Ridurile: solutii?
Pentru ca in ultimul an am imbatranit cat altele in 10 acum ma uit in oglinda la niste adevarate santuri intre sprancene si in jurul gurii.
Inafara de creme anti-rid de care folosesc de foarte multi ani (gama medie) - nu refuz recomandari de produse de care stiti ca sunt bune, insa exista solutii sa le sterg pe cele pe care le am?
Nu stiu absolut nimic despre botox, chirurgie in domeniul asta deci daca ati facut ceva interventii va rog sa-mi povestiti si mie.
Cu alte cuvinte ma intereseaza si prevenirea dar si repararea damage-ului deja facut.
merci,
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
Raspunsuri
carmenp spune:
asta ma kinuie si pe mine rau di tat;)) am fost la un renumit dr dermatolog din ieshi care se ocupa de renovari&resturari;)) si mi`a zis ca solutia in cazu` meu este acidul hialuronic si ca o data la noo luni trebuie sa trec pe la ea, dermabraziunea nefiind eficienta. asa ca am ramas la stadiul de informare pt ca nu am curaj. am incercat acasa tot felul de tratamente ultimul e www.beautycenter.ro/look/ingrijire-ten/anew-clinical-micro-exfoliant-dermabraziune-la-tine-acasa-90.articol" target="_blank">asta da` in afara de faptul ca mi`a mai curat fata de impuritati la riduri canci imbunatatiri. astept si io cu interes de la voi solutia magica
crystall spune:
Nu stiu ce sa zic, dar daca as fi in locul tau parca nu m-as grabi la botox. Am mai citit diverse topice pe net si am vazut ca mai multe persoane au apelat la acidul hialuronic injectat
Poate ar trebui sa vezi pe net opinii despre aceasta metoda, poate sunt si pe aici mamici care au incercat ...
VERZELE - simtul umorului nu a murit
J G spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Desigur eu caut o solutie cat mai putin invaziva... dar sunt sigura ca acum cremele nu ma mai pot ajuta.
O sa caut informatii despre acidul hyaluronic. Ma supara mai ales ridurile imense dintre sprancene.
Deus unde esti?
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
CorinaDani spune:
buna,
aseara, la emisiunea d-rului oz (pe canalul euforia tv) a fost prezentata o noua metoda "revolutionara" de umplere a ridurilor de expresie, prin injectare sub-cutanata cu grasimea extrasa din alta zona a corpului persoanei respective. produsul este natural, gratuit, nu este respins de organism, efectul este durabil in timp...
acu' ramane de vazut daca si medicii de la noi isi vor insusi noua metoda...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ina-bubulina spune:
buna. poti sa-ti faci masaj cu ulei de la galenic argane a l'huile d'argan asa se numeste.
J G spune:
Corina am auzit vag si despre metoda asta care desigur pare cea mai buna... o sa ma interesez.
Ina ulei de argan iau capsule, imi trimte soacra-mea din Fr, insa o sa caut ulei si pentru masaj, multumesc de sugestie.
Pana in toamna vreau sa ma hotarasc la o interventie... azi n-am avut timp de studiat insa in w-e o sa caut si voi posta aici.
Intre timp mai astept idei...
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
inaioana spune:
Eu am scris mai demult despre Retin A. E singura stiintific demonstrata, din cate m-am documentat eu, ca fiind antirid cu adevarat, excluzand Botox@Co.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148410&whichpage=2
http://www.smartskincare.com/treatments/topical/tretin.html
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina-bubulina buna. poti sa-ti faci masaj cu ulei de la galenic argane a l'huile d'argan asa se numeste. |
Asta e un f bun anti-aging intr-adevar, ajuta la prevenire,il folosesc si eu zilnic in combinatie cu jojoba, insa nu-ti sterge ridurile deja formate, mai ales daca-s adanci, santulete...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Allure spune:
pt ridurile intre sprincene nu se face acid hialuronic, numai botox.
AH se face pentru santurile nasolabiale, pentru volum la buze sau chiar la fatza (obrajii de ex)
ridurile adinci nu se duc cu creme, nu va faceti iluzii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
l_carmen2003 spune:
eu nu am prea multe riduri pe fata dar am avut pe gat si si pe decolteu. am folosit tri-actiline
http://www.thebeautyinsiders.com/tri-aktiline.html
http://women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/body_and_soul/article3171656.ece
a avut ceva efect trebuie sa recunosc... nu cum scrie pe el dar e ceva... bine si ridul de pe gat era maricel si adanc insa se vad ceva imbunatatiri...
de uleiul de argane am auzit si eu
inaioana cred ca in loc de Retin A ai vrut sa spui Retinol...
Retin A e folosit in tratamentul acneei vulgare.
Retinolul este vitamina A solubila in grasimi si Vitamina A este esentiala; pentru functionarea corecta; a celulelor epiteliale. Īn deficient;a de vitamina A, celulele secretoare de mucus sunt īnlocuite de celule care produc keratina;, ceea ce conduce la xeroza;. Si deci... riduri...
http://www.retinola.net/