"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 17
Crissy_C spune:

LA MULTI ANI MIRA

Sa ai parte de cel mai frumos cadou in cateva saptamani!!! O bebelina frumoasa, cuminte, zambareata si necolicoasa!
LA MULTI ANI DENIS!!!

Sa fii un baietel cuminte si sanatos, sa umpli de bucurie inimile parintilor tai!
Cristina, fericita
32+ cu
Patricia
AMR 7+ 

Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo crissy mai avem si noi un piculet si ne tinem in brate printesele cu toate ca la ce frik imi este mie as vrea sa o tin pana la 5 aniasa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Ale
eu din contra, nu mai am rabdare inca o luna jumate!!!! Asa ma bucur pt fetele care deja isi tin minunile in brateeeee, abia astept si eu

Cristina, fericita
32+ cu
Patricia
AMR 7+ 
flory_blanca spune:
Tocmai am primit rezultatele de la analiza de streptococ B si se pare ca e pozitiva
.
Eu am citit ca se poate transmite si la nastere dar si in timpul sarcinii si ca e foarte periculos. Voi ce stiti de el? Daca se trateaza e ok nasterea vaginala ca acum mi-a foarte frica pentru bebe
.
32+
Crissy_C spune:
Tatyana, Ruxi, felicitari dragelor pentru intrarea in saptamana 36!!!
Sunteti niste curajoase, s-o tineti tot asa! Tatyana, tu obligat fortat trebuie s-o mai tii pe printesa macar 10 zile!!!
Iar tu Ruxi, tine printul si printesa la caldurica, sa se faca mari, chiar daca au coborat, nu inseamna ca gata, nasti 
Flory_Blanca, mie mi-a spus medicul sa nu iau calciu, pt ca induce contractii, deci ai grija...
Simona, multumim de vestile despre sora ta si frumoasa Ilinca! Refacere rapida mamicii, acomodare la fel de rapita piticei!
Nana, felicitari pentru bebelina maaaaareee!!!
Wow, peste 3 kile deja!!!![]()
Marylena, felicitari si tie pentru bebe mare, stai linistita, daca ramane in prezentatie pelviana pana la nastere, sigur iti vor face cezariana, cu tot cu politica spit Cantacuzino de a merge pe nasteri normale!
Ana, multumim de info legate de hipoglicemii
, eu nu prea sunt cu dulciurile si probabil de aia mi se mai intampla... Oricum, am cate o bombonica la mine pt cand se intampla, dar nu e ca si cum dau gata o cioco intreaga sau ceva, deci n-ar trebui sa fie risc de ce spui tu acolo![]()
Cristina, fericita
32+ cu
Patricia
AMR 7+ 

biajitaru spune:
Murica! Multa sanatate tie si fetitei

Mira si Denis
fetelor cu rezultate bune la eco.
Bia
Bia 31+ 
aly_ spune:
BUNA DIMINETA BURTICUTE SI PROASPETE MAMICUTE

FELICITARI MURICA BUN VENIT MICUTA EVELYNE

31+ Larissa
ancutzicab spune:
FELICITARI, MURICA, BUN VENIT EVELYNE! SA FITI FERICITE O VIATA INTREAGA ASA CUM SUNTETI AZI!
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
dana81 spune:

MIRA
SA FII FERICITA SI SA AI O NASTERE USOARA!!!
FELICITARI MURICA!!!!.BINE AI VENIT PE LUME Evelyne
Tatyana felicitari pentru 35 s, sunt sigura ca vei ajunge la un termen sigur pentru bebelina.
Bubu si tu la fel, nu te stresa, va fi bine ai sa vezi
Laurita ce frumoasa e Ilinca, asa de conturata si tu arati foarte bine
Cine urmeaza??? la majorete![]()
![]()
30+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Iubirisca spune:
Bine ai venit pe lume minune Evelyne, sa fii sanatoasa si mancacioasa si parintii sa-i faci fericiti

.
Din pacate mama nu a facut nimic la Municipal caci doamna dr. pleaca la sf. lui mai deci nu ma poate ajuta.
Ma voi duce la control la Filantropia si-i voi explica domnului dr. ca nu imi permit sa mai vin la cabinetul particular, si la nastere sa dea bunul Dumnezeu, daca va fi dupa ora 22, sa dau peste niste oameni buni care sa ne ajute pe mine si pe papusica mea.
Iubirisca
33+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra

Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte