Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
catalutza81 spune:
Fetele mele dragi, sa va dau o veste minunata! Copilul meu a adormit singur in patutz dupa ce s-a rastit 15 min la carusel...nu imi vine sa cred!!!!!!!!! Acuma nu va imaginati ca minunea adurat mai mult de 20 min...dar cand s-a trezit am luat-o cu binisorul si am mai leganat-o putin in patutz, i-am prins manutele cu fesa ca sa nu se sperie de ele si...a adormit la loc.
Catalutza mami de Irina
ioana_fota spune:
Myky791 vizionat pozele si multumita.Pe cuvant daca nu seamana cu Alexuca meaAm vazut ca u ai balansoar esti multumita de el?e bun?cat ai dat pe el?Si chiar daca nu ne incuscrim poti veni cu mare placere la mare am unde sa te cazez .Ai o adresa de mess ceva?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
La noi nu merge faza cu intarziatul meselor L-am lasat sa planga si i-am tot amanat masa pana la 3 ore dar apoi iar la 1ora jumate- doua a cerut
acum i-am schimbat scutecul si am vazut ceva ciudat 2 "bucati "de mucus gakben verzui,destul de mari si doua bobite rosii ce par a fi sange oare ce o fi ? sa ma ingrijorez ?
el e vesel ,nu are febra Nu stiu De cateva zile am vazut ca parca are kk mai moale decat de obicei dar am tot citit ca daca ramane ceva pe scutec nu e diaree Ca diareea e apa,apa si o absoarbe scutecul
cea mai fericita mamica :)
miremia spune:
Fetelor am si eu o intrebare.
De vreo saptamana a mea nu adoarme daca nu o tin de maini. Daca le are libere isi tot freaca ochii, nasul, isi da pumni in cap, etc.....
Initial am pus-o pe seama oboselii dar vad ca deja e ritual la fiecare adormire.
A mai patit cineva asa?
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna fetelor ! La noi nu merge faza cu intarziatul meselor L-am lasat sa planga si i-am tot amanat masa pana la 3 ore dar apoi iar la 1ora jumate- doua a cerut acum i-am schimbat scutecul si am vazut ceva ciudat 2 "bucati "de mucus gakben verzui,destul de mari si doua bobite rosii ce par a fi sange oare ce o fi ? sa ma ingrijorez ? el e vesel ,nu are febra Nu stiu De cateva zile am vazut ca parca are kk mai moale decat de obicei dar am tot citit ca daca ramane ceva pe scutec nu e diaree Ca diareea e apa,apa si o absoarbe scutecul cea mai fericita mamica :) |
Mucus am mai gasit si eu dar nu m-am ingrijorat pt ca mi-a spus o mamica de 2 copii ca ei isi inghit mucii (asa mi-am explicat si faptul ca atunci cand doarme inghite ceva de aproape se ineaca). Cu sangele nu stiu ce sa zic...
Mai spunea cineva de scos mucii din gat cu batista bebelusului. Eu nu am reusit niciodata sa-i scot mucii din gat decat superficial.
cristies spune:
citat din mesajul lui miremia Fetelor am si eu o intrebare. De vreo saptamana a mea nu adoarme daca nu o tin de maini. Daca le are libere isi tot freaca ochii, nasul, isi da pumni in cap, etc..... Initial am pus-o pe seama oboselii dar vad ca deja e ritual la fiecare adormire. A mai patit cineva asa? Mirela fericita de Mara Ioana |
Da, si noi am patit... e foarte obosit cand face asa... incearca s-o adormi la tzitzi si s-o pui adormita in patutz. Ar mai fi o varianta, s-o infesi, dar...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui cristies Da, si noi am patit... e foarte obosit cand face asa... incearca s-o adormi la tzitzi si s-o pui adormita in patutz. Ar mai fi o varianta, s-o infesi, dar... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Multumesc cristies
De infasat nu vreau sa o infas. Ea adoarme profund la titi doar cand e obosita, dar tot tinuta de mana care ii ramane libera.
Unde sunt vremurile cand o lasam singura pe pat si o gaseam dormind.......
dulcineea_cj spune:
eu ii scot mucii cu batista bb Si mucusul era asa ca "ramele"lungi cam de 3-4 cm Nu stiu sangele ala Ca ma dispera Am zis ca astept urmatorul scaun Dar totusi ce o fi ?
cea mai fericita mamica :)
myky791 spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Myky791 vizionat pozele si multumita.Pe cuvant daca nu seamana cu Alexuca meaAm vazut ca u ai balansoar esti multumita de el?e bun?cat ai dat pe el?Si chiar daca nu ne incuscrim poti veni cu mare placere la mare am unde sa te cazez .Ai o adresa de mess ceva? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
eu sunt multumita de balansoar. imi sta in el, adoarme in el. lam luat cu frica cei drept ca sunt fete pe la odisee care au si plang bebeii in el de zici ca ce-i. miera teama ca o sa dau banii degeaba dar vad ca sta. se poate fixa si ii poti da si papa mai tarziu in el. acum cum crezi de cuviinta.
adresa mea de mess myky791@yahoo.com. oricum din partea mea un pt ca te descurci singura. e greu. eu abia astept sa vina sotul sa il mai plasez pe pui ca sa recreez un pic. eu stau la et 3 si la fel urc si cobor caruciorul cu bebe in el. intro zi eram sa cad pe scari cu el. acu urc si cobor incet am grija sa nu pun piciorul aiurea.
si cred ca ti-ar fi mai usor cu portbebele decat cu wrapul. zic si eu.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Multumesc cristies De infasat nu vreau sa o infas. Ea adoarme profund la titi doar cand e obosita, dar tot tinuta de mana care ii ramane libera. Unde sunt vremurile cand o lasam singura pe pat si o gaseam dormind....... Mirela fericita de Mara Ioana |
eu nam avut vremuri in care il lasam singur si sa adoarma. os ingura data mi-a adormit singur de m-am inchinat cu ambele maini
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)