America (200)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Andreea, esti haioasa cu fatuca neinteleasa!!! Hahahaha!!!! Si al meu cred ca tot pe acolo e!!!!
Ieri am facut un fel de bundinca din conopida, spanac, ciuperci cu usturoi (cu oua batute si branza) si mirosea asa bine...ca apare David "ce miroase asa bine....vreau si eu" si eu ii spun "spanac cu ciuperci si conopida" la care el "bleah!!! Eu nu mananc asa ceva!!!" (normal ca pana la urma a mancat...)
El nu manca nici salata, si acum, daca i-am tot dat, o mananca fara sa mai comenteze :))
Ramona, tare Alexandru cu calculatorul!!! Hahaha!!!
Si noi am terminat spelling, am ceva emotii pentru maine...iar cuvinte de genu: different, firmly, excitement, surfboard...si altele asemenea....dar se pare ca le-a memorat usor....(de cand ma tin de fundu lui cu dictatu)
Cu pianu, noi am vrut sa ramanem doar cu o lectie pe sapt (din cauze financiare...e destul de scump), dar David a refuzat categoric....Eu nu imi dau seama cum canta de bine/prost ....dar imi place sa il vad repetand cu atata placere!!!!
ruxij spune:
Pai da Cristina ai dreptate, asa am zis si noi, ca sigur ca e vorba de influenta societatii, dar si eu zic ca e mai complexa decat scandalul cu lunch-ul atata vreme cat toate meniurile de copii de la restaurante au numai si numai chicken nuggets and all that. Cand o fi fi-miu mare, adica la college, o sa se ingrase freshman 15 Poate. Om vedea pana atunci, dar eu nu cred ca e nici o sansa ca pana ajunge fi-miu la liceu toata lumea sa manance spanac si fasole verde. Deci sa se faca lobby, da, eu imi exprim doar pesimismul cu privire la sansele de succes.
Sanzi, a avansat David, bravo! Si fi-miu inca lucreaza la pian. A fost la un concurs acum doua saptamani, sambata mergem la recital unde isi va lua cupa castigata, a facut destul de bine la concurs. A participat si la un concurs de compozitie, unde s-a descurcat deasemenea onorabil.
sinzi_ana spune:
Ruxij, da, punga e mica.....dar....o punga din aia de Cheetos cred ca are vreo 300 de calorii...si o numai prafuri....
Nici eu nu fac spanac cu ochiuri....Si eu tot cam prin salate, il mai pun in orez (am invatat de la o prietena), sau budinci si placinta cu branza dobrogeana....
Balerrina, ai dreptate....E greu sa rozi la niste morcovi cand prietenii tai mananca un hot dog...Si in plus de asta...pe mine ma sperie lipsa de timp aici...Nu ai timp de mai nimic, cu atat mai putin sa faci piata (ca sa poti face totul de la zero) sau sa gatesti....TRebuie sa fie ceva rapid si cu ingrediente pe care le poti tine in frigider o sapt...Nu e usor....
Mi-ar place o piata la 5 min de casa mea, unde sa gasesc tot felul de vegetale si sa pot merge pe jos pana acolo....
balerrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Pai da Cristina ai dreptate, asa am zis si noi, ca sigur ca e vorba de influenta societatii, dar si eu zic ca e mai complexa decat scandalul cu lunch-ul atata vreme cat toate meniurile de copii de la restaurante au numai si numai chicken nuggets and all that. Cand o fi fi-miu mare, adica la college, o sa se ingrase freshman 15 Poate. Om vedea pana atunci, dar eu nu cred ca e nici o sansa ca pana ajunge fi-miu la liceu toata lumea sa manance spanac si fasole verde. Deci sa se faca lobby, da, eu imi exprim doar pesimismul cu privire la sansele de succes. |
Eu nu sunt asa de pesimista. Acum cativa ani de exemplu nici o eticheta nu continea informatie despre transfats. Acum vreo 10 -15 ani scandalul cu antibioticele la vaci era in floare ... si lumea bea pana la loc comanda lapte cu antibiotice si cu hormani. Nu mai devreme de acum 4-5 ani, era greu sa gasesti mancare organica la super market. Acum, pana cand si WalMart are produse organice.
Un lucru e sigur, ca daca nimeni nu zice nimic, companiile isi fac de cap si nimic nu se schimba, pe banii nostri desigur. Imi place sa cred ca daca lumea continua sa se agite si sa protesteze, totul e posibil Si incepe cu lucruri mici, inclusiv fortarea scolilor sa aibe un lunch onorabil si sa scoata masinile de soda din scoli.
-- C.
ruxij spune:
Noi n-avem playdates, ci golaneala pe afara si cand aveam nu mi-a trecut prin cap sa le dau snacks. Adica nu poa' sa treaca o ora fara sa manance? Nu le-am dat nika niciodata
Ramona, tare Alexandru cu calculatorul? Chiar, ce mult i-a luat sa se prinda:) Fi-miu s-a prins mai devreme, la un moment dat facea perfect la Kumon si eu eram tare umflata in pene. Cand colo copia rezultatele din cartea de raspunsuri M-am prins cam dupa doua saptamani
Sanzi, voi faceti de doua ori pian? Noi doar o singura data pe saptamana.
balerrina spune:
And for the record ... ruxij face o mancare asa de buuuuuunaaaaaaa .... Yum-yum.
-- C.
sinzi_ana spune:
Ruxi, compozitie?? Super!!!! E super tare Bogdan!!!! El stie sa scrie notele? (nu ai filme cu el cantand?)
Aveti o profa buna? Ce fel de concursuri sunt?? Profu lui David mai face recitaluri din cand in cand cu copiii pe care ii invata (adica de 2 ori pe an)...anul asta il sarim daca se potoleste vulcanu...Lectiile la noi sunt jumatate de ora...nu imi dau seama daca e suficient sau inca e totusi prea mic sa avanseze la o ora....Chiar nu stiu cum sa il ajut ce sa ii cer profului
BiancaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Ruxij, da, punga e mica.....dar....o punga din aia de Cheetos cred ca are vreo 300 de calorii...si o numai prafuri.... Nici eu nu fac spanac cu ochiuri....Si eu tot cam prin salate, il mai pun in orez (am invatat de la o prietena), sau budinci si placinta cu branza dobrogeana.... Balerrina, ai dreptate....E greu sa rozi la niste morcovi cand prietenii tai mananca un hot dog...Si in plus de asta...pe mine ma sperie lipsa de timp aici...Nu ai timp de mai nimic, cu atat mai putin sa faci piata (ca sa poti face totul de la zero) sau sa gatesti....TRebuie sa fie ceva rapid si cu ingrediente pe care le poti tine in frigider o sapt...Nu e usor.... Mi-ar place o piata la 5 min de casa mea, unde sa gasesc tot felul de vegetale si sa pot merge pe jos pana acolo.... Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Sanzi, vino la mine, eu am piata, 2 strazi mai jos, joi si duminica. Nu sunt organice, dar parca dau mai cu drag banii decat la magazin, unde sunt si vestede cateodata. Iarna trecuta numai de acolo am luat mere.
Azi am luat niste bete de telina de la magazin, si dau sa pap 2, mi-a amortit limba instantaneu, si au un gust de parca zici ca-s date cu dezinfectant de ala de maini. Asa tre sa fie? Eu nu prea am mancat betele crude, le pun de obicei la supa de pui.
Amalia mea a inceput de vreo 2 sapt sa manance asa cum vor bunicii. Vine si zice ca vrea mancare, cere fructe, de la mine din castron dimineata, si mananca paine. Intra mancarea in ea de zici ca nu are dop la stomac.
Ursuletu' mananca si el pireuri, dar in general de legume, fructele sunt cam bleah.
ma duc la treaba
Mami de Amalia si Andrei
sinzi_ana spune:
Mai...mancarea ca mancarea...dar marea mea problema este ca David bea foarte putina apa...in conditiile in care stam in Florida, si e mereu transpirat...(apa sau lichide in general...nici suc nu cere)...
Eu trebuie mereu sa ii aduc aminte sa bea apa...altfel uita....De asta ii dau aproape in fiecare zi o supa sau o ciorba, sa mai bagam niste lichid...
La scoala nu stiu cat bea....acasa, de la ora 4 cand il iau, pana cand se culca ar fi in stare sa nu bea nimic, daca nu ii aduc eu aminte, si cu chiu cu vai bea 150-200ml de apa....(adica de la ora 4 pana la 9 cand se culca in total)
(nici eu nu simt nevoia de prea multa apa insa)
miereamara spune:
Va las o privire de copil cuminte
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4544812040/
si restul de poze cu ursuletul convalescent
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
A invatat sa isi arate partile corpului (head, shoulders, knees and toes, ochi, gura, urechi, nas) si numai asta face toata ziua, de spus nu prea spune nimic, dar dc vrea ceva te duce acolo unde vrea, ieri mi-a spus taica-su ca l-a dus la sertarul cu hainute, voia o pereche de pantaloni
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator