Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Larisel, va mutati la tara? Ce bine de voi! Sa stapaniti sanatosi carutul! Intrebare intrebatoare: pana la ce varsta le vei tine in el? |
Ne mutam pt sezonul estival... sa stea fetele cat mai mult afara...ca aici la orash le scot maxim 2 ore pe zi.
Carutzul cica merge pana la 3 ani...landourile se transforma in scaune sport si teroretic nu mai am nevoie de carutz sport. Sa vedem acuma cat or vrea ele sa stea... si cat m-or tzine pe mine puterile sa le car ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies Am uitat sa va spun ce-a invatat fi-miu sa faca: isi baga mana deschisa in gura... era sa vomite de doua ori _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Nu-si baga si amandoua mainile odata? Ale mele asha fac ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Nu-si baga si amandoua mainile odata? Ale mele asha fac ... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Ba da, ba da... spre norocul lui nu-i incap amandoua in acelasi timp... Eu sunt constienta ca nu e bine, dar e asa de scump, isi aduce si picioarele la gurita sa impinga si cu ele... cred ca el e constient doar ca in gura vine mancarea... restul sunt doar niste chestii care nu se potrivesc si nu dau laptic.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
evyme spune:
citat din mesajul lui larisel
Ne mutam pt sezonul estival... sa stea fetele cat mai mult afara...ca aici la orash le scot maxim 2 ore pe zi. Carutzul cica merge pana la 3 ani...landourile se transforma in scaune sport si teroretic nu mai am nevoie de carutz sport. Sa vedem acuma cat or vrea ele sa stea... si cat m-or tzine pe mine puterile sa le car ... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Foarte tare caruciorul!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies
Tinem pumnii sa iasa totul cum v-ati dorit! Sa te odihnesti sa fii cea mai frumi mireasa... Am si eu emotii. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pot sa spun ca sigur nu voi fii o mireasa obisnuita. Doar o am pe fica-mea domnisoara de onoare
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui mariucasara Pot sa spun ca sigur nu voi fii o mireasa obisnuita. Doar o am pe fica-mea domnisoara de onoare Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Cat de frumos!
Mirela fericita de Mara Ioana
decenuela spune:
neatza fetili....hai cat mai dormiti....nu va ajunge de la 11 la 7???? ce rusineeee !!!! chiar nu vreti sa va iasa nici un rid, ai?
CAFEAUA E SERVITA D-NELOR
A....LA MULTI ANI VOUA SI CELOR DRAGI VOUA CARE-SI SERBEAZA AZI NUMELE
noi am av o noapte obisnuita adik de la 12-6 nu stiu cat a suotm cat a dormit, cat de des s-a trezit....deja nu mai pot tine socoteala...
acu dupa ora de nebuneala..frate e frash...normal noaptea nici nu deschide ochii...doar zice marrrrrr..si ma-sa e la program...suge si poate mai doarme...5 min
sa aveti o zi frumu..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
decenuela spune:
jiji n-a stat in landou....carutzul asta sport se lasa pe spate...si din nefericire are doar 3 trepte si jiji taaaaaaaare mai vrea in fund...toata ziua se chinuie sa se ridice...si tinut la verticala e cel mai feri
si el baga si pumnul, si aratatorul indoit si toate degetele....de suzeta...vax...si biberonul l-a refuzat...
cristies...pastele le-ai cumparat? din alea negre?
as incerca si io biscuitii..tie ti se par ok indulcitorii artiiciali?
subscriu la ce-a zis andre lina....imi vine cate-o pofta de dulce de mor...mai ales dupa ce mananc
poze
decenuela spune:
F5......F5....F5...degeaba....
poze
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela F5......F5....F5...degeaba.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine..... |
Multumim pentru cafea!
Eu incerc sa o adorm pentru inca 2-3 ore. Sper eu....
Mirela fericita de Mara Ioana