Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
Nikole sa va fie de bine plimbarea! Imi pare rau de noaptea nedormita.
Acum daca tot esti aici, nu punem si noi pe prima pagina data ora si locul intalnirii? Nu mi-am permis sa iau decizii de capul meu.
Mirela fericita de Mara Ioana
Vi4i spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui miremia
Era vorba de mersul cu masina. Mirela fericita de Mara Ioana |
mamaaaaaaaa asa-i cand dormi prea mult,nu mai gandeste capul!!! ce mi-am imaginat eu??? ei bine ca nu e ce am crezut eu!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu am balansoar d-ala si al meu nu prea doarme, dar sta in el de la doua saptamani aproape toata ziua. Vezi ca are un carton sub fund, sa nu i-l pui p-ala ca forteaza coloana! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
eu cartonul lam pus dar e la fundulet. nu stiam ca ii forteaza coloana. sa il dau jos?
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu myky791-acum pun poze cu raul in leagan si pun si o filmare sa vezi cum e leaganul....plange daca nu-l pun dar daca adoarme il las cat dureaza leganatul ca e cu arc si il iau de acolo dar se trezeste...imi este putin teama sa nu se ghibosasca dar vad ca-i place poze |
ms de raspuns. pun si eu poze pe webshots sa vedeti cum e la mn.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cristies spune:
Myky, scoate-l, ca din cauza lu' ala forteaza pe fund si fundul pe coloana.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Nik0le spune:
citat din mesajul lui miremia Nikole sa va fie de bine plimbarea! Imi pare rau de noaptea nedormita. Acum daca tot esti aici, nu punem si noi pe prima pagina data ora si locul intalnirii? Nu mi-am permis sa iau decizii de capul meu. Mirela fericita de Mara Ioana |
Da, zic ca e o idee buna, parca mai sugerase cineva asta, deci avem acordul grupului. Mai ales ca n-a zis nimeni nu. Hei, inca doua saptamani si nitel si ne intalnim!
Edit: pui tu sau pun eu?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cristies spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariucasara
Cel mai devreme la 9 luni. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
E ca Mariucasara dar al meu nu mai sta in scoica... se infige in spatar, face ca toate visele si ajunge intr-o pozitie foarte tampita, cu capul mult pe fata... daca-i strang centurile si nu mai poata sa se miste, sa te tii spectacol.
Nu stiu cum o sa facem... la primul drum mai lung
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cristies E ca Mariucasara dar al meu nu mai sta in scoica... se infige in spatar, face ca toate visele si ajunge intr-o pozitie foarte tampita, cu capul mult pe fata... daca-i strang centurile si nu mai poata sa se miste, sa te tii spectacol. Nu stiu cum o sa facem... la primul drum mai lung _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Noua cel mai bine ne-a fost cand am plecat la drum lung la o ora mica, mica, gen 4 dimineata. Fii-mea a dormit in mare parte din drum (vorbesc de cea mare, dar cred ca se aplica si la bebelusi). Asa intentionam sa facem si la vara, cand o sa mergem la mare.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Da, zic ca e o idee buna, parca mai sugerase cineva asta, deci avem acordul grupului. Mai ales ca n-a zis nimeni nu. Hei, inca doua saptamani si nitel si ne intalnim! Edit: pui tu sau pun eu? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Daca poti pune tu.
Mirela fericita de Mara Ioana
myky791 spune:
gata am pus poze cu balansoarul si poze de la botez! cine vrea sa se uite.
intrebare am incercat sami pun poze la semnatura, la optiuni profil dar cand ii dau imi spune ca poza este mai mare decat 100kb. dc? cum sa fac?????