Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata si de la noi...

Racusor, Michele, multumim pentru micul dejun...
Eu una cred ca am facut o usoara intoxicatie, ca mi-au iesit niste buburute pe piele.. si nu stiu daca am voie sa iau ceva... offff, sper sa nu afecteze bebelina!

Paula, drum bun sa aveti si vreme frumoasa. Spor la cumparat cat mai multe pt bebic!!

Puiutz, bine ca totul e bine si ca te-ai linistit.
Ma duc sa caut si eu camera frumoasa a lui Carmen, ca am vazut numai vorbe de lauda...
Hai va pup, sa aveti o zi frumoasa!!!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

Eu zilele astea cred ca o sa va citesc printre picaturi. Sambata facem party la curte (ii facem ziua sotului, ca deh, a facut 30 de ani acu' 2 sapt, e si sf gheorghe+ ca luni e ziua mea) si vreau sa fac vreo 2 praji, o crochetica, o treaba, o socoteala. Sotul si-a luat liber, asa ca eu sunt mai mult cu supervizatul.

Paula, plimbare placuta! Intinde-te-n masina ca sa stai ca boieroaica, ia-ti eventual si o perna dupa tine, no-spa, pauze dese.... si te asteptam cu multe cumparaturi

Alina 25+ cu
gargarita

Petrecere frumoasa sa aveti! Sarbatoare mare la voi... LA MULTI ANI!
Sa aveti vreme buna, si ai grija cu pregatirile, nu te obosi prea tare... Pupici!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele!
o cafeluta, ceva?

eu ma declar f multumita...azi noapte am dormit in sfarsit toata noaptea...sigur, cu inghiontelile de rigoare din partea lui Filip... se pare ca noaptea e mai activ...sper sa nu fie asa si dupa ce se naste...

Eric, baiat mare, m-a lasat sa dorm si a dormit si el pana dimineata...nu-mi vine sa cred...dupa atata vreme...in sfarsit si-a dat seama ca e mai bine in patutul lui, in camera lui...

Carmen, Puiutz, felicitari pt bebei...sa creasca mari si sa fie sanatosi...

Carmen, adorabila camera...si dupa ce va veni si mobilierul si printesita...uauuuuuu...

Adriana, of saracuta de tine...imi pare rau ca te simti nasol...am auzit de efectele adverse ale gynipalului...cat trebuie sa mai iei? pana la final? hai nu fi suparici, o sa-i iei printesei de toate, ca daor n-o sa ramana in fundicul gol...

Alina, da stiu ca aveti multe de sarbatorit...petrecere frumoasa sa aveti...si la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

revin!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bumbleeblee spor la pregatiri si petrecere frumoasa!

sa nu te agiti prea tare si sa ai grija! si sa te pregatesti sa fii si tu rasfatata, ca doar e si ziua ta

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
Fetele multumesc de complimente la adresa camerei (si mie imi vine sa stau numai in ea :-)),) e tapet simplu de hartie se gaseste in toate magazinele tip ikea, eu am luat 2 tipuri si combinatia asa e ideea mea! Pretul nu e mare , nu am vrut sa iau material de scris pentru Leti prea scump :-)), oricum de la un an incolo va scrie de toate pe acolo!
Adriana imi pare rau ca te simti rau, o sa treaca, nu iei ceva pt inima cu gypinalul( stiu fete care il iau cu extraveral), poate nu ar fi rau sa ii spui med de pulsul asta mare!
Elena sa o stapanesti cu placere !!
Cat despre bebelina mare sper sa ramana sub 4 kg sa o pot scoate cat de cat confortabil:-)), am fost aplaudata ieri la clinica pt nastere normala si data exemplu unei alte gravidute ( parca eram la scoala, dar cum vor sa incurajeze nasterea vaginala fac si ei ce pot)
Mirela miroase a gravidenie aici!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblee La Multi Ani sotului si petrecere frumoasa in gradina!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Neatza burticute! Neatza Maya, Mirela!

E o zi asa de frumoasa! si eu sunt la birou... dar maine mi-am luat concediu
Sa aveti o zi frumoasa cu bebei miscatori (ca al meu e tot puturos)

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!!!
O zi frumoasa sa aveti, cu toate ca iar va ploua, cred!
Noi ne pregatim sa mergem la Bucuresti, vreau sa iau caruciorul si poate mai fac si cumparaturi cu ocazia asta.
Sper sa rezist la drum si sa ne intoarcem si azi, sunt cam 700 km dus intors.
Puiutz, ma bucur ca te-ai linistit si ca sunteti bine.

Paula, 26+ cu

Neata la toata lumea
Paula o sa fie bine ai sa vezi...la fel ma gandeam si eu inainte de concediu, dar a fost ok
...si spor la shopping sa va intoarceti cu masina plina ...si eu cumparat ceva hainute din Bucuresti si evident m-am oprit pe la Ikea

Oana 28+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen sa dea DD ....... ca vreau si eu sa fac cumparaturi si sa ma laud cu ce faceti voi acum
grety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza!
Mycya, nu am de ce sa te scuz, pt ca nu am zis cat m-a costat. Eu l-am primit de la o prietena, dar stiu ca in magazin la ea este 1700 lei. burticuta frumoasa
Racusor, cu placere. Mai ai timp de gandire un pic, nu te grabi, sa nu regreti apoi.
Mihaela, ma bucur ca iti place. Mie mi se pare caruciorul perfect pt mine.te
Elena, multumim!
Alinutza, La multi ani sotului cu intarziere si tie, chiar daca e mai devreme! Sa aveti parte numai de bucurii si de un bebe sanatos si frumos ca voi!
Adriana, cat Gynipral iei de iti e asa rau? Poate ar fi mai bine sa stai intinsa in pat macar 1 ora dupa ce il iei...Eu nu am probleme, iau si cate o pastile odata si nu am nimic. Ai grija de tine

Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput