Nou stil de viata (297)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta70 spune:
La Multi Ani! Diana Francesca! Liris sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita
Pupici la toate fetele
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
si multumesc de incurajari! Sper din tot sufletul sa fie totul bine si Filip sanatos.
Daca ma gandesc asa mai mult, ma apuca stresul; asa ca ma tin ocupata... am dus copila la gradi, m-am coafat, mi-am facut manechiura, am mai fost si prin Ikea - nu ca mi-ar fi trebuit ceva anume, dar un cos de rachita nou pentru rufe de calcat nu strica nimanui, nu?? - iar acum sper sa rezolv o ultima treaba pentru birou.
Si dupa, nu stiu ce o sa fac, ca n-am stare.
Tzuni, tie o sa-ti trimit mesaj maine dupa eveniment!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
cellia78 spune:
Buna ziulica!
LA MULTI ANI, Diana Francesca! Sa cresti sanatoasa si sa aduci parintilor numai bucurii!
Gabriela.....mda, un cos din ala e necesar in fiecare casa! Eu am asa o....inclinatie catre impletituri, mai ales alea din bambus....ooofff, ca nu am curte sa am si eu mobila din aia de terasa, din aia din impletituri!!
Daniela, sa ne spui si nou cum e cu dieta; deja ma convinsese Sabina; dc mai vii si tu si spui ca ai aruncat kg cu dieta asta.....apai asta va fi si la mine; numai ca o sa va cer detalii, mai ales in privinta duratei; pe 15 urmam la operatie; deci va fi ori inainte, ori dupa; mai degraba dupa, zic eu...
Meniu azi si fug:
MD: un ou fiert; doua bucatele telemea, doua felii paine neagra, o portie mica de fidea cu lapte
40 minute sport
G: o portocala si un gref rosu
P: mancare de mazare cu pui cu o felie paine neagra
C: peste putin timp: mancare de varza calita, o felie paine
Muuulta apa, de fapt, dupa ce mananc acuma, bag numai apa cu lamaie
Seara frumoasa va doresc si fuuuug!
Gabriela, ma gandesc la voi maine si tin pumnii! Mai mult asa, de moralul tau, ca bine oricum va fi!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
tumpi spune:
La multi ani! Diana, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de ralizari in viata.Liris, sa-ti traiasca printesa.
Gabriela, ne gandim maine la tine
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Diana Francesca sa cresti sanatoasa, mladioasa, norocoasa si plina de veselie si realizari. Liris petrecere frumoasa si te-asteptam cu poze.
Gabi iti tin pumnii maine sa iasa totul bine si usor si-ti urez de pe acum refacere rapida, laptic din belsug si Filip sa fie mancacios si somnoros.
Happy arati super! Felicitarile mele si tine-o tot asa.
Tumpi cum te mai simti? Sanatate multa si sa stii ca nu merita sa te superi, enervezi, ridezi pentru tigani. Te sa-ti treaca supararea.
Celia cum nu, bafta multa cu actele si te-astept pe la noi.
Sabina please, one more time, cum se face terciul de grau?
Anda sa stapanesti sanatoasa masinutza si s-aveti mult fun cu ea.
Dragelor eu poze la petrecere nu prea am facut si chiar si pe cele care le-am facut nu le-am download-it inca. Urmeaza s-o fac si pe-asta in curand. Mai rau e ca am impresia ca am racit la party ca azi nu prea ma simt bine deloc. Astept sa vad cum ma simt maine.
Ieri insa am dormit la pranz si visam c-am adormit pe plaja in Cuba si ca m-a ars soarele pe fatza. M-am trezit (in vis) si-am pus mana pe obraz. Frigea si ma gandeam ce nasol o sa arat cand o sa ma cojesc pe fata. Intre timp m-am trezit pe bune si chiar imi ardea fatza. Aveam ceva febra ... dar parca m-as intoarce oricand la visul meu, chiar daca urma sa ma cojesc pe fatza.
S-aveti o zi buna.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
La multi ani Diana Francesca
Gabi sa treci usor de ziua de maine. Nastere usoara si fara dureri
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Inca nu dorm...
La Multi Ani Francesca, sa fii sanatoasa si plina de noroc!
Va multumesc pentru incurajari! Sper sa fie bine...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vias spune:
pentru cine vrea sa ne vada, am poze noi la semnatura!
Si cu intarziere spun La multi ani!!! Francesca!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
carina spune:
La multi ani Diana!!!!!!
Liris scumpa sa iti traiasca prunca si sa fie fericita toata viata.
Gabi: ma gandesc la tine maine
Multumesc de felicitarile pentru masina .
Noapte buna
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/