Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ioana, pozele lui Myky sunt la Mihaela si baietii pe webshots. ca mi-ai adus aminte sa ii raspund lui Myky. Am vazut pozele, sunteti foarte draguti!
Trebuie sa imi cer scuze dar eu n-am balansoar d-ala... poate te ajuta fetele daca e ok sa doarma in el...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

iam zis ieri sotului sa scoata cartonul si mia zis ca nu poate oricum e undeva la picioare, acolo sunt si vibratiile.
iar cu dormitul ieri mia dormit in 2 reprize cate 2 ore. banuiesc ca dak nu ar sta comod nu ar dormi atat? nu? dar lauda de sine nu aduce a bine... azi nu a mai vrut sa adoarma in balansoar ci in brate deci... zile bune... zile proaste

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

mda..io stau imbracata ca o paparuda...deoarece mi-am propus sa-l scot pe jiji de 2 ori azi...ca afara doarme...si ete...el doarme...si io dimi am fc numai io stiu cum curat..+ calcat ale lui 1 masina...acu ca am timp chiar nu stiu ce sa fac..pt ca nu sunt obisnuita sa doarma el...uite ce-mi face el mie...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

io daca am nopti in care s-a trezit mai aiurea si sunt obo, cand il vad ca doarme, pac las tot si dorm si eu...am invatat dupa zile de stat dupa el sa se trezeasca si ...stateam si 3 ore ca nu renteaza, pac dorm si io..poa sa fie 10 minute sau pot sa am noroc

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:

mda..io stau imbracata ca o paparuda...deoarece mi-am propus sa-l scot pe jiji de 2 ori azi...ca afara doarme...si ete...el doarme...si io dimi am fc numai io stiu cum curat..+ calcat ale lui 1 masina...acu ca am timp chiar nu stiu ce sa fac..pt ca nu sunt obisnuita sa doarma el...uite ce-mi face el mie...

poze

cunoastem.. planul ca tiganu'... dak ieri mia dormit azi aveam in plan sa fac curat in casa cat doarme el si na! azi vrea numai brate....
ioana fota tia raspuns Cristies: mihaela si baietii.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

am adaugat niste poze noi de duminica dupa-masa http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204

de Yannis

nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am uitat sa va spun ca am incercat reteta de biscuiti si am facut-o fiarta... adica arsa... S-au ars dedesubt mai mult de 50%. Dar restul sunt foarte ok.

_

Cresc

suna bine..incearca sa pui hartie de pergament..in tava

poze

Am pus, dar sunt tuta! Scria la foc mic si eu am pus butonul la foc mic ca la flacara de la aragaz, pe cand la cuptor acolo sunt deja 150 de grade... Ce sa zic... tuta... cu t mare!

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

hm referitor la bulgari...mi-aduc aminte ca acu 2 ani cred in sofia ne-am ratacit deoarece era deviata circulatia...si dupa peripetii ma opreste bulgarul sa-mi ia permisul...bla bla

dau 5 e..hm..continua...am aj la 40 cred...am plecat...iar m-am ratacit...ma opreste din nou...adik imi face semn...exprimandu-se..of femeile astea...si-mi arata s-o iau dupa el...cred si io...in rest daca repecti cat decat regulile e ok....

poze

Tare... eu m-am ratacit undeva si ramaneam fara motorina, am oprit la o chestie care avea O SINGURA POMPA, ploua ca-n filmele de groaza, un benzinar ca-n familia Bundy se chinuia sa bage benzina si in plus mai faceam si pe mine... nici sotul n-a facut de cum arata baia.... am oprit pe un camp cand a iesit soarele...

Ale tineretii valuri!!!

Editez sa adaug ca nenea nu auzea bine (nici nu vorbea engleza ofc) si noi nu aveam leva. Ne-a fost frica sa-l intrebam pe unde sa mergem de ce fata avea... a fost de zile mari
_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

am adaugat niste poze noi de duminica dupa-masa http://family.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204

de Yannis

Ce frumosi sunteti!

_

Cresc

Mergi la inceput

Eu am mancat, logic ar fi sa plec, ca asa am promis dar mai bine fac putina ordine in sufragerie... ar trebui sa dau cu vanish pe covor dar mi-e lene... nu lesina pana in week-end nu?

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ce spor aveti! Neatza!

Cristies si decenuela ce povestiti voi acolo cu peripetiile , fete curajoase. Eu cand am calcat prima data in BG cu masina am fost stresata rau (si nici macar nu eram cu a mea).
Alexutza si eu tot de intrarea aia cred ca e vb. Nu de alta dar alta intrare nu cunosc, n-am fost niciodata in Tineretului.
O sa sun si eu pe cineva sa vad unde sunteti, in caz ca intarziem (doar suntem lenesele odiseei).

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alexutzzzace dulce e yannissi ce seamana cu mami

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput