Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor am uitat sa va spun ca am i-am facut 2 ecografii mariutei noastre: una la sold si una la inimoara. la sold e totul bine, iar la inimioara avem fereastra deschisa ~ 3 mm ce se va inchide in maxim 6 luni m-a asigurat dr. in rest inimioara are functii perfect normale si nu avem nici un motiv de ingrijorare.
am pus si eu pozici de la botez

http://family.webshots.com/album/577436058dFTXjk?start=0

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

fetelor am uitat sa va spun ca am i-am facut 2 ecografii mariutei noastre: una la sold si una la inimoara. la sold e totul bine, iar la inimioara avem fereastra deschisa ~ 3 mm ce se va inchide in maxim 6 luni m-a asigurat dr. in rest inimioara are functii perfect normale si nu avem nici un motiv de ingrijorare.
am pus si eu pozici de la botez

http://family.webshots.com/album/577436058dFTXjk?start=0

poze

Oanka , tu arati tare, tare bine! Cred ca mai bine decat inainte de sarcina..Si ce frumos ca ati avut un intreg sobor de preoti...foarte, foarte frumos! Cred ca a fost impresionant, nu?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra foarte frumos povestesti mamico

oanka maria e o frumoasa, tie iti sta bine cu parul asa, inainte il aveai mai deschis sau asa mi s.a parut si nasa, cred ca nasa e - cea in sacou alb e foarte frumoasa :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

babyangel, dayanara, oana multumesc de vizionarea pozicilor, sunt multe si as mai fi pus caci a fost pozata mariuta mereu la botez si tare-i mai place sa fie in centrul atentiei
va multumesc pt complimente dragele mele, ma simt flatata sa mi se spuna ca arat bine, chiar daca unele kilograme inca mai sunt pe mine. sanii sau lasat putin si am ramas si cu dunga neagra de pe burtica. sper sa dispara in timp. si burta am putina, dar nu f evidenta
am avut parte de un botez ca in vis unde mi s-a facut pielea de gaina de la inceput pana la sfarsitul slujbei. ma treceau toate apele cand imi priveam minunea in biserica, acolo unde am ingenunchiat ani intregi in fata icoanelor in speranta ca va aparea bebe in viata mea. si a aparut cel mai dulce ingeras, Maria noastra draga
dayanara maria a avut 2 nase, cea cu sacou alb si cea cu sacou rosu. cea cu rosu e preoteasa, iar cea cu alb inca nu e casatorita. au insistat f mult sa fie amandoua nasele si nu le-am putut refuza. sunt prietene de suflet si cu ele am depasit depresia de dupa nastere, caci altfel nu faceam fata lacrimilor

poze

Mergi la inceput

si am mai adaugat cateva poze noi cu Mariuta noastra ce creste pe zi ce trece si nu ne mai incap hainutele

http://family.webshots.com/album/576987558PHSzHE?start=96 - poze maria

http://family.webshots.com/album/577436058dFTXjk - poze botez

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanka, uite, cind am enumerat fetele de care m-am apropiat mai tare, am uitat de tine, si am mai uitat si pe altele... iertare! Stiam eu de ce ma feresc sa scriu complimente si multumiri, ca intotdeauna uit sa mentionez pe multe, si mai bine zic sa nu scriu deloc :))
Draga mea, sa te tot storci e un chin, asa nu ai sa reusesti sa mentii multa vreme alaptatul... Zici ca ai "infometat-o" 3 zile ca i-ai dat sin si nu de la pompa... pai daca i-ai dat din 10 in 10 min nu inseamna ca ai infometat=o ! De ce nu incerci o data sa o lasi 2-3 ore sa plinga, sa nu-i dai nimic, apoi sa o pui la sin sa vezi daca nici asa nu suge... (sincer, eu cred ca asa ar minca, in sfirsit!) Are doctorita mea o vorba: trebuie ca mama sa fie mai incapatinata decit copilul :) Ai grija de tine si mai incearca sa o faci sa manince la sin, ca nu te vad prea multa vreme alaptind in stilul asta, totul are o limita, zau... Iarta-ma ca sint asa dura, dar incerc sa fiu realista... pentru chinul tau si de drag !

Pif pif: ma bucur sa aud de bine de la tine, sa o tineti tot asa !

Ma culc acum ca-s varza, de dimineata de la 8 sint intr-o viteza - mesteri prin casa, 2 vizite fitzoase care s-au suprapus, carnaval gradinita strecurat intre 2 alaptari, pe cea... Of, nu-i usor sa fii mama, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Nu am mai intart demult pe aici, defapt dinainte sa nasc.

Am nascut pe 10 martie o fetita de 2900 g si 51 cm prin cezariana dupa o zi oribila. M-am internat la ora 8 dimineata si a ramas sa incerce sa imi provoace nasterea deoarece aveam deja 40 de saptamani si 3 zile.
Pana la ora 11-12 am stat linistita nu s-a intamplat nimic, apoi m-au chemat in sala de travaliu si au incercat sa imi deschid colul adica sa imi faca o decolare de col daca am inteles corect. Atunci au inceput durerile. Dar atat , dilatatie zero, contractii 0.
Pe la ora 20 deja nu mai puteam, dr meu vroia sa imi faca cezariana, ceea ce dr sefa de pe tura nu era deacord. Ca asa e la Filantropia, vo sa faca economie.
In fine, au intrat ai mei in dr si i-au zis clar sa imi faca cezariana sau sa imi faca ce imi face ca nu mai pot sta asa, nemancata de peste 24 de ore.
A venit din nou cotoroanta de sefa de data asta sa imi taie cu o juma te foarfeca din aia de pensa , sa imi taie membranele cea ce nu a putut face doarece nu ajungea la ele. Colul fiind foarte lung si foarte rigid.
Pana la urma la ora 22.30 s-au hotarat sa ma bage in operatie ca mai devreme nu se putea ca trebuia sa plece nu stiu ce dr , de parca faceau o ilegalitate sa imi faca cezariana. Vezi Doamne ca nu aveau motiv pentru care sa imi faca cezariana !!!!
In fine , la ora 22.45 s-a nascut fetita, dar pe mine m-au tinut in sala de operatie inca 45 de minute ca nu puteau dezlipi placenta de uter. Era perfect lipita de uter, ceea ce insemna ca nu puteam sa nasc natural nici in 2000 de ani. Si ce e cel mai frustrant e ca nici un ecografist nu a vazut asta si am fost la o gramada, inclusiv de 2 ori la marele Herghelegiu.
Dealtfel si dr s-a dus la mama si i-a recunoscut ca nu aveam cum sa nasc decat prin cezariana.
In fine ne-am externat dupa 3 zile cu 2800 g.
Acum la 6 saptamani avem 4650 g si crestem.

Am vazut ca mai sunt cateva fete care urmeaza sa nasca si le dorec natere usoara si apoi trecem la scutece, nu ?

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oanka esti fff frumoasa si unde sunt kg in plus ca nu se vad? despre maria, cred ca stii, dar iti mai spun si eu o data, este sublima, este asa frumusica si dulcica, de iti vine sa musti din ea
sa va triasca micuta crestina! cred ca a fost superba slujba botezului

vorbeati despre regimul din timpul alapatarii. sa stiti ca de vreo 2 saptamani ianis nu mai are colicii si am inceput sa mai pap si eu o salata cu ceapa, am mancat o data si vreo 2 catei de usturoi ca manca al meu sot si muream de pofta, citrice mananc fara restrictii, doar la varza si la fasole "nu am scapat", inca

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

sensibila, bine ca sunteti bine amandoua...cat despre doza de cretinitate a unor cadre medicale...no comment. La noi de cand s-a schimbat sefu' de la obs-gine, nu mai este asa comunism pe sectie

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

LA MULTI ANI BEBE GEO.SA FII SANATOS SI CUMINTEL. IAR TU, MAMI, SA NE PUI POZE DE LA BOTEZ, DA?

kossir, te felicit pt bebeluna exagerat de cuminte si somnoroasa..asa a fost si Mihai?
Si Codrin e cuminte, avem putine dureri de burtica, dar fara crize de plans ..plange 3-5 minute o data la 2-3 zile. dar e tare rau de foame..vorba ioanei28, trebuie sa sar direct in pozitie de alaptat!
In rest, noaptea papa de 2 ori, si in rest doarme...ziua nu doarme mult dar are un somn lung de 2-3 ore in fiecare zi, si in rest "motzaieli" de juma de ora.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Da Anca, asa a fost si Mihai .Ma pot considera norocoasa. Eu am spus ca nu stiu efectiv ce e ala plans din cauza colicilor. Sofia a avut o perioada cand plangea ca voia sa faca caca. Acum s-a obisnuit si constipata.
Programul cam asta e si al nostru, mai putin mesele de noapte.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput