Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Multumesc Alexa, Miruna

Raluca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Pentru Misticgirl te rog verifica si pentru primul copil 25.11.2004. E baiat. Sa vedem daca iese.
16.01.1982,
a sotului 19.04.1977

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

tzau mirunam!!!

sunt maestru zen si in casa.....numa e prapad cand intru eu in crize:)))......

apropo.....ma marit in iunie....de nevoie...trebuia la anu!!!!......astea sunt rugaciunile omului meu!!!dupa mine amanam nunta mult si bine....si pac....vine bobo!!!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

la misticgirl e cam scurt... ca iese din 16.01.2010 pana in 19.04.2010... fata.
asa da testul.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nici in urma? Nu poti vedea pe 25.11.2004?

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

la misticgirl e cam scurt... ca iese din 16.01.2010 pana in 19.04.2010... fata.
asa da testul.

11

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

tzau mirunam!!!

sunt maestru zen si in casa.....numa e prapad cand intru eu in crize:)))......

apropo.....ma marit in iunie....de nevoie...trebuia la anu!!!!......astea sunt rugaciunile omului meu!!!dupa mine amanam nunta mult si bine....si pac....vine bobo!!!!!

7+

Hotarati nu gluma! Eu sunt consecventa de cand ma stiu am zis ca nu ma marit si ma tin de cuvant si acum

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

Am fost ieri la medic si am stat vreo 10 min cu el la vb legat de marea carte pe care eu am citit-o pe net sa vedem daca doxiciclina afecteaza in sarcina...concluzie: AFECTEAZA DIN TRIM 3!!!
Am reusit sa ii spun de problemele mele (gastrita hiperacida)...si sa imi dea tratament!
Diana,daca nu nasc prin cezariana....cine ma va asista la nastere?...banuiesc ca peltecu nu vine pt o nastere naturala.....
partea cea mai draguta a fost ca dupa ce am iesit de la medic asistenta ne-a cerut 230 ron:))....a inceput omul meu sa vorbeasca singur!
acum urmeaza sa ne casatorim in iunie(trebuia anul trecut dar a aparut bebeul) si mi-a facut supriza de a scoate verighetele(pe care le-a facut el la comanda), ABSOLUT SUPERBE!!!!Exact cum imi doream...a fost atent la mofturile mele!!!doar ca el a improvizat ceva ce nici nu visam(verigheta mea e imbracata in diamante)

Gabriellla....si eu sunt in calduri:))))....in varianta ca mor de cald!!!welll.....si in varianta obscena...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!

fetele....acum ma lupt cu o alta problema....pe langa ca vizitez toaleta o data la 3 zile pt " the big thing" acum mai nou sunt constipata.....e normal?

pupici la toate burticutele!!!!

7+

dupa cum spuneam... partea "rea" la el sunt preturile
intr-adevar, daca ai facut doar in pas in cabinetul lui, indiferent de cat stai....... platesti pretul de consultatie

tinand cont de acest lucru, mie, personal, nu-mi place ca ma cheama la el la cabinet pentru dublu-test, respectiv ecografia de la DT... asta pentru ca nu are un aparat foarte performant si in plus el nu are capacitati profesionale de interpetare ecografica.

sincer, eu nu ma voi baza pe eco a lui, ci voi merge si la un doctor, de fapt o doctorita de specialitate

in ceea ce priveste nasterea naturala, nu stiu ce sa-ti spun....... subiectul acesta trebuie discutat cu el... eu nu am ajuns atat de departe...... stiu doar ca indiferent pe mana cui vei ajunge, toata lumea se va purta foarte frumos cu tine datorita faptului ca esti pacienta d-nului prof. Peltecu

acum hai sa va povestesc boacana mea de ieri: am sunat pentru programare DT si TT si nu mi-a raspuns nimeni, iar cum eram axata pe programari am zis sa sun si la spital sa-mi fac programarea la ecografia morfologica .... deja...... unde intr-un fel sau altul s-a amuzat asistenta pe seama mea...... "nu vi se pare ca e cam devreme?"...... ba da, dar .... in fine, spre sfarsit, m-a bufnit rasul...... e clar ca sunt dusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

la tranvaginala goala,la echo pe burtica,plina

sa ne-aduci vesti bune!

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bune fatele, eu iar sunt in urma rau, ca nu ma simt deloc bine si Arianna nu ma lasa 1 minut. Nu am mai citit de cateva capitole, dar am vazut ca avem gravidute noi. Bine ati venit!
Msymo, am citit ca vrei sa pleci cu avionul. Eu am fost in martie, si am zburat d emi-au iesit ochii din cap. Sa-ti spn ca ma schimbat 4 avioane pana la destinatie....ultimul fiind un hidroavion . super senzatii! Sarcina e bine, la locul ei! Eu stiu ca nu e bine sa zbori in ultimul trimestru de sarcina, nicidecum la inceput!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:

Am fost ieri la medic si am stat vreo 10 min cu el la vb legat de marea carte pe care eu am citit-o pe net sa vedem daca doxiciclina afecteaza in sarcina...concluzie: AFECTEAZA DIN TRIM 3!!!
Am reusit sa ii spun de problemele mele (gastrita hiperacida)...si sa imi dea tratament!
Diana,daca nu nasc prin cezariana....cine ma va asista la nastere?...banuiesc ca peltecu nu vine pt o nastere naturala.....
partea cea mai draguta a fost ca dupa ce am iesit de la medic asistenta ne-a cerut 230 ron:))....a inceput omul meu sa vorbeasca singur!
acum urmeaza sa ne casatorim in iunie(trebuia anul trecut dar a aparut bebeul) si mi-a facut supriza de a scoate verighetele(pe care le-a facut el la comanda), ABSOLUT SUPERBE!!!!Exact cum imi doream...a fost atent la mofturile mele!!!doar ca el a improvizat ceva ce nici nu visam(verigheta mea e imbracata in diamante)

Gabriellla....si eu sunt in calduri:))))....in varianta ca mor de cald!!!welll.....si in varianta obscena...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!

fetele....acum ma lupt cu o alta problema....pe langa ca vizitez toaleta o data la 3 zile pt " the big thing" acum mai nou sunt constipata.....e normal?

pupici la toate burticutele!!!!

7+

dupa cum spuneam... partea "rea" la el sunt preturile
intr-adevar, daca ai facut doar in pas in cabinetul lui, indiferent de cat stai....... platesti pretul de consultatie

tinand cont de acest lucru, mie, personal, nu-mi place ca ma cheama la el la cabinet pentru dublu-test, respectiv ecografia de la DT... asta pentru ca nu are un aparat foarte performant si in plus el nu are capacitati profesionale de interpetare ecografica.

sincer, eu nu ma voi baza pe eco a lui, ci voi merge si la un doctor, de fapt o doctorita de specialitate

in ceea ce priveste nasterea naturala, nu stiu ce sa-ti spun....... subiectul acesta trebuie discutat cu el... eu nu am ajuns atat de departe...... stiu doar ca indiferent pe mana cui vei ajunge, toata lumea se va purta foarte frumos cu tine datorita faptului ca esti pacienta d-nului prof. Peltecu

acum hai sa va povestesc boacana mea de ieri: am sunat pentru programare DT si TT si nu mi-a raspuns nimeni, iar cum eram axata pe programari am zis sa sun si la spital sa-mi fac programarea la ecografia morfologica .... deja...... unde intr-un fel sau altul s-a amuzat asistenta pe seama mea...... "nu vi se pare ca e cam devreme?"...... ba da, dar .... in fine, spre sfarsit, m-a bufnit rasul...... e clar ca sunt dusa

iote,nu-s singura

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput