"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 8
bubu30 spune:
Sa ai parte doar de bucurii si impliniri, alaturi de cei dragi !
Sa ai o nastere usoara si sa aduci pe lume o bblina sanatoasa si frumoasa !

La multi ani Mira !!! 

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
La multi ani Denis ,
de Aniska !
Sa fii sanatos si sa aduci familiei tale numai bucurii !

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 La multi ani Denis , de Aniska !Sa fii sanatos si sa aduci familiei tale numai bucurii ! ![]() ![]() ![]() Ruxi 35 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
MULTUMIM!!!!!!!!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSAAMR...1 ZI SAU 1 SAPT.MAXIM!!!
Aniska80 spune:
Buna dimineata!
Va invit la 

si ce mai vreti voi...ca doar e ziua baiatului meu azi!!!!!DENIS A IMPLINIT 7 PRIMAVERI!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
36+cu
MELISSA
AMR...1 ZI SAU 1 SAPT.MAXIM!!!
pisi-pis spune:

HAI MURICA!!! 
O asteptam cu nerabdare pe bebe Evelyne!!
| citat din mesajul lui flory_blanca Eu nu inteleg o chestie. Daca pentru inducerea travaliului se administreaza calciu, atunci suplimentul pe care il iau de calciu nu induce contractii? Ca acum am devenit paranoica ca de aceea mi s-a scurtat colul de cand iau calciu ca imi da mai multe contractii. |
Da, se pare ca intr-adevar calciul induce contractiile, si se pare ca in ultimele saptamani nu mai e indicat nici magneziul, exact pt efectul contrar, intarzie contractiile. Am o fata la curs care se chinuie rau din cauza carceilor si nu mai poate lua magneziu
Ruxi, felicitari pentru bona, mult noroc cu ea.
Tatyana, eroina noastra, felicitari, mai e putin!
Am vazut-o pe micuta Ilinca, o frumusete!!!

Sa se pregateasca tati cu pusca Ma pregatesc sa pap un Magnum gold, am trimis sotu' la cumparaturi. Ieri mi-au zis ca dupa testu de glucoza nu pot manca dulciuri, si am lasat ziua sotului nesarbatorita
, tb sa recuperam in we.
Ana 32+ cu
Laura
bubu30 spune:
Am vazut pozele cu burtica mare - mare de Aniska
Cat de mare e bblina ? la asa burtica mare ?
Ff frumos patutul si asternuturile de printesa 
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui pisi-pis Ruxi, felicitari pentru bona, mult noroc cu ea. Ana 32+ cu Laura |
Merci
Doamne da sa fie ca mult conteaza
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

mamanati spune:
Felicitari Roxy!!!
Bine ai venit pe lume bebe Diana!
Multa sanatate la amandoua!!! Mult laptic, recuperare rapida!
Anamaria, felicitari lui Denis! Multa sanatate si fericire. Sa va aduca numai bucurii
Arturica, ce bolfosica e Sabina!
O dulceata de fetita! Se vede ca fratiorii sunt topiti dupa ea!
Rocsy, am admirat si burtica ta! Foarte draguta!
Onana, ce concentrat e Matei la activitati!
Cum va mai merge la gradi?
Cusa si mie imi place cum iti sta cu noul look, si burtica e frumoasa!
nana, cred ca majoritatea gravidutelor nu suporta atingeri pe burtic din partea persoanelor straine. SI mie imi e foarte neplacut, si nu e vorba de fite, ci chiar incep sa simt si neliniste pe langa enervare.
pisi_pis, cum Dumnezeu sa-ti ridice tipa maioul?! Cred ca ma faceam rosie toata de nervi in asa situatie. Da nu stiu... poate o apucam si de par.![]()
Veronica, eu hainutele cat sunt noi nici nu le bag in masina ca se deterioreaza, le spal de mana, la 40 grade, dar toate hainutele si prosoapele Cameliei le-am calcat si pe fata si pe dos pana la o luna. Lenjeria intima o calc si pana acum si pe dos(dar asta e asa o obisnuinta de a mea). In rest, calc tot ce se calca, pentru toata familia!
T Ioana, tinem pumnii sa mai stea Sonia la caldurica!
Gabriela, si parca acum sunt mai miorlaita si tot ma gandesc ca ba as vrea epidurala,ca nu voi suporta durerile, ba ca nu ma voi putea opri de impins cand imi va zice medicul doar sa respir, ba ca iar nu voi avea rabdare sa ma coase (daca va fi cazul), cu Cami am avut mult mai mult curaj sa trec peste toate.
Iubirisca, La multi ani!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
32+
arturicii spune:
La multi ani
MIRA!
!!!
La Multi Ani Denis!!!
Tatyana, exact cum ai patit tu acum cu maternitatea, ca se inchide ptr renovare, asa am patit si eu cu o luna inainte de termen insa pe mine m-ar fi invitat la Elias; dr meu mi-a zis atunci "stai ca pe oua ca am inchisa maternitatea"; in prima zi dupa ce s-a deschis m-a invitat la nastere
Ruxi, felicitari pentru ca ai trecut de 35 sapt; m-ai intrecut !
Super, deja sunteti ok si voi!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina