Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog babyangel sa ne spui daca e de folos galaforul. am gasit si eu la o farmacie de la 1 mai, in sectorul 1. eu sunt tare ingrijorata, Petru are nasul super infundat, stranuta des si de cateva ore tuseste cam o data la cinci zece minute. Toata ziua a fost molatec si abia daca a mancat. Nu are febra. pediatra ne-a recomandat picaturi cu apa de mare si sa monitorizam situatia. Nu stiu ce altceva sa mai fac. vad ca discutati de zor despre vaccin. am intrebat si eu ieri daca ati mers pe infarix hexa sau varianta cu pentaxim+engerix B dar nu am primit decat un singur raspuns. mi-ar fi de mare folos si opinia voastra primita de la pediatrii. bumbitza iritatiile cum sunt? rosii cu cap galben? |
Noi am facut pentaxim+engerix B, 2 intepaturi, dar...trece repede.Briana nu a facut nici o reactie adversa. Eu am luat in considerare ce zicea Dianami referitor la schemele de vaccin si am ramas la cea de stat.

Poze Briana.
Jasmine spune:

HAI MIRIA 

miria - acum imi pare foarte rau ca nu am cerut atunci o cutie cu 10 fiole,dar nu aveam de unde sa stim ca n-o sa se mai gaseasca nici in Bulgaria
fetelor,sper ca nu v-ati suparat ca n-am intrat azi desi stiam ca avem de vorbit
acum am apucat sa citesc doar primele 2 pagini din capitolul asta
sunt prinsa pana peste cap cu cei 2 copii,plus ca nu reusesc sa dorm nici noaptea din cauza de colici/gaze
Ramy77 spune:
| citat din mesajul lui dayanara ramy, anca merci de raspuns, ma gandeam la silavana ca la ivan nu mai e cazul, deci pana in 10 luni, mai am timp, dar la ce testare va referiti dupa 60 de zile? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana, e vorba de testare IDR uite aici lamuriri, http://www.reclamamascataatentie/nastere/vaccin-in-maternitate/Test_IDR-a6110.html

Poze Briana.
Ramy77 spune:
Ramy, mie mi s-a spus ca TBC este provocat de bacilul Koch, care nu sufera alte mutatii cum sunt virusii (acolo e problema cu tulpinile potrivite)...deci presupun ca peste tot TBC-ul e la fel si vaccinul contra lui contine aceiasi bacili...de ast anu inteleg de ce zic astia la stiri ca nu avizeaza Min Sanatatii nu stiu ce tipuri de vaccinuri, ca nu se stie ce tulpini au bla bla; cred ca tot campanie pt vreo spaga bogata e, mai mult ca sigur: Institutul nu mai produce=> licitatii de unde ies bani, pt alte vaccinuri importate. |
Da, asa stiam si eu, ca e vorba de bacil...Asta e prospectul vaccinului. ...http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=4619
Incerc sa caut si de la cel din Ungaria sa vad daca e altfel. Si eu ma gandeam ca e o strategie de marketing , ca asa se procedeaza la noi...Din pacate

Poze Briana.
Ramy77 spune:
| citat din mesajul lui babyangel fetele, mi-a sosit galafor-ul ![]() ![]() Deci cine doreste, am gasit la o farmacie online si costa 39 lei cutia. sper sa cresc productia la maxim ca bebe are din nou un puseu de crestere![]() Anca mami de Codrin de Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM |
BABYANGEL, eu mi-am comandat tot asa la o farmacie online, dar doar cu 28 Ron cutia, pe naturaplant.ro, dar acum am vazut ca e 34 Ron, eu le-am comandat saptamana trecuta joi si le-am primit luni.Tot e mai ieftin cu ceva
Poze Briana.
Erina spune:
Buna seara dragi mamaici si citeva burtici!
Eu va urmaresc cit pot. Roxana si Denisa multumim pentru cuvintele frumoase. Si eu am vazut pozele cu printesele voastre una cu buze rosii minunate cealalta abandonata somnului cu minutele in sus! Frumoase si dulci amindoua.
Ma mai complimentase cineva, cer iertaciune
.
Am vazut ca m-a mentionat Vlasimirescu. Tare imi esti draga mamica de Vladi si Floricel Eu am si avantajul de a te fi intilnit asa ca tabloul meu e chiar complet.
Minunat cum ai explicat metoda de stimulare si pliere a sfircului ombilicat.
Sa ai parte numai de bine. Cind ma intorc in toamna in Bucuresti mi-ar placea sa ne intilnim-desi banuiesc pe undeva ca si tu ca si mine socializam cu mai multa usurinta asa virtual.
Am vazut ca ati facut lista pentru vaccin. Bravi Jasmine pentru disponibilitate. Sa le fie de bine tuturor micutilor. Voi ziceti ca ar fi in Italia. ma mai interesez si eu...
Noi suntem bine. Mi se pare ca David maninca putintel dar reprizele de somn sunt destul de consistente asa ca ma gindesc ca suge bine in primele 5 minute.
Inca i se mai plimba ceva mucisori in nasuc. Exact asa incerc sa ii scot si eu-chiar scrisesem ca, cu jet.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greenfrog spune:
vladi nu m-am gandit ca apa de mare ar fi iritanta. acum ca zici...i-am administrat o doza, a fost tare suparat. si apoi am folosit batista bebelusului. are foarte foarte multe secretii. maine la 13 mergem la doctor, sper sa trecem cu bine noaptea asta. acum doarme asa iepureste.
bumbitza si noi am avut iritatii la iesirea din maternitate. in primele zile s-au extins mult. la sfatul pediatrei am aplicat clorhexidrina spray pe comprese sterila si am curatat doar locul rosu, cu presiune pe varful galben.ideal ar fi sa il indepartezi. asta pe fiecare bubita in parte de cateva ori pe zi. si au disparut.
avea cam peste tot.
multumesc pentru raspunsurile privind infarix-ul.
Dianami spune:
Buna seara, dragutelor!
Eu sunt tot pe fuga, ultimele pregatiri pt. botez plus alte chestii care s-au adunat.
Sunt tare suparata, mi-am comandat o rochie din UK si inca n-a ajuns din cauza norului de cenusa
. Maine e ultima sansa, ma oftic rau daca nu ajunge
.
Gaby, Yaia, multumesc pt. raspunsurile cu urma de la BCG. Momentan nu am ce sa fac decat sa astept sa implineasca 6 luni si sa-i fac IDR. Yaia, noi avem deja 3 luni si n-a avut nicio reactie, e doar urma aceea micuta. Ceilalti 2 copii au reactionat mult mai puternic, ma asteptam sa fie tot asa.
Vom vedea. Oricum, statul roman nu va face rost prea curand de vaccin, care trebuie importat. Procedurile dureaza tare mult, asa ca va sfatuiesc sa faceti vaccinul daca il gasiti. In niciun caz nu va fi disponibil luna viitoare.
In legatura cu vaccinurile, cautati ce v-am scris in capitolul anterior. Nu am timp sa reiau totul acum. Concluzia e una, puteti face fara probleme vaccinurile oferite gratuit. Pana la urma intepaturile trec imediat, reactii nu sunt altele decat la acelea cumparate, deci...cum vreti voi.
Felicitari, Nafi, Nino! Nastere usoara mamicilor programate maine! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
greenfrog spune:
andra am fost la dr basca. problema inca ramane. megaureter stang. mergem din nou in iulie.
ellanik spune:
| citat din mesajul lui greenfrog babyangel sa ne spui daca e de folos galaforul. am gasit si eu la o farmacie de la 1 mai, in sectorul 1. eu sunt tare ingrijorata, Petru are nasul super infundat, stranuta des si de cateva ore tuseste cam o data la cinci zece minute. Toata ziua a fost molatec si abia daca a mancat. Nu are febra. pediatra ne-a recomandat picaturi cu apa de mare si sa monitorizam situatia. Nu stiu ce altceva sa mai fac. vad ca discutati de zor despre vaccin. am intrebat si eu ieri daca ati mers pe infarix hexa sau varianta cu pentaxim+engerix B dar nu am primit decat un singur raspuns. mi-ar fi de mare folos si opinia voastra primita de la pediatrii. bumbitza iritatiile cum sunt? rosii cu cap galben? |
Greenfrog Galaforul e super bun numai ca nu prea se mai gaseste.La mine da rezultate.Cat despre vaccin dr noastra recomanda varianta 2 in 1 nu ma intreba cum ii zice ca nu mi-am batut capul.Mi-a dat granule de Thuya sa ii dau lui bebe inainte cu o zi de vaccin si 3 zile dupa ca sa nu aiba reactii adverse.
Mamica de
George-Theodor Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)

Codrin
Lucas