"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

...si fetelor nu mai am rabdare pana maine....imi vine sa strig in gura mea....maine facem 35 saptsunt atat de fericita c-am ajuns aici

35 fara 1 zicuEmma Antonia

Felicitari Tatyana pt cele 35 de sapt atat de asteptate

Ai batut toate recordurile - bravooooo

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Seara buna fetele,

recunosc ca desi am fost acasa am citit asa mai printre randuri ati si scris nu gluma in primul rand Felicitari Roxi!!! Bine ai venit pe lume Diana sa fi sanatoasa si pupaciaosa

Cate un la fiecare burtica si mamica si atat cat se poate perioada asta sa ne gandim numai la lucruri bune,pozitive si cu burtile inainte ca va fi bine ce de motzate ies acum gata se da drumul serios la treaba doamne ajuta sa fim cu totzii sanatosi

Noi azi am trebaluit prin casa spalat lucrusoare si de bb, eu nu le spal la 90de grade ci normal la 40 easycare de fapt respect indicatiile de pe eticheta si oricum nu prea spal la 90de grade ...cu raceala n-am scapat de tot dar speram sa fim spre sfarsit acum am dat-o in tuse ...am gatit papa bun si ceva cumparaturi online si cam atat... vestea buna e ca am primit rezultatul la anliza de urina si nu e nimic nici o infectie deci am scapat de tratament uraaasi cam atat despre noi sa nu ne intindem prea mult

si la toate burticile cu poze noi cum spuneam suntem un grup de mamici frumoase si asa vor fi si piticii abia astept sa se umple albumul si cu floricele dragalase

O seara faina

33+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Iubirisca nu mai comentez nimic de dr tau, au zis fetele si pt mine.
Eu sunt o fire sensibila la chestii din astea, cred ca dadeam in hohote de plans si , sincer, cred ca faceam tot posibilul, chiar si asa pe ultima suta de metri, sa imi gasesc un dr care sa ma asiste la nastere.
E si nesimtit ca te cheama la privat sa cotizezi, dar la nastere nu vrea sa vina... si pe cele mai multe femei le apuca nasterea noaptea

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Hmmmmm,ce o fi cu Mira de nu a intrat azi?
Si Ioana(arturicii) se face prezenta!!!!!!Unde esti?

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Si eu ma intrebam pe unde umbla fetele , ce mai tricoteaza Mira de e ocupata si nu mai intra ?

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Sunt happy si eu ca in sfarsit mi-am gasit bona.
Am vazut 5 si abia una mi-a placut.
Sper doar sa isi rezolve dosarul de pensie pana nasc sa poata veni imediat sa ma ajute.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Prezent!

Absenta motivata, aduc scutire de nu ma credeti! Va scanez bonu' de la magazin!

Ei bine da, am iesit din casa

Sabina a dormit cu tati, eu la 7 juma am terminat alaptatul si am dus baietii la scoala si apoi am avut "treaba" la magazin. A fost absolut necesar sa merg

Sa nu imi vina sa cred, e iarba crescuta, lalele inflorite, magnolii imbobocite!!!!!

Si-am revenit acasa cu chef de munca si am trebaluit de zor.

tuturor!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

In primul rand intru cu fetele astea agitate ..pentru fetele are nasc/urmeaza sa nasca.

Apoi vestile de la Sis. A ajuns astazi acasa, se recupereaza incetisor. A fost mai bine ca la prima cezariana, a suportat mai usor si a fost mai vioaie. Acum....sa vedem cum va fi cu Mircisor, se simte oaresce gelozie deja. UUf.
Am incarcat 4 din cele doar 6 poze pe care le aveam pe aparatul meu. Dc vreti sa o vedeti pe Ilinca

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Simona multumim pt vestile legate de Laurita si pt pozele cu printesita Ilinca.
E o dulce de fetita

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Avand in vedere ca maine dimineata am sa dorm dusa la ora la care va veni pe lume Evelyne de Murica o sa fac acum putina galerie :

Hai Murica !!!

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

CU MOTATELE

HAI MURICA!!!

31+ Larissa

Mergi la inceput