Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita da,fetelor,e asa bine cand vine tati,copiii sunt calare pe el,si eu respiiiiiiiir e mare lucru pana cand si sa am cui spune:pune-i tu sosetele ! daca si asta mi se pare un mare ajutor,va dati seama ?daca nu imi deschide nimeni usa in rest..si faptul ca ii pune o soseta altcineva pt mine e ceva ! 23+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Aelita, vin eu si deschid... crede/ma ca as face/o cu cea mai mare placere. Nu se stie niciodata unde ma duc pasi asa ca... pregateste/te ca poate te trezesti cu o albinutza la usa.

laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 btz_ovi mercic ![]() o sa intru si eu acasa sa compar.... m-am uitat doar la greutate, ca normal ar fi de 1301 grame si bebelinul meu e de 1260 gr slabutel....sa speram ca nu are probleme cu cresterea ci doar asa e el, mai slabut... eu imi aduc aminte ca si la 21 saptamani fix avea 400 grame, pe cand bebelusii vostri aveau peste 500 grame...dar atunci era in grafic, nu au zis ca e prea slabut.. bine, ma gandesc daca era mult in urma s-ar fi alarmat si ar fi facut si alte teste, nu m-ar fi lasat asa...asa doar incerc sa mananc mai multe proteine, sa il ajut! Bulina 29+ cu poznas |
Eu zic sa nu-ti mai faci griji asa de mult.informatiile legate de greutate, lungime..sunt estimative...nu e fix pe fix..si mai ales noi suntem diferite, si copilasii nostri o sa fie diferiti.nu o sa fie toti la fel.nu-ti mai face griji fiindca cu siguranta medicul tau stie ce sa faca si ce sa zica ..mai bine sa nu ne mai facem griji fiindca ii surapam pe bebei.pupici multi,

Laura
25+ cu
michelle1981 spune:
Shery, ce bine de tine..
btz presupun ca daca stai cu orele pe spate.. nu daca te odihnesti cateva minute cu fata in sus.
racusor la mine la 21 saptamani avea 330g si nu sunt deloc ingrijorata
Sa vedem luni, la 26 saptamani..
adrianaBuc spune:
racusor, eu chiar nu te inteleg pentru ce te stresezi!
In primul rand toate calculele astea sunt estimative. daca te uiti pe net, vei faci zeci de metode de estimare a greutatii, care fireste ca nu dau acelasi rezultat.
In al2lea rand se fac niste medii intre diferitele valori. E firesc sa nu pici chiar pe medie. In plus nu toti bebeii cresc la fel; pot acea stagnari si puseuri de crestere. SI poate la tine e ra in perioada de calm.
Hai lasa prostiile. Atata timp cat creste si se dezvolta, nu te mai stresa! Si bebelina mea e putin mai slabuta, iar la mine e cu risc pentru ca am IRurile mari, dar nu intru in panica. 
28+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
ooana spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Bumbulino, sa-ti traiasca sotiorul, pune-l sa sarbatoreasca prin munca Eh sa va spun una, de marti intru in prenatal!!!!!!!!!!!! Prima! ![]() Si imi vine faiantaaaaaaaaaaaaa! Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Bravooooo
...si eu incep sa ma gandesc la prenatal
racusor2010 spune:
mai fetelor, ma speriati..

eu cand ajung acasa si stau pe laptop stau pe spate (bine, cu capul ridicat) sau uneori aproape in fund....
si se intampla sa stau 2 ore....
si noaptea ma mai trezesc dormind pe spate, dar incerc sa ma intorc repede...sa zicem ca asta nu cred ca e periculos, ca nu cred ca stau prea mult...

de acum sa nu mai stau asa....
Bulina
29+ cu
poznas
ooana spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 btz presupun ca daca stai cu orele pe spate.. nu daca te odihnesti cateva minute cu fata in sus. |
si eu cred ca daca stai ore in sir dauneaza...dar 30 de min cat sa iti intinzi spatele nu cred ca e o problema sau?!
crispro spune:
Salutare, delfinariu! Am fost si eu la eco zilele trecute, la medicul cu care voi naste- e un super profesionist, se descurca in cele mai grave cazuri, dar e foarte zgarcit la vorbe... Asa ca eu nu stiu nici macar cate grame are bebelu, doar ca e bine, ca a ramas acelasi DPN. Poate e mai bine asa, ca nu imi fac griji ca e prea mic sau prea mare. Nu am nici macar rezultate cum aveti voi... cu detalii... Doar mi-a zis sa renunt la Elevit ca am pus deja cam mult pe mine...
... 10 kg. Am incredere mare in acest doctor, daca ceva nu era ok, imi spunea. Asa ca mai bine, zic eu, sa nu stii atatea detalii care te-ar putea demoraliza. Suficient ma demoralizeaza Kg acumlulate. Acum tot ce conteaza e ca bebele sa creasca sanatos, sa vina la timp. Si bebeii se dezvolta diferit, degeaba ne uitam pe niste tabele cu statistici... 
Cristina
27+ cu 
beluistef spune:
Felicitari Sheri...ai dat startul la prenatal...sa vedem... how is next
...acum vezi sa nu te "omori" cu trebaluiala ca mai ai un pic si apar la interval micutele...esti se pare cap de lista si cu AMR si cu prenatalul....
Oana tu de cand intri in prenatal ??? Eu sunt deja incurcata in calcule
...si cum am gatat CO va trebui sa vin pana cand zic ..gata intru in prenatal...
.
Eu m-am gandit pe la 32 sapt.asta insemnand de prin 17 mai ...sa incep de luni...dar daca ma supar intru de joi de cand fac fix 32...![]()
Urmatoarea cred ca este Arissa din 10 mai, parca ea zicea sau iar incurc borcanele ???

Elena,
29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc racusor, eu chiar nu te inteleg pentru ce te stresezi! In primul rand toate calculele astea sunt estimative. daca te uiti pe net, vei faci zeci de metode de estimare a greutatii, care fireste ca nu dau acelasi rezultat. In al2lea rand se fac niste medii intre diferitele valori. E firesc sa nu pici chiar pe medie. In plus nu toti bebeii cresc la fel; pot acea stagnari si puseuri de crestere. SI poate la tine e ra in perioada de calm. Hai lasa prostiile. Atata timp cat creste si se dezvolta, nu te mai stresa! Si bebelina mea e putin mai slabuta, iar la mine e cu risc pentru ca am IRurile mari, dar nu intru in panica. ![]() 28+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
nu ma stresez cu asta, am incredere in doctorul meu, ca a zis ca e ok....

dar nu pot sa uit ca vrea sa il monitorizeze sa fie sigur ca e ok cu greutatea

si sa nu uit sa il ascult sa pap carne, oua si peste....ca pana acum cam usurel cu astea

Bulina
29+ cu
poznas

Andres(22mai2008)