Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Aelita,
doamne ce lagar de gradinita!daca tu stii lucrurile astea,nu le poti da mai departe parintilor care-si duc copii acolo?nu poti salva un copilas macar de comunistele alea de maltratoare,ca educatoare nu le pot numi!?d-zeule,mi s-a facut parul maciuca

mami de Crinuta si Raducu
nu,mami,sunt povesti din alte orase...
daca am sa aflu la gradinita mea,fii sigura ca spun parintilor .
dar sa nu crezi ca asculta toti,or sa iti spuna ca exagerezi.
Si lumea aude ce aud eu ! si cu toate astea,ai vazut ca spuneam ca se uitau la mine ca la una din aia cu mofturi in cap ca o duc in alta parte si nu la gradinita de care apartin .Asa ca ce sa le spui ca nu e bine,cand ei ma chestioneaza ca de ce merg in alta parte,ca e asa bine la ei ! le cer detalii,si iti dai seama ca habar nu au !
una imi spunea spre exemplu ca au activitati,ca numara si invata litere.deci pt asta da,o duc neaparat acolo! pai asta fac oriunde,eu am intrebat DETALII,ceva bun ,recomandari.
"mancarea e buna"-ce anume?nu stie,habar nu are!
atunci ce e bun??
cica asa in general,dar de ce sa mergi ACOLO,aci ce-are??
..habar nu am daca intelegi ce scriu,ca mi-e somn

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si daca reusesc sa-mi amintesc poezia cu veverita v-o scriu, ca aseara a repetat-o de ma inebunit.... si eu dupa ea.... "Ca doamna a zis sa repeti poezia cu mine"..... dar ea ma punea sa repet dupa ea....

Veverita sprinteoara
Da de veste iar in tara
Ca-n poiana cu izvoare
Azi e mare sarbatoare
Flori, gandaci si licurici
Pasarele si pitici
Toti se preagtesc de zor
Ca-i ziua copiilor.....

Iar la culcare zice alta poaezie
O broscuta mititica
Urca sus pe-o pietricica
Si striga in gura mare
Toti copiii la culcare.....

Laura, si la noi e aceeasi poveste.... si la Craciun si acum, tot ea are cele mai lungi poezii, ca are si intonatie, spune si corect cuvintele si retine cel mai usor.... Spune doamna..... Vom vedea.... Adevarul e ca ma minunez ce de poezii stie....

dandusa, multumim. In ceea ce priveste gradi, tu stii mai bine.... Si eu am trecut prin asta si nu-i usor.... am plans, dar pana nu m-am linistit eu nici ea nu s-a acomodat.... Copilul te simte. Sigur vei lua cea mai buna decizie

Mergi la inceput

La multi ani, Doradora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

Bestiala e Garga!!!

in Burberry style e chic tare...dupa spusele sefei :)ce de rochite, ce de rochite!!!!!! o nebunie!!

bea i-a promis uneia dintre educatoare, iris, ca maine-i aduce...hartie de buda. cica ea, iris si anume, are, dar nu e asa moale ca a noastra.

suntem bine, de 3 zile ploua si e frig, am trecut iar la ciorapi lungi pe sub nadragi, caloriferele duduie si ele....bea aduna spini in deste, azi e unul, maine altul...
am fost la teatrul de papusi, prima oara pentru ea, racnea cat o tineau plamanii luni dimineata la gradi ca ea l-a vazut pe Kasper, si ce frumos, si cum mai vrea ea in fiecare zi daca se poate...

in rest..nu mai stiu..va citesc, nu-mi vine sa scriu nimic, tot ostenita sunt non stop, fara vlaga, nu dorm noptile, ma invart juma de noapte in pat si dimineata imi vine a plange...

laura si eu o tin acasa pe bea daca aduna vreun muc mai satios, vreo tuse...tot la gandul sa nu cumva sa se mai lipeasca de ceva peste. ma bucur mult ca lui dani a inceput sa-i placa la gradi.

Beatrice (13.12.2006)

m-a distrat teribil cu hartia ... faina faza

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

dani e iar acasa, va sta toata saptamana. ieri a fost la gradi, toata ziua a fost moale, apatic, febra pe seara si o tuse urata de tot. azi acasa, e mai bine, gata tusea (dupa 2 cani de ceai de ceapa), nu a mai facut febra ... sper sa se refaca de tot pana luni.
pup mamicile si mi-e dor de muuuuuuuultaaaaaaa lume care ne-a uitat

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Nu v-am uitat, dar parca au innebunit cu totii la munca. Trag de noi ca la sala de forta.

Bursucii sunt bine per ansamblu. Victorila a mai contactat ceva muci, care nu prea se lasa dusi, dar nici nu-l supara. De luni merge la inot si pare ca-i place. Cu gradinita merge bine, se bucura in continuare sa-si vada colegii, ii plac activitatile, a inceput sa-i placa si mancarea de acolo... Ioana canta, deseneaza si patineaza pe role, cam asta-i activitatea ei zilnica. Maria merge foarte bine cu scoala si nu numai, dar se cunoaste ca-i cam obosita.
Avem patru pisoiasi mici (nu stiu daca am mai zis); i-a adus pisica (pot sa-i zic a noastra, ca a fost adoptata pana si de strabunica). Inca putin timp si trebuie sa le gasim stapani, daca n-or pleca singuri, caci deja au inceput sa misune prin curte.

Cam atat despre noi. Nu am apucat sa va citesc, dar sper ca sunteti bine cu totii. Pup fulguletii!

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte...

Laura, multa sanatate lui Dani, si noi mai patim asa... dupa o repriza de boala, pe fond de imunitate scazuta imediat agata ceva de oriunde.... Eu ii mai dau Noni de la Pronatura. In ultima vreme vad ca a dat roade.... Ori s-a mai intarit Stefy.... Dar coincidenta ori nu, inafara de ceva mucisori si tuse.....

acs, bine ca bursucii sunt bine.... si la mine la job e.... no comment.... dar asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!!!

Eu nu v-am uitat fetelor....va citesc zilnic cu mare drag,dar nu mai pot sa scriu din lipsa de timp.
De 6 saptamani sunt doar eu cu David pentru ca sotul meu a plecat la munca intr-o alta tara...
Abia astept weekendul cand vine mama si sta cu noi...

Va pup cu mare drag....
Doresc multa sanatate fulguletilor bolnaviori...

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs

dar parca au innebunit cu totii la munca. Trag de noi ca la sala de forta.

Mie-mi spui

Unde mergeti cu Victorila la inot?

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

fetiliiiiiiiiiii, unde sunteti?
dani azi dimineata a inceput maraiala, de data asta maraiala ca nu merge la gradi.
e ceva mai bine cu raceala, a stat acasa si azi, nu a mai facut febra .. zic eu ca e spre bine.
chiar mi-e dor de multe, multe mamici, dar incepe sa ma ingrijoreze absenta doniei. stie cineva ceva de ea si de copii?
pup, fug la programul de seara si pregatire de somn.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput