapt ea ar fi vrut dar eu sunt cea care decide cand si cum..nici nu se agita e drept si asta da` nu mai pot eu...daca am nevoie de ceva ii spun si executa...fara comentarii...asta nu presupune ca nu o respect dar......exista un mare dar...
Mama mea ne ajuta mult cu fetitza dar la fel..daca zic eu si cand zic eu..doar nu traiesc cu soacra.....ci cu sotul meu...deci......eu am stiut sa ma impun de la inceput plus ca sotul meu face cam ce zic eu cel putin cand e vorba de copil.....in rest discutam... chiar nu am probleme .Oricum la ce fel de om sunt nu avea nici o sansa.nu-mi place sa se ia nimeni de mine.Mai ales degeaba.Da` uite ca sunt tot felul de oameni pe lume,din pacate si multi altii sufera.Ellej chiar nu poti sa pui piciorul in prag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

A mai fost un topic ceva de genul dar....se pare ca a fost inchis.eu pana acum sase luni nu am avut treaba cu soacra-mea.nici acum nu am.....nu a tinut mortis sa vada fata,decat daca am zis eu...de fapt ea ar fi vrut dar eu sunt cea care decide cand si cum..nici nu se agita e drept si asta da` nu mai pot eu...daca am nevoie de ceva ii spun si executa...fara comentarii...asta nu presupune ca nu o respect dar......exista un mare dar...
Mama mea ne ajuta mult cu fetitza dar la fel..daca zic eu si cand zic eu..doar nu traiesc cu soacra.....ci cu sotul meu...deci......eu am stiut sa ma impun de la inceput plus ca sotul meu face cam ce zic eu cel putin cand e vorba de copil.....in rest discutam... chiar nu am probleme .Oricum la ce fel de om sunt nu avea nici o sansa.nu-mi place sa se ia nimeni de mine.Mai ales degeaba.Da` uite ca sunt tot felul de oameni pe lume,din pacate si multi altii sufera.Ellej chiar nu poti sa pui piciorul in prag?

Of, ba presupun ca da, doar ca n-am fost niciodata adepta ultimaturilor. Incerc mereu sa rezolv problemele prin tratative si coexistenta pasnica, ca la ONU. Intrebarea este cand 'enough is enough' si daca nu e de preferat sistemul cu raritul treptat al vizitelor unui scandal monstru definitiv si irevocabil.

Mergi la inceput

clar iubito....interdictie totala..daca intreaba de ce?inclusiv sotul tau,le spui.ca nu se vorbeste urat in prezenta copilului...ca il invata prost ca..de astea,adica devarul.daca va iubiti copilul,asta faceti.iar sotul tau va trebui sa priceapa....asta nu e mediu pentru copilul vostru.cu insulte."tampito "si altele.....nu.daca nu faci ceva...va fi prea tarziu.ia pune mana si invat-o minte.sa invete sa vorbeasca frumos si sa se poarte.

Mergi la inceput

Si el a vrut copilul,eu cand am aflat ca sunt insarcinata am vrut sa fac intrerupere de sarcina dar el a spus ca nu ca isi doreste copilul foarte mult eu iam spus ca nu sunt pregatita,ca nu avem situatia necesara ca nu avem unde sa stam,doar eu,el o prietena de a mea si o matusa de a lui au stiut ca sunt insarcinata restul au aflat cand aveam 7 luni de sarcina.Acum stau la parintii mei ei ma ajuta cu copilul ,sotul meu lucreaza nu castiga foarte bine dar nu suntem chiar asa pe roze cu banii ma bucur ca macar a inteles cum este mama lui

Mergi la inceput

Cand am nascut l-a intrebat pe sotul meu daca este sigur ca este copilul lui,el inainte sa raman insarcinata a stat la mine 1 an si dp ce am ramas eu insarcinata tot la mine a stat k mama lui ia spus (a stat la ea doar o luna dupa ce a venit din maroc)parintii lui fiind despartiti tatal lui luand ambii copii el este roman,dar tatal lui si-a deschis o fiirma acolo si a plecat acolo,inainte sa plece sa recastorit si au plecat acolo)knd a venit din maroc a stat la ea o luna dupa o luna ia spus ca daca sotului meu nu yi convine ceva il da afara pe strada de unde l-a luat

Mergi la inceput