Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
mariucasara spune:
Ca uitasem...a reinceput shmecherul meu sa pape lm. Cate putin dar e pe drumul cel bun.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
bubu_bu spune:
fetele un mic cadou de la mine...spe ca va place
http://www.youtube.com/watch?v=240R4CiG5tk&feature=related
eu o iubesc
poze
decenuela spune:
noi am fost putin afara....adormit jiji in bratze apoi pus in carutz,,,altfel are spini carutzul. mai fetelor tot vad mamici cu tot felul de paturici in carutz etc. io am unul sport si niciodata n-am pus nik nici deasupra nici dedesu[pt..trebuia?
jiji cred k manank putin si des...chiar daca a stat 1 ora la tt mai mult de 2 ore n-a dormit. tot ziceam sa ma mulg si la 12-1 cand se trez sa-i dau un biberon...sa vad cat doarme daca manank mai mult...dar am asa o lene....RESPECT PLATEEA PT MULS...abia ma chinui sa las provizii pt we k am cursuri
AM VZ K NE INTALNIM...WOW...
DA METROUL E ACOLO LA SINCAI. e greu cu parcatul cine vine cu masina. ne gasim noi...
io sunt usor de recunoscut....amr-ul e vrajeala...GAZELA repet GAZELA...hm si daca totusi aveti prb in a distinge gazelele de restul lumii....il veti recunoaste pe jiji....sigur va atrage atentia cu glasul superb....si daca nu....carutzul portocaliu...va ia ochii sigur..he,he
aoleu si cand ma gandesc k ma dau mare...doar virtual...k in realitate...sunt ruda cui,,mutu...hihi
cristies ...tre sa vad biscuitzii...musai fac si io
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Gata fetele cumparat marsupiu am gasit si un centru de joaca dar cu ala mai astept marsupiu era mai urgent ca treb sa incep sa is cu ea afara si imi era mai necesar, m-am uitat si la balansoare dar sunt niste preturiii.Va multumesc tuturor. Myky791 as vrea sa-ti vad flacaul sa vedem daca e bun de gineredar nu stiu unde ca in albumu de pe webshots nu am gasit poze sau eram eu prea adormita? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Ha, cred ca mi l-ai suflat de sub nas. E cel de la Timisoara?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
In Halkidiki undeva dar nu mai gasesc site-ul, la o vila... Si noi am mai fost in Grecia si ne-a placut, d-aia am ales Grecia... Cu drumurile in Bulgaria... noi am fost in Bulgaria de 5-6 ori pana acum si nu ne-a oprit nimeni, dar n-am traversat niciodata... In schimb de vreo doua ori ne-am ratacit... nu vreau sa-ti spun cum aratau drumurile pe care ne-am ratacit... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu am fost vara trecuta in Grecia continentala cu masina si eram in primul trimestru de sarcina (abia aflasem de altfel) si drumul mi s-a parut ingrozitor, m-am jurat ca nu il mai fac in viata mea. Cu copil mic mi se pare cosmar, nu altceva... Poate din cauza greturilor sa fi ramas cu impresia asta (desi nici nu am avut cine stie ce greturi) simteam ca nu se mai termina Bulgaria, si la dus si la intors, mers numai cu 40-50 la ora sau 80 in afara... si politie garla, pititi dupa tufe, cred ca am trecut pe langa minim 10 echipaje efectiv pitulate dupa copaci... si in rest sosele gooooale!!!
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ha, cred ca mi l-ai suflat de sub nas. E cel de la Timisoara? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
are mai multe de vanzare fata de la timisoara
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza am adaugat niste poze noi de duminica dupa-masa http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204 de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Foarte frumoase, cum scoate limbuta strengareste! Dar cand Doamne Iarta-ma mai ai timp maica sa te machiezi, ca eu ies afara cu o moaca zici ca sunt zuza nebuna! Ceea ce nu e deloc OK...
happyella spune:
alexutzzza ce dulcic e Yannis si zici ca e "dat", aaaa? glumesc , nu ne bagam peste "cupluri" deja formate
nici a mea nu rade in hohote doar chitaie si zambeste cu gura pana la urechi de ma topeste ... in fiecare dimineata primul lucru pe care il face cand imi aude vocea este sa-mi zambeasca si parca ii rad si ochii... tare fericita ma simt de cand a aparut puiul mic in viata noastra
fericita de buburuza Andreea Maria
bubu_bu spune:
m-am apucat sa fac deja maine va arat rezultatulam furat ideea de la odisee
http://www.hausgemacht.tv/familie-wohnen/baby-kind/1594,64,wie-mache-ich-salzteig.html?node_id=64
poze