Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
dupa cum spuneam... partea "rea" la el sunt preturile intr-adevar, daca ai facut doar in pas in cabinetul lui, indiferent de cat stai....... platesti pretul de consultatie tinand cont de acest lucru, mie, personal, nu-mi place ca ma cheama la el la cabinet pentru dublu-test, respectiv ecografia de la DT... asta pentru ca nu are un aparat foarte performant si in plus el nu are capacitati profesionale de interpetare ecografica. sincer, eu nu ma voi baza pe eco a lui, ci voi merge si la un doctor, de fapt o doctorita de specialitate in ceea ce priveste nasterea naturala, nu stiu ce sa-ti spun....... subiectul acesta trebuie discutat cu el... eu nu am ajuns atat de departe...... stiu doar ca indiferent pe mana cui vei ajunge, toata lumea se va purta foarte frumos cu tine datorita faptului ca esti pacienta d-nului prof. Peltecu acum hai sa va povestesc boacana mea de ieri: am sunat pentru programare DT si TT si nu mi-a raspuns nimeni, iar cum eram axata pe programari am zis sa sun si la spital sa-mi fac programarea la ecografia morfologica .... deja...... unde intr-un fel sau altul s-a amuzat asistenta pe seama mea...... "nu vi se pare ca e cam devreme?"...... ba da, dar![]() |
Diana, nu esti exagerata eu am facut acum 3 saptamani si abia am prins loc. Sunt si medici atat de aglomerati incat trebuie sa te programezi inainte de a ramane insarcinata!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
crisuletzul spune:
diana....la spital la filantropia?....sau?.....acum m-ai bagat in ceata....unde sa imi fac bitestul?
uite la capitolul asta (analize,nastere....spital) va terorizez din cauza ca ,repet, sunt de un an prin bucuresti....si....nu prea le am cu medicii de aici!
7+
ALEXA1985 spune:
Dar cati ani ai? Ti-a spus medicul sa faci bitest?
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul diana....la spital la filantropia?....sau?.....acum m-ai bagat in ceata....unde sa imi fac bitestul? uite la capitolul asta (analize,nastere....spital) va terorizez din cauza ca ,repet, sunt de un an prin bucuresti....si....nu prea le am cu medicii de aici! ![]() 7+ |
10+
ana_o spune:
ana_ladycat... teoretic, dupa test, iese fata. dar exista 2 luni inainte, 2 luni dupa, cand da cu semnul intrebarii. asa cum e cazul lui misticgirl, se verifica, dar cu marja aia de 2 luni minus...
nu luati testul asta in seama....decat asa, just for fun.
crisuletzul, testul asta nu e verificat pe o cunostinta, e verificat e multe, f multe familii... si pe alea cu copii de 20 de ani.
exista o marja de eroare de -+2 luni, dar nici eu nu sunt mafalda
, sa aproximez corect.
la mine imi doresc sa fie gresit testul... ca-mi doresc fetita!!!!
11
douradoudou spune:
corina (bravegirl) welcome back..de ce nu esti bine??
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
BraveGirl spune:
eu sunt la inceputul capitolului cu citittul...am vazut ca sunteti paranoia. eu sunt opusul. sarcina trecuta a fosnt nasol, cu amenintare de avort, apoi de nastere prematura si eu am fost flower-power. Sotul ce ma mai punea sa-l sun pe medic, sa merg la control cd nu mai puteam de dureri. De menajat, m-am menajat. acum ici sa ma menajez nu mai pot, deja cred ca am contractii, mi-am luat bilete sa mergem la turci exact in perioada cd la Arianna eram in spital...sunt optimista ca dc am putut o data sa duc sarcina pana la 38sapt fix, o sa pot si acum. Nici nu concep altfel. nu zic ca nu-mi mai fac si eu griji, dar ma autoconving ca totul o sa fie bine si sa in octombrie o sa ma marea intalnire.
Mai ramane sa-mi aleg o data. Nu stu dc v-am spus, dar eu am nascut natural, pe 18, asa cum imi propusesem. Asa ca trebuie sa-mi aleg si acum o data ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ralububu spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 la tranvaginala goala,la echo pe burtica,plina sa ne-aduci vesti bune! ![]() Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Multumesc.....sunt topita de emotie...mai am 2 ore
Raluca
6+
crisuletzul spune:
alexa....am 23 ani.....stiu ca dupa 25 este indicat......acum nush....probabil ca masuri de precautie....sau masuri de papat bani:)....ideea e ca si daca imi face testul si daca merg la o consultatie ca sa-mi vad bebul,tot atat platesc!
Unde pot merge pentru un echo bun???
si....la ce medic mergeti voi....de puteti sa va vedeti bebeul din 2 in 2 sapt?
7+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl eu sunt la inceputul capitolului cu citittul...am vazut ca sunteti paranoia. eu sunt opusul. sarcina trecuta a fosnt nasol, cu amenintare de avort, apoi de nastere prematura si eu am fost flower-power. Sotul ce ma mai punea sa-l sun pe medic, sa merg la control cd nu mai puteam de dureri. De menajat, m-am menajat. acum ici sa ma menajez nu mai pot, deja cred ca am contractii, mi-am luat bilete sa mergem la turci exact in perioada cd la Arianna eram in spital...sunt optimista ca dc am putut o data sa duc sarcina pana la 38sapt fix, o sa pot si acum. Nici nu concep altfel. nu zic ca nu-mi mai fac si eu griji, dar ma autoconving ca totul o sa fie bine si sa in octombrie o sa ma marea intalnire. Mai ramane sa-mi aleg o data. Nu stu dc v-am spus, dar eu am nascut natural, pe 18, asa cum imi propusesem. Asa ca trebuie sa-mi aleg si acum o data ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 10+POZE CU PRINTESA BEBE2 |

sanatate si sa te ajute DD !vin la botez sa -ti pun intrebari suplimentare Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul alexa....am 23 ani.....stiu ca dupa 25 este indicat......acum nush....probabil ca masuri de precautie....sau masuri de papat bani:)....ideea e ca si daca imi face testul si daca merg la o consultatie ca sa-mi vad bebul,tot atat platesc! Unde pot merge pentru un echo bun??? si....la ce medic mergeti voi....de puteti sa va vedeti bebeul din 2 in 2 sapt? 7+ |
io-l vad din 2 in 2 zile
.detin suprematia la paranoia Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

)
...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!
.... deja...... unde intr-un fel sau altul s-a amuzat asistenta pe seama mea...... "nu vi se pare ca e cam devreme?"...... ba da, dar