"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Vazut pozici cu printesa Ilinca. E superba. Si ce cosite are...o splendoare...
Tinem pumnii muricai pentru maine, sa mearga totul uns!
Eu azi m-am distrat cu niste contractii la 3-5 minute toata dimineata, radiau in spate, am stat ca pe ace, pana la urma m-am linistit dupa pranz. Ceva-ceva insa tot a fost, fiindca acum imi misca foarte foarte jos bebe - in spatele osului pubian, aproape imi pare ca il scap. Si doare rau cand misca. Cred ca a mai coborat cu show-ul de dimineata.

raportez bagaj aproape finalizat si camera bebe pregatita de primire.

Va pup,
seara buna tuturor!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DIANA!!!

Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa, norocoasa si sa-i bucuri pe parintii tai.
Mami Roxy, refacere usoara si rapida si mult laptic.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Noi acum o ora ne-am intors de prin ospetze. Mai intai ii fac galerie Muricai si vad ce mai reusesc sa recuperez cu cititul.

HAI MURICA!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

HAI MURICA!!!

Iti tinem pumnii ca totul sa fie bine si de-abia asteptam vesti despre tine si Evelyne.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna seara fetele!!!Nu am somnnnnnnnn
Este cineva pe aici???
Am pus si eu 2 poze azi...una cu burtoiul meusi una cu patutul printesei!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&36+cuMELISSA
AMR...2 SAPT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Hello,

Artuai iesit in lume,te iertam
eu am bananait fara copil la o saptamana dupa nastere,m-am dus sa dau un examen,abia stateam in sezut

iubiriscaLa multi ani pentru ziua de nume!!!Nu stiam ca exista Sf Alexandra,stiam doar de sarbatoarea aia care e prin vara.
Am o sfanta in burtica

Referitor la medic,sa stii ca am trecut la prima sarcina exact prin ce treci tu acum.Pur si simplu aveam o problema de comunicare cu dna dr la care mergeam,poate si fiindca era mai in varsta,habar n-am,nu ne potriveam deloc asa ca dupa mult stress am decis sa merg la alt medic desi aveam 35 de saptamaniAm avut noroc sa gasesc o persoana care sa imi inspire calm si incredere si cu care sa discut deschis despre nastere,sa imi raspunda la orice intrebare (pana si alea care sigur i se par tampite,dar pt o gravida conteaza).
In cealalta dr pur si simplu nu aveam incredere,cu toate ca era in varsta si cu mai multa experienta,nu ma simteam ok in preajma sa,nu imi imaginam cum ar fi sa imi tina aia prima copilul in maini.plus ca evita discutiile pe tema nasterii,avantaje sau dezavantaje,cu anestezie sau fara,samd.

Daca ai referinte bune despre alt medic din spitalul respectiv,de ce sa nu incerci,e dreptul tau sa ai parte de tot ce e mai bun la nastere,chiar si intr-un spital de stat.

Am vazut pozele cu Ilinca...gata

Gata,au fugit si gargaunii,vreau sa nasc,cand,cum o fi,sa imi tin si eu in brate copchila

Cum se manifesta crizele de hipoglicemie???
Eu ma monitorizez cu glucometrul acasa,e undeva pe la 60-70,adica la limita de jos,iar la analizele de la laborator a iesit tot pe acolo.
E drept ca uneori simt asa o pofta nebuna de dulciuri...Care-i faza?

Lipsa de fier am combatut-o prin alimentatie,am luat si ceva picaturi,dar mi s-a parut mai ok sa mananc mai bine,chestii bogate in fier,mai ales ca acum se gasesc.Cel putin in ultima perioada am mancat spanac/stevie/loboda si salata verde de ma sperii,eu de-obicei le detest...Merita sa incercat si ficatei de pui,cui ii plac,oua,carnita la gratar

Imi mai adusese mama de la plafar un sirop din coacaze,care combate lipsa de fier dar are si rol de sporire a apetituluiceea ce la o gravida e cam riscant(la mine sigur e).

Fug la nani...adica ma duc sa mai gasesc metode de a imi alunga cheful de ca e din ce in ce mai raudocumentarele de pe discovery nu am ajuta,azi incerc sa ma uit la dr house,poate e mai eficient serialul ala.

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 34+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

HAI MURICA!!!

AMR...2 SAPT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

tatyana bravo,ai vazut ca a reusit,mai ai putintel!
am toata admiratia pentru gravide ca tine,cu atatea probleme
Eu ma plang imediat,vorba aia cum scap una mai zgomotoasa,gata,mor,aoleu,nu mai pot,ma chinuie oasele,ma chinuie burta...o sa incerc sa am in minte exemplul tau si al altora

Noapte buna!!!!!

Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

tatyana bravo,ai vazut ca a reusit,mai ai putintel!
am toata admiratia pentru gravide ca tine,cu atatea probleme
Eu ma plang imediat,vorba aia cum scap una mai zgomotoasa,gata,mor,aoleu,nu mai pot,ma chinuie oasele,ma chinuie burta...o sa incerc sa am in minte exemplul tau si al altora

Noapte buna!!!!!

Blog de mama si nu numai

ESTI TARE....CU FRAZA...,,CUM SCAPI UNA MAI ZGOMOTOASA''!!!

AMR...1 ZI SAU 1 SAPT.MAXIM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Yuuuuhuuuu

azi am terminat saptamana 35 si intram in sapt 36

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput