LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

DARIAN la multi ani si din partea la DENISE!DEEA eu nu am vz pozele..incerc cand va merge net-ul...ms pt prezenta!

alic.ne-am pregatit de mare...soare..dar se cam lasa asteptata vremea buna,o zi este bine alta nu...multumim pt aprecieri!

cosminica:ce harnicuta esti!

dana.mi.multumim pt primire!

coraly.papa bn strunful tau...

astazi noi am avut urmatorul meniu:

pana la 9.30 san +3 biscuiti
12.30 carnita de curcan si pilaf
16.15un borcanel iaurt gras simplu(100ml) grisine inmuiate
19.30 carnita cu paste parmejan si ulei de masline
22.00 san...

carnita eu o impart in jumatate k oricum nu papa cat ar trebui la o masa..asa k ii dau la pranz si seara...

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris si eu ma bucur ca ai scris! Mi-ar placea sa o faci constant!
OanaMTV ma bucur ca ai scris! Sanatate baiatului!
Coraly al meu a mancat la pranz cartofi fierti cu ficatel pasat! Dimineata banana si biscuite-separat! Pe seara tarta cu capsuni! A mai bagat in fizic paine de casa, cereale, in general ce mananca si fratesau!
Philip sa-ti traiasca ajutorul!
Deea un ingerasului cu carlionti si ochi ca cerul! Superbe poze si peisaje!
Fug ca ma "cearta" sottul..tarziu, sunt obosita bla bla bla! Tocmai a picat si 'al mic la somn!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna dragelor!! Mos Ene este pe aici pe la gene, si eu mi-am pus niste scobitoate, m-am certat cu el si mi-a zis ca ma lasa sa va scriu mesajul asta si il las si eu sa ma trimita la nani

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am o problema..va citesc"din umbra", imi spun ca intru "imediat" dar sa mai fac "si aia, si aia" si cand sa ma instalez in fata calculiciului...hop se intampla ceva.

Deci, acum ca am masculii la somn..m-am prins in hora sa va scriu una alta...incep in ordine inversa

Oana.. La muilti ani inca o data si toate cele bune!!

Ioana, cum este omleta aceea fara ulei, folosesti o tigaie speciala sau? Bunica mea imi facea cand eram mica oua in apa si omleta ...fierbea apa pana dadea in clocot si apoi "arunca" oul dupa ce-l spargea (pt ou ochi) sau il batea pt omleta.

ely si la mine a facut fitze si figuri intenetul in seara asa..da, bine ca ne-am gasit Pupici tie si piticei.

Cris, ma bucur foarte tare ca ne-ai scris si imi doresc ca intrarea de astazi sa se transforme in obisnuinta si sa ne scrii constant..V-am admirat pozutele de la botez si in mod special pe cele cu Miru!

Philip..vazut pozute si cu voi! Sunteti niste frumosi!

Deea, inca o data LA MULTI ANI!!!Ama dmirat si cu voi pozutele..sunteti super!!!

Cosminica , un si Spor la impletit si pe mine ma pasioneaza, da acum trec printr-o faza cand sunt pe "invers"..nu mai am rabdare sa fac ce faceam candva..ca sa nu spun ca citesc ziare/reviste/postari in forum de la coada la cap..faza buna este ca inca fac legatura intre ele

Carla, ma intereseaza foarte mult serul minune..sper sa dea roade si pe mine..ca de nu la plaja o sa fiu imbracata ca sa nu cumva sa devin"obiectiv turistic". O sa te buzz-ui/bazzai pe mess cu cateva detalii "tehnice"..

Strunfita, am tras cu ochiul si la pozutele voastre! Sa fiti sanatosi ca ratele trec si noi suntem datori vanduti bancilor..chiar ne distram ca mai avem de pus ipoteca pe suflet ca in rest...din 96.000 euro cat a fost evaluat ap la momentul luarii creditului(2008), astazi la reevaluare valoreaza fix 52.000 euro.

*************************partea 1************************

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

philip,deea,cris:am vizionat pozicile printre picaturi....ma enervam k ica net-ul dar nu m-am lasat..aveti copii frumosi,am vz carlionti la Darianniste falcute enorme si copanele grase la Mirunasi un bun gospodar Nicholas ...nu-mi vine sa cred cum trece tp-ul...fetelor parca mai ieri eram cu burta pana la gura...imi lipsesc acele momente!

cris.sa va traiasca finutul...iar tu esti tare slabuta...are Miruna si pt tine tot ce vrei...

ma scuzati dk am omis pe cineva,nu a fost cu intentie...stiu k mai era de vazut dar sunt obosita...sper sa revin curand!

pt MARIA,MIRUTA,SERIALBASTRE,LAURAA,ANCY,OANA MVT si restul fetelor!

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ancy sa treaca supararea! Nu cred ca a fost cu intentie..sunt chiar sigura!!

Maria ,trimitem pupici in Spania si ganduri bune..au ajuns?

Anda, am doua "cereri" la aprobat:)) :
-am postat comentarii pe site-ul vostru si nu stiu din ce motive nu apar..daca sunt moderate, te rog sa mi le moderezi ca am zis numai de bine sau daca e alta problema, lumineaza-ma ca eu am doua maini pe stanga.

-am vazut ca ne-ati trecut la"recomandari" va si ..si daca ne-ati dat "un deget", ne intindem spre toata mana (ca tot e in voga printre albinute) si vin cu rygamintea sa ma pui acolo cu noul site.

alic

Miruta

Laurraa, felicitari pentru curcani! Super idee..! La multi ani lui tati cu intarzire, si bravo pentru organizarea petrecerii.
(am admirat pozutele cap coada) Cum a dat jos 25 kg?

Clody, tzatele inainte, capul sus, multa sanatate si toate cele bune!!

Alynta, pupici baietilor:) salutari speciale "suzosului"

Coraly, vroiam sa va intreb/zic ceva da m-a parasit neuronul asa ca am sa las pe alta data.

legat de pampers:

-noi consumam intr-o luna asa : un bax mare de 132 bucati + aprox 44 de bucati(bax mic)=172..in medie cam 6 pampersi pe zi.(dar intre noi fie vorba ii mai arunc si cand nu trebuie)..de ex, cand plec din casa afara sau cand mergem la culcare mereu schimb pampersul (chiar daca este cu 1 pipi in el)..am eu un fix ca nu trebuie sa ies afara cu pipi in pampers ca tine rece copilului si ...dupa baie ca nu se cade sa-i dau copilului un pampers pus chiar cu o ora inainte.

AAA..si sa ma mai "laud" cum am reusit sa-l fac pe Razvan sensibilos..dupa fiecare kk facut acasa/undeva unde se poate spala..il bag sub chiuveta si il spal. Acum, daca cumva se intampla sa fim pe undeva unde sunt nevoita sa folosesc servetele se irita instant (indiferent de marca)!!!

Si mai am o intrebare....in ce combinatii dati voi ou copilasilor si cat de des? Eu am mers pe schema de diversificare a americanilor si a cam venit vremea oului.Am tot citit una alta si deja imi vine sa fuggg Pana acum a papat ou in budinci in rest,gol sau cu altceva..nu! Astept "lumina" de la voi in acest sens

Noi nu am baut suc de fructe niciodata! Apa refuza sa-mi bea, ceai nu a vrut si nici nu am insitat sa-i dau ca ceaiul e "hot" mare de fier..in schimb bem laptic.

meniul de azi:

-ora 06,30-150 ml lapte
-ora 11- piersica + mar (mai mult am mancat eu ..el doar a gustat)
-ora 14- ciorba de pui a la grec
-ora 18- un bibi de 150,dar a mancat 130 ml
-ora 22-300 ml cereale Milupa (in bibi)

Dicciiiii, Andaaataaa ce faceti? am strigat cu ecou

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata

ioana nu a fost ceva premeditat sa scriu..parmalat am incercat si eu sa-i dat si l-a refuzat,apui am incerc at cu fulga si se cam stramba,acum suntem pe zuzu si ii place teribil de mult..explicatia:lapte zuzu..copil zuzu=potrivirea perfecta

referitor la pampersi,noi schimbam cam 4 buc pe zi(acum depinde si cat kk face),iar noaptea nu ne stresam cu probleme asta ca noi dormom pana dimineta si atunci cand ne trezim 5 tone

am citit despre ou,eu ii dau galbenusul in diferite combinatii:in piureul de cartofel,in supica,cu smantana si branza..si inca sunt incautati de combinatii

ma cheama tero asa ca o sa revin mai tarziu

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

multumesc de urari se pare ca au ajutat azi ma simt mai bine va multumesc la toate

cat despre meniu bebe :

si-a schimbat de vreo 3 zile orele :

in loc de 9 papa la 7-8 180 ml laptic
pe la 12 cereale cu mar , banana sau alt fruct
16 supita : cartof radacinoase si galbenus de ou sau carnita de vita sau piept de curcan
20 laptic 180 ml

iar peste noapte daca mai papa un bibe de 180 ml

si-a facut singur aceste ore eu i-am dat cand am vazut ca ii e fomita

mai am pe scara o mamica si isi forteaza bebe sa pape la orele pe care le vrea ea

cam atat

urez si eu la multi ani buburuzelor care au implinit un anisor si le urez tot binele din lume si sa ma scuze ca am intarziat

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

crisssssssssss mii de pupici si tie si lui miru

pui mic

Mergi la inceput

aoleuuu uitam de curcanii laurei sa iti traiasca pana ii papati si parintii nostri cresc la tara dar nu de rasa obisnuiti dar sunt foarte buni si cresc mariii mmmmm si lui razvi ii place carnita

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Vin si eu cu meniul, observand ca Cezara nu are unul prea diversificat.
Joi: 7.00 lapte (cam 220 ml)
10.00 banana+mar (ieri a mancat bucatele, cateodata ii pasez)
14.30 legume (cartof, dovlecel, radacinoase, ceapa, ardei, pastai, brocoli)+ carne pui, bors de putina
18.00 cereale cu iaurt
21.00 lapte (cam 200 ml)

Azi la pranz combinam legumele cu galbenus, in rest e cam la fel. Mai variaza si legumele.
Eu fierb carnea separat si nu-i dau zeama. Poate ar trebui? Oricum nu mananca supa, adica la pranz mancarea ei e ceva intre piure si supa. Acum nici supa crema nu e, ca-i pisez legumele cu furculita.
Cateodata mai mananca cate un biscuite, dar nu in fiecare zi.

Citesc cu interes meniurile voastre, sa ma mai inspir si eu.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput