Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce veste minunata!
Bine-ai venit , Filip! Gabi, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanaotos, mult laptic sa ai si sa va odihniti cat se poate!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Marilena, Carmen E., Daniela (danielag), Mihaela (mihaser), Adriana (violeta70), cellia78, tumpi, zuzilicea, louisea, cami_pus, anda, criscosty, mik, happy, hcclara multumim mult ptr urari!!
cum zicea o prietena, iaca a trecut un an, noi n-am imbatrinit, doar copiii au crescut.
nu am ce poze sa pun, nu am facut nici macar una. am avut o durere de cap infioratoare iar pe Diana am servit-o doar cu 4 vaccinuri (2 intr-un piciorus si 2 intr-altul). voi reveni cu poze atunci cind o vom sarbatori.

a vazut-o pediatra ei si mi-a confirmat ca nu are nici o infectie in urechi, celalalt diagnostic a fost pus gresit pe 20 apr. bine ca mi-am ascultat instinctul si nu i-am dat antibiotic. acum sunt stressata, cum sa fac s-o spal pe cap fara sa-i bag pic de apa in urechiuse? aveti idei?

noi vineri planuim sa plecam spre Ro ptr ceva mnai mult de trei saptamini. o vom boteza in prima simbata a lui mai si apoi o vom sarbatori de un anisor. ma simt cam ciudat ca prietenii mi-au adus cadouri ptr ea si eu nu o sarbatoresc in nici un fel.

Gabriela mamico, felicitari! bebe Filip sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! sa stii ca mie-mi place zodia taurului la barbati. mi se pare buna. barbatul meu e nascut tot in ea (2 zile inaintea Dianei).

happy, arati tare bine. tare tare bine!

cam asta, eu o sa va mai citesc, sper, de la mama de la Cta. dar scriu putin (am o viata destul de anosta, nothing much to tell), stiti deja, si probabil de acasa voi scrie si mai putin. felicit de acum viitori sarbatoriti. sa aiba parta numai de bine!

Mergi la inceput

la multi ani Diana francesca!!

Liris, va pupam cu mare drag!

Zuzi, esti foarte frumoasa. Nu uita ca frumusetea asta trebuie pastrata....mobilizeaza-te sa slabesti! A zis f bine Daniela cum se face, cu un mic amendament:)

Daniela, nu fierbe mai mult de 20 de minute, ca trebuie sa fie mai tare.Isi pierde proprietatile daca se fierbe prea mult. Trebuie mestecat f f mult.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

raport: 62.3.
De ieri sunt din nou pe oshawa.
Am fost plecata , de aia n-am mai scris.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

miha cum esti?? ai febra musculara??

liris drum bun sa aveti vineri. in ce oras vii? EDIT: am recitit si am vazut ca ai scris Cta.

daniela, multumim pt modificarea listutei!

eu sunt in dilema.... salivez dupa inghetata din frigi (250 calorii) si incerc sa ma pacalesc cu un mar (100 calorii) sau cu un baton de slabit (190 calorii)....e grav daca aleg inghetata???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Te-am vazut! Deja ai bagat inghetata, nu?

Ce fac eu ca sa ma pacalesc: Iau iaurtele din alea degresate cu gust de fructe sau vanilie si le bag la congelator asa cum sint ele. Daca vreau ceva rece, il scot din congelator, il las sa se faca un pic moale si il maninc pe post de inghetata. Poti sa incerci si cu gust de cafea, cred ca ar fi bun si asa.
Inainte de a-l baga la congelator poti sa ii infigi un betigas de inghetata iar cind il scoti din congelator bagi iaurtul in apa calda un pic sa se desprinda, il intorci cu fundul sus si ai iaurt inghetat pe bat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

miha cum esti?? ai febra musculara??

liris drum bun sa aveti vineri. in ce oras vii? EDIT: am recitit si am vazut ca ai scris Cta.

daniela, multumim pt modificarea listutei!

eu sunt in dilema.... salivez dupa inghetata din frigi (250 calorii) si incerc sa ma pacalesc cu un mar (100 calorii) sau cu un baton de slabit (190 calorii)....e grav daca aleg inghetata???

Ia-ti 50 de grame de inghetata si gata.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

rusine sa imi fie....

happy, buna idee!
carina, pai e de 90 de grame toata si am mancat doar treisfert! am o scuza?
aaaa si am fost si la tae bo azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu sint de parere sa imi permit din cind in cind sa cad in pacat cu ce imi place Sa savurez linistita pacatul, sa incerc sa nu imi para rau si sa merg mai departe. Din cind in cind avem nevoie si de o nebunie culinara

Sa iti fie de bine, trebuia sa o maninci pe toata!

Mergi la inceput

happy

mai pot manca si marul??

Mergi la inceput