Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

si mai am o intrebare!!!! activa nus da curaj sa pun intrebari am!!!!!

bebe al meu de cateva zile a inceput sa doarma de la 23.00 pana la 8-9 dimineata deci 9-10 ore de somn!!! si ziua papa din 4- 4 jumate ore! deci pe zi are acum doar 4 mese a cate 150 ml LP dar stiu ca trabuie sa pape de 5 ori pe zi!!!! sa incep sa-mi fac griji si sa-l fac sa manace mai des??? sau sa-l las sa pape cand vrea chiar si daca numai de 4 ori pe zi???? offff si cand aud acolo la voi bebei bolfosi si frumosi de peste 5 kile si al meu de numai 4600 gr !!! si mai zicea nu stiu cine ca LP umfla copiii!!! pai al meu e slabanog de il ia vantul daca e mai tare!!!

aaaa si asa sa ma laud , dupa ce papa la 9 dimineata mai trage somn pana la 12!!!! deci eu dorm maica nu gluma!!!!

aaa si raportam de vreo saptamana ras in hohote,distractie la maxim!!! adica deja intelege ca ma joc cu el si ii place,rade de nu mai poate!!! ma topesc toata!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

vi4i noi ne plangem ca nu dorm bebeii, ca manaca des si tu te plangi de contariu. dak el este vioi uda pampersul, iti bine in greutate nu ai dc sa iti faci griji. fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. probabil o sa iti spuna si fetele de pe aici.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

am pus la semnatura poze si video in leagan

poze

ce baiat frumos ai tu acolo!!!!!!

al meu nu sta in leagan prefera la el in patuc,acolo cu jucariile sale!!!!! ce mai ,baiat independent am,ca patucul e in dormitor si eu is in salon toata ziua!!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

sa iti traiasca puiutul cuminte si ai nostri sa ii ia exemplul.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

ms de raspuns cristies. o saii dau cartonul jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies
E ca Mariucasara dar al meu nu mai sta in scoica... se infige in spatar, face ca toate visele si ajunge intr-o pozitie foarte tampita, cu capul mult pe fata... daca-i strang centurile si nu mai poata sa se miste, sa te tii spectacol.
Nu stiu cum o sa facem... la primul drum mai lung

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Cand am plecat weekend-ul trecut cu ea in masina au apucat-o bazdacii cu vreo 5 minute inainte de destinatie si a urlat cum nu credeam ca poate sa urle. Fiind aproape, n-am oprit sa vad ce are. Ei, cand am scos-o avea parul ud (avea capul gol), body-ul si puloverasul ude amandoua, iar ea continua sa tipe ca din gura de sarpe de abia am pus-o la san.
A doua zi cum s-a vazut in masina a inceput concertul. N-a mai tacut nici luata in brate, nici pusa la san, a adormit intr-un final la mine in brate suspinand. A treia zi a scartait tot drumul, cu plansete spre final. Mie deja mi-e groaza sa mai plec singura cu ea...daca nu o sa mai stea niciodata cuminte in scoica?

Cristies si Marei ii atarna picioarele putin din scoica dar ma gandesc sa o mai las asa cateva luni.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eu azi mi-am comandat oglinda pt masina. Macar asa vad cand se inroseste de plans si trag pe dreapta.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

dar acu mie frica de altceva. dak doarme ziua asa mult ca iam gasit de hac si doarme bn in balansoar oare la noapte ce om face?azi noapte sa trezit la 11.30, la 2.30 si apoi la 5 si de la 5 maraiala, scremeala.... dak doarme mult ziua mie sa nu mai doarma noaptea.
avem probleme cu constipatia... iese numai cu supozitor la 2,3 zile. cand s-o regla oare?

Mergi la inceput

as fi iesit un pic afara da bate vantul prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

asa deci va servaesc cu o salata din fructe:capsune,banane si kiwi cu o lingura de miere!!! asta p-u fetele ce se tin de dieta!!!!
ca eu tot flamanda am ramas dupa ea,deci cine nu se satura cu fructe mai ia si de aici - spinach cu calmari si orez!!!!

asta p-u ca imi e asa o lene sa recuperez capitolele pierdute!!!!

s-a trezit bebe si e asa de marait!! merg sa-l pupacesc paote ii trece!!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Sara abia acum sta cuminte, singura pe bancheta din spate in scaunelul de masina. Pana la 3 ani nici nu s-a pus problema sa o las singura in spate ca urla, se foia, iesea din centuri...Acum stau eu intre scaunele, e cam inghesuiala dar e linisteeeee

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Ne-am intors de afara si am mancat - tot biberonul!!! Sper ca criza a trecut...
Pt Alexutzzza, voila chelie (fara tichie deocamdata ): Cheliuta

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput