Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

prezent

vesti mari

aka are bebe doi gata

noi bine. a 3a boala din viata lui d si m a dat peste cap. enteroviroza, ne tinem bine cu biotics si atat.

pupam fulguimea

treburi multe

dianocica cu d (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .....

aka, felicitari... Sa fie sanatos bebele si tie recuperare rapida.

dastefa iar are probleme cu Miruna, de alta natura.... Se teme sa nu aiba autism, ca nu reactioneaza la nimic.... E disperata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

e mult tare de cand nu v-am mai zis nimic de noi
si nu ca nu as fi vrut dar am o dispozitie ingrozitoare.Mirunei nu i-a aparut nici un semn de revenire a infectiei( si asta a fost cel mai mare stres al meu pana sa ajung acasa) , a inceput parca sa pape ceva mai bine DAR......exista un mare dar
au aparut alti nori pe cerul nostru destul de negri -o sa va spun cate ceva cand am ceva mai mult ragaz

nici nu mai stiu daca am apucat sa va multumesc pt toata sustinerea pe care ne-ati acordat-o si pt banutii pe care ni i-ati trimis

cu drag pe toata lumea

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Incerc sa va explic
Dar mi-e greu ,tare greu pt ca va scriu printre lacrimi
Noaptea stau mai muklt pe net ,ziua cu fetele
De cand am venit acasa cu Miruna am inceput sa am niste temeri care cresc pe zi ce trece
Miruna nu zambeste decat ff rar nu gangureste deloc nu intorce capul la zgomote/strigare, daca vine Daria la ea sa-i vorbeasca nu pare sa fie interesata priveste in lateral si ar mai fi si altele .Am programat-o si la un consult orl dar nu pare sa fie asta problema.Cand motaie tresare si la un stranut dar daca e treaza nu schiteaza nici un gest nici la zgomote puternice
Si gandul imi fuge oricat as vrea sa-l opresc spre autism
Am fost la dr Rugina- mi s-a parut grozava-ca sa discut despre ce a avut Miruna ,iminizari ,vaccinari si i-am spus si de nelinistea mea de acum.A examinat-o si a zis-da pare sa fie ceva neurologic dar e prea devreme sa se pronunte si chiar la neurolog nu-mi recomanda sa merg decat cel mai devreme peste vreo luna.Cei apropiati imi spun ca Miruna reactioneaza asa de la stresul legt de spital-dr mi-a zis ce stiam si eu-la varsta asta nu exista asa ceva.Si intr-adevar am vazut copii veniti in stare f grava care atunci cand au iesit din starea critica chiar daca wrau in continuare intepati si invartiti pe toate partile erau veseli ,erau copii normali.Iar despre controlul orl dr zice sa mai amanam pt ca audiograma se face su anestezie generala-ea mai are deja una facuta cand i-au pus cateterul si nu e indicata acu o alta interventie asupra creierului
Cand a vazut dr cazul Mirunei mi-a zis ca faptul ca a iesit cu binedintr-o afectiune atat de grava arata ca e ff puternica.Ce-I drept si cei de la Bucuresti s-au mirat ca avea o stare f buna pt diagnosticul ei

Astept noaptea ca sa uit si adorm de o oboseala grea ca plumbul dar dupa 2-3 ore ma trezesc si reincepe calvarul
Cand sunt cu Daria incerc sa ma abtin si chiar sa ma joc (doamne cat de greu poate fi sa participiu l joc in astfel de conditii) dar cand nu sunt cu ea plang ,plang acasa ,pe strada ,in autobuz ,in magazin pur si simplu nu ma pot controla desi imi dau seama ca asta ii face rau si Mirunei

In spital mi se parea ca mai rau de atat nu se poate dar iata ca mai ave se pare multe de tras

Astea sunt mesajele pe care le-a postat dastefa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
a zis-da pare sa fie ceva neurologic dar e prea devreme sa se pronunte si chiar la neurolog nu-mi recomanda sa merg decat cel mai devreme peste vreo luna.

Io nu ma pricep.. deci doar ma dau cu parerea din ce mi-a mai trecut pe la urechi. Eu as sfatui-o sa nu mai stea sa astepte o luna, ci sa se duca -curand- la un dr. f. bun.

Daca, df, este ceva.. cred ca aceasta luna castigata ar insemna ceva.

Multa putere Dastefa.
Cat exact are Miruna acum?

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia, roxanica, diamat, vesti de la aka wooowwwwww, am avut ce citi. ma bucur tare tare tare mult de vesti, mai ales ca-s bune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ne-am intors dintr-o scurta, dar reusita vacanta (fara bursuci). Incerc sa pun poze saptamana asta.

Ruxandra, Victor merge (de fapt in momentul de fata "mergea") la inot la scoala 2, pe Titulescu. Acolo sunt fetele inscrise la inot si l-a primit profesorul si pe el. In mod normal, de pe la 4 ani, nu-i nicio problema. Insa se poate discuta cu profesorul daca vrei sa-i duci pe baieti.
Deocamdata Victor ia o pauza. Profesorul ii spusese mamei mele sa-si ia papuci si sa stea langa bazin, aproape de Victor. Numai ca a doua oara cand s-au dus, din cauza unei inspectii, mama n-a putut sa ajunga langa bazin. Victor era deja panicat ca nu e Anca langa el (cum i se spusese), plus niste stropi de la copiii care inotau, si gata, s-a rupt filmul. Acum nu mai vrea sa mearga, drept urmare va face o pauza.
Pentru cei mici e vorba doar de balaceala. Ii lasa cu colac, cu vesta si/ sau cu sticle de plastic in spate. Victor ajunsese doar la stadiul de stat pe margine si dat din picioare. Cu alte cuvinte: distractie.
Pentru fete nu mai e chiar asa, adica trebuie sa faca ceea ce le dicteaza profesorul; insa nu e tragedie daca nu respecta intocmai indicatiile (vad asta la Ioana care are tendinta sa-si faca viata placuta :) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dastefa, tin pumnii sa nu fie nicio problema cu Miruna! Insa, orice-ar fi, sunt de acord cu Ruxandra: mergi la doctor cat mai repede, cere si o a doua parere la nevoie.

Aka, felicitari! Sa-ti traiasca bebe!

Diamat, sanatate lui d!

Roxanica, uff! Chiar si bunicii bolnavi? Dar acum sunteti bine cu totii, da?
Mi-au placut pozele: Frumosi si radiosi, ca de obicei!

Donia, sa va fie de bine vacanta! Aveti poze?

Laura, tot barbatii au simtul orientarii mai dezvoltat :). Bravo lui Dani!

Danutz, a fost frumos, frumos in vacanta! Un oras pe gustul meu :). Chiar mi-a intrecut asteptarile.

Chinico, din experienta mea cu fetele (cu Maria de fapt, caci ea a fost pioniera in toate), la varsta asta nu e in regula sa aiba multe activitati organizate in afara gradinitei. Ii oboseste si-i frustreza. Nu stiu cum e la voi, dar la noi majoritatea activitatilor presupun disciplina (mai mult decat necesar piticilor). Pe Maria am dus-o la dans cand era mititica (3 ani jumate') si nu i-a placut. Am reluat cam peste 1 an si a fost altceva. Iar cand n-a mai vrut sa mearga undeva, n-a mai mers.
Doar cu inotul am insistat la fete (dar Ioana avea aproape 6 ani). Dupa ce invata sa inoate bine, se vor duce la antrenamente doar la cerere.
Victor e prea mic. La el nu insist cu nicio activitate. Vad insa ca-i plac optionalele de la gradi, mai ales dansul.

Uff Lavinia! Visul meu e sa muncesc doar acasa sau, cel putin, sa muncesc de acasa. Dar sunt comoda si nu ma mobilizez sa-mi gasesc ceva de lucru de acasa (caci prima varianta nu-mi e la indemana, din pacate). Si nu m-as simti deloc vinovata.

Dia, te inteleg perfect. Exact asa ma simt si eu :(.
Noi inca nu ne-am hotarat cand si unde (la ce mare) mergem in vacanta.

Victor mi-a povestit ca s-a batut cu un baiat astazi la gradi. Educatoarea n-a spus nimic, deci n-a fost ceva grav, dar...
Tot astazi a primit si poezia pentru serbare: 3 strofe. Cam mult pentru el, caci nu e fan poezii, dar sper sa-i placa si s-o invete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

exact asa i io.. ma simt ca o fraiera ca nu pot zice NU... si nici macar nu stiu de ce nu pot ... ca sigur nu murim de foame fara banii aia........

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
Nu am nici o tragere sa caut ceva,nici o motivatie,kiar ma simt vinovata cumva, ca ma intreaba lumea:cum, nu muncesti?si nu ai de gand?

Si de ce ma rog sa te simti vinovata?

io ma simt putin ca o fraiaera ca nu reusesc sa zic NU, gata de maine nu.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

deci sa lamuresc dilema: mosafirul fara geaca al lui chinico era lulu , care e la un congres in orasul lui chinico... da' nu s-a vazut decat cu piromanu, pe bea si chinico nu le-a intalnit din cauza programului... mare pacat ;)
tema: am tot vrut s-o dau la balet, la cerinta ei... da' zau ca nu vreau s-o dau la program organizat si dupa ora 5, mi se pare prea mult si asa ca merge pana la 5 la gradi... habar n-am, poate e greu pt mine, ei sigur i-ar placea... dar bifam inotul la vara, sa vedem in ce maniera... ca nu vreau sa aiba program incarcat la varsta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

AKA ,Felicitari,sa creasca mare bebe,sa fie sanatos !!

ROXANICA-DOAMNE CAT DE FRUMOASA E mARIA,PARE O PAPUSA !!! grasuna si cu pielea asa frumoasa si privirea ca de papusa.ce copii frumosi !David se vede ca o adora.
tu esti atat de frumoasa si cu o privire fericita ! ce bine ca ai unde sta,ca mama se ocupa de tot si tu poti sta mult cu copiii in raiul pe care il aveti acolo !

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput