Fulguleti de nov-dec 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura13 dar incepe sa ma ingrijoreze absenta doniei. stie cineva ceva de ea si de copii? |
de curand era foarte bine, numa extrem de ocupata
pentru detalii o asteptam pe mneaei
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
danutz spune:
Chiar daca e mai tarziu, astazi cafeaua o dau eu!
Chestia aia cu munca puteti sa o mai spuneti odata, parca toata lumea a inebunit, e mai nasol ca niciodata...
Sanatate la bolnaviorul Dani, sa se faca bine si sa mearga iar la gradi!
La multi ani Cris, poate mai dai si pe aici cateodata!
Noi suntem la Sinaia in week-end-ul asta, dar maine ne intoarcem devreme in Buc fiindca mergem la spectacol la Cicul Globus, sper sa-i placa lui Rares, a mai fost el la circ, dar acum e un spectacol mai lung, inclusiv cu cateva trupe de muzica.![]()
Si noi ne luptam cu putina tuse si cativa mucisori si am inceput operatiunea scutecul, reusim cu succes nr.1 la WC . nr. 2 tine pana cand punem scutecul la somn, nu ne prea iese, offff
.
De serbare la gradi inca nu stiu nimic, insa vor merge in excursie undeva in Arges, in luna iunie. Cica e interesant si o sa-l las.
Am auzit in schimb de cursurile de vara de la cercetasi, da exista asa ceva si in Rom, se pare ca este afiliata aleia internationale si daca mergem pe ideea scoala privata, va conta la nr. de puncte totale, extracuriculare.Deci tre sa vad cum fac ca sa-l inscriu de pe acum, pentru la anul.
pup
iulia-stefy spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti.... Si am apucat sa intru pentru ca a inceput o plloaie.... torentiala... si ne tine in casa.....
Dia1609 spune:
hello la toata lumea
sa stiti ca m-a tras diamat de maneca azi dim cand am vb la tel cu ea... ca nu mai scriu, nu mai citesc, nu mai zic nimic ... asa ca am zis ca trec sa zic vreo 2 vorbe dewspre noi
nu reusesc sa citesc, sa scriu, nimic... de la job nu mai aouc sa intru, lucrez ca un sclav pe plantatie, cand plec la ora 5 de la job ma simt efectiv secatuita de forte, de multe ori tb sa beau un redbull/pepsi ca sa mai am elan sa-mi duc copilul in parc....... o iau pe oana pe la 5:20, si avem program de voie: parc, prieteni, etc... ajungem home pe la 8 jum, mancare, baie, la 10 jum somn amandoua... de cele mai multe ori adorm cand o culc pe ea, ba chiar ma si enervez pe sotz cand ma trezeste :)). si dimineata la ora 7 ma trezesc obosita rupta, parca n-as fi dormit deloc. clar tb sa fac ceva sa-mi revin din oboseala asta si sa mai reusesc sa fac ceva.
in weekenduri circulam, mai facem chestii funny cu copilul si luni suntem tot obositi :). ieri de ex am fost la szeged la zoo, a fost f fain, oana incantata... azi tati a plecat la munchen, se pare ca a fost ultimul avion care a mai aterizat acolo, iar norul ala da totul peste cap... sa vedem cu ce se intoarce peste 3 zile ...
in 26 iunie plecam la mare in bulgaria, la obzor, fix unde am fost anul trecut, in aceeasi formatie + alti prieteni cu copii. o sa ne intalnim si cu danita, ca vine si ea in aceeasi perioada cu noi, abi astept. mai vine cineva?
va las, ca oana s-a trezit si tuseste de zor
Lavinia_P spune:
Daca a intrat Dia,va salut si eu
!
Daca a venit caldura suntem mai mereu plecati..mai ales dupa amiezile..iar diminetile ,ordine,calcat,mancare.
macar nu ma duc la munca,ca sigur m-as simti ca tine,Dia.
Nu am nici o tragere sa caut ceva,nici o motivatie,kiar ma simt vinovata cumva, ca ma intreaba lumea:cum, nu muncesti?si nu ai de gand? 
-pt toate mamicile care muncesc!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....
Noi aseara am batut baltile din cartier... Nu a scapat niciuna netestata.... deci.... fericire mare pe capul ei... Lumea de pe strada se uita la noi ca la nebuni.... dar asta e problema lor....
Dia, daca gasesti rezolvare pentru oboseala sa mi-o spui si mie.... ca simt ca nu mai rezist.... nu mai scriu, ca ce ai descris tu e mulat pe situatia in care sunt si eu..... Multa putere.... 
Lavinia, nu trebuie sa te simti vinovata.... Pe mine m-au judecat ca m-am dus cu 4 luni inainte de doi ani la job si m-am simtit vinovata... ca mi-a lasat copilul.... dar.... a fost si.... 
ruxandra_sb spune:
| citat din mesajul lui Lavinia_P Nu am nici o tragere sa caut ceva,nici o motivatie,kiar ma simt vinovata cumva, ca ma intreaba lumea:cum, nu muncesti?si nu ai de gand? |
Si de ce ma rog sa te simti vinovata?
io ma simt putin ca o fraiaera ca nu reusesc sa zic NU, gata de maine nu.
ruxandra_sb spune:
Danutz, cu fu la spectacol?
Placut la Rares?
Dia, pupam frumoasele.
La multi ani Briana!
Madaluta sa-ti traiasca printesa.
Deja 2 anisori ![]()
chinico spune:
oooo, ce de lume luni dis de dimineata!!!![]()
la noi nika nou. frigul frig, bea la gradi, la munca ca la nebuni...
bea a fost duminica la muzeu, unul special pt. copii, interactiv...si pe urma la targ.targ i-o spune? targ. cu carusele multe. si chestii care se invart, de mie mi-e rau numai uitandu-ma la ele..program intens, fara somn la pranz, drept urmare juma de noapte a marait si a plans, presupunem noi din cauza aglomeratiei de stimuli si a oboselii excesive...once again ne-a demonstrat cat e ea de mica :))
dia la mareee la sooooareeeee!!! ahhhgrrrr!!!![]()
noi mai incolo lamarelasoare, o tura in iunie si o tura in iulie. si miercuri pleaca el la timi,scurt, si in sept tre sa venim iar.

la fel de scurt.
asteptam musafir cica azi sau maine...![]()
io am intrebare. tema
, ca de muuuult n-am mai avut.
bea merge la gimnastica, o data pe sapt. se aduna parinti si copii in sala de sport a scolii primare, vine o tanti profa de sport, si da-i si catara, si alearga, si topaie dupa mingi, si rostogoale si din aste, deci o chestie relaxata, fara pretentii.
unii dintre parinti (vorbim acum despre copii de varsta fulgilor) isi duc insa copii luni la dans, miercuri la desen, joi la gimnastica si vineri la muzica. toate activitati special croite pt copii de 3 pana la 5 ani.
intrebarea e..io-mi neglijez odrasla???
adica, voi va duceti pruncii deja la toate cele?
..eu parca n-as mai duce-o la nimic. o sa mergem din septembrie la inot, dar la altceva...parca anul asta nu. de la anul. caci e mica,
, si mie mi-e ca ei ii face mai bine sa-mi rada de pe fata pamantului floricelele din gradina sau sa se dea cu togla sau sa se joace cu alti copii prin parcuri decat sa invete deja chestii...sau sa stea cuminte 45 de minute la o masuta...
dar asta sunt eu.
voi ce credeti?
ruxandra_sb spune:
| citat din mesajul lui chinico intrebarea e..io-mi neglijez odrasla??? adica, voi va duceti pruncii deja la toate cele? |
Raspunsul meu este nu.
Si nu, G nu merge la nimic organizat.
L-as duce la inot.. dar inca este prea complicat pt varsta lui, aici la noi in oras.
In schimb merge zilnic cel putin o data in parc.
Apoi se joaca in curte... fotbal la greu, camioane, tricicleta..
Si in w-e avem distractie la comun.. parc&vizite, uneori cumparaturi. Ocazional excursii/culturalizare.