Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

m-am apucat sa fac deja maine va arat rezultatulam furat ideea de la odisee
http://www.hausgemacht.tv/familie-wohnen/baby-kind/1594,64,wie-mache-ich-salzteig.html?node_id=64

poze

Ce sa faci?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Ca uitasem...a reinceput shmecherul meu sa pape lm. Cate putin dar e pe drumul cel bun.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Felicitari!!!!

_

Cresc

Mergi la inceput

Decenuela, stafeta de paparuda e la mine... Fi-miu a adormit in locul de joaca semimbracat pentru afara cat ma imbracam eu... Si acum stau ca floarea in ghiveci ca nu stiu de ce sa ma apuc...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

cristies un aluat din care faci mulaj pt talpa sau manuta lui bebe....il coci si il agati unde vrei tu
am pus link

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

cristies un aluat din care faci mulaj pt talpa sau manuta lui bebe....il coci si il agati unde vrei tu
am pus link

poze

Scuze... am deschis site-ul, n-am citit nimic pe acolo, m-am uitat la reclama cu deichman si gata... acum am vazut ca scria jos sa ca incepe filmul dupa reclama...
E foarte tare! Si pare simplu de facut...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare mamicute harnicute. Noi acum am venit de afara unde picura. L-am tot plimbat si nu a vrut sa doarma si cand a adormit intr-un final am dat fuga la coafor si m-am tuns. Pana sa ma termine normal ca sa trezit dar erau la fete acolo care s-au scalambat si intr-un final l-au luat in brate ca golanul nu se mai dadea dus, era cu gura pana la urechi. Cand am ajuns acasa mirosea tot a parfum. E cam gagicar de mic. Trimit ca tre' sa schimb tzitzi si cu stanga scriu mai greu

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Buna fetele

am si eu o intrebare, mai mult pentru mamicile de fetite: ce stiti despre displazia de sold?
medicul vostru pediatru la consult verifica cu atentie piciorusele?

Irina + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

Buna fetele

am si eu o intrebare, mai mult pentru mamicile de fetite: ce stiti despre displazia de sold?
medicul vostru pediatru la consult verifica cu atentie piciorusele?

Irina + Miruna Arya

Nu stiu mare lucru dar da, medicul o verifica pe fica-mea cu mare atentie la fiecare control. Ii rotea piciorusele, ii indoia si intindea genunchii, ii verifica cutele de pe picioruse sa fie simetrice. Preventiv, in maternitate i s-au pus 2 pampersi si un scutec de panza intre picioruse sa stea cu ele cat mai departate.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Myky791 vizionat pozele si multumita.Pe cuvant daca nu seamana cu Alexuca meaAm vazut ca u ai balansoar esti multumita de el?e bun?cat ai dat pe el?Si chiar daca nu ne incuscrim poti veni cu mare placere la mare am unde sa te cazez .Ai o adresa de mess ceva?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

eu sunt multumita de balansoar. imi sta in el, adoarme in el. lam luat cu frica cei drept ca sunt fete pe la odisee care au si plang bebeii in el de zici ca ce-i. miera teama ca o sa dau banii degeaba dar vad ca sta. se poate fixa si ii poti da si papa mai tarziu in el. acum cum crezi de cuviinta.
adresa mea de mess myky791@yahoo.com. oricum din partea mea un pt ca te descurci singura. e greu. eu abia astept sa vina sotul sa il mai plasez pe pui ca sa recreez un pic. eu stau la et 3 si la fel urc si cobor caruciorul cu bebe in el. intro zi eram sa cad pe scari cu el. acu urc si cobor incet am grija sa nu pun piciorul aiurea.
si cred ca ti-ar fi mai usor cu portbebele decat cu wrapul. zic si eu.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si noi probleme mari cu carutul, liftul nu se opreste la etajul nostru (1) si pana la parter imi tzatzaie fundul si inima si tot... cand am fost insarcinata cu el am cazut de pe aceleasi scari care se nimerisera umede intr-o zi si am alunecat pe spate vreo 5 trepte, sotu se speriase rau de tot, ma intreba daca-mi pot misca mainile picioarele, ha! uneori duc carutul jos si apoi ies cu bebe in speranta ca mai gasesc carutul unde l-am lasat...
port-bebe e mult-mult mai simplu, dar numai cand ai bebe mai mic de 7 kile, o tura de bloc si nu mai pot de spate...
nasha copilului ma tot cearta ca de ce pun copilul in port-bebe si nu in carut, i-am explicat ca mi-e greu si ea imi tot riposteaza ca e complicat si greu in capul meu - nici blocul ei nu are lift si ei stau la etajul 3 si apuca carutul cu tot cu bebe (de 9 kile) si il cara 3! etaje...

Mergi la inceput

S-a trezit gaza. A dormit 30 de minute

_

Cresc

Mergi la inceput