Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
decenula am mai auzit io de disociat, dar adica ce mananci? o zi numa lactate, o zi numa carne, o zi numa legume sau cum?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multam de cafea decenuela
apa de taratze zicea plateea ca o bea pt stimularea lactatziei
ce bine papa raulnu i-ar fi de deochi!
alex tot nu vrea pe burta,nu se rostogoleste,dar rade in hohote,iar ieri ne-am jucat in 2 reprize[la amiaza si seara] "nu-i alex...unde-i alex?uite-l!" eu il acoper pe fata cu o bavetica si cand o iau rade in hohote
btw...azi noapte s-a trezit din 2 in 2 ore sa pape
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia Salutare de dupa cortina. Dam si noi o pentru cele 3 lunite de astazi. Suntem cam maraiti si bineinteles ca nu avem cum merge la medic pana pe 28 ca tanti asistenta nesuferita nu poate face programare mai devreme. Sper sa nu fie nimic si sa ma stresez eu inutil ca de obicei. Elena de printisor Iustin Gabriel pozici |
La multe lunite .. Si da nu ai de ce sa te stresezi cu dr. Hai ca mai e un pic pana pe 28
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
decenuela spune:
citat din mesajul lui alexutzzza decenula am mai auzit io de disociat, dar adica ce mananci? o zi numa lactate, o zi numa carne, o zi numa legume sau cum? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
o zi lactate, una carne, alta fructe, alta legume, aLTA PESTE...fara paine
sau mai e: 1 masa lactate
1 masa carne
1 fructe
nu e greu...te obisnuiesti...e binev ca slabesti mult....pe urma sa ai grija sa nu pui la loc...nu e o dieta recomandata mult timp...doar asa shoc de slabit
fara paine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
al3csa spune:
citat din mesajul lui micki_mica al3csa, cristies, ratusca merci ptr raspunsuri! ... eu zic ca daca la 6 luni incepe sa linga piciorul mesei nu e acelasi lucru cu a fi spalat la 2 saptamani cu sapun de adulti... esti de belea cristies am terminat capitolul trecut... ma bag la dush si poate mai fac niste exercitii...deh...vine licenta cica. dar inainte restante si diferente. ca asa imi trebuie! mai vb si maine, dar sa nu uit! in sfarsit am fost la film cu al meu sot (ptr prima data de cand ne stim adica de 6-7 ani ) ca suntem ca aia...intai copil, apoi cununie, apoi film in 2... piti a stat cu o prietena cam 4 ore si rezum: a fost minunat! va -icesc si va zic noapte buna si somnic usor pufuletilor! Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului |
F tare .. bv voua . Si inca o data mi se intareste ideea ca viata este mult mai frumoasa cu un copil. Felicitari pt film
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
citat din mesajul lui bubu_bu Neata fete!decenuela multumesc de cafe beau 2 aziraul s-a trezit azi-noapte la 2 ore si la fiecare masa 220 ml rasi pana la ultima picatura...parca am nisip in ochi noi am primit marsupiu dar...cat a fost iarna era greu cu fas pe el sa-l bag,acum ca s-a incalzit e raul prea greu si plus se mai si incalzeste copilul de mine...nu prea ne foloseste doar pe distante mici parul?care par ca nu prea mai amnici nu ma mai pieptan il tin in coc sa am la nunta ceva ceva de frezat iar cu scaun de masina....doarme raul din primele minute sau sta si se uita pe geam ma duc sa mai beau cafea sa ma trezesc poze |
f tare!!!! bv lui ca poate sa pape atat ..
Poze
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza happyella las ca incep ei si ai nostri sa rada! abia astept! Ruxita cu cerazette e exact asa cum ti-a zis Catalutza, dar citeste prospectul inainte ca are o groaza de chestii cu care nu e bine sa il combini, dar pan la urma e singura metoda safe A propos de anticonceptionale...sa nu dati cu rosii, dar mie mi-a zis acum o prietena (acu 1-2 saptamani) ca ea s-a interesat si a citit mult pe tema si ...a propos de ce zicea , daca nu ma insel, ana_g de sterilet...cik si anticonceptionalele sunt avortone (adik nu impiedica fecundarea ovulului ci prinderea ovulului fecundat in caz ca se intampla....) si de aia biserica nu e de acord cu anticonceptionalele....io nu am citit f mult pe tema, niic nu am verificat, la unele chestii merg pe principiul: ce nu stiu , nu-mi face rau ioana-fota asa cum zicea catalutza, site-ul bebelusul tau punct ro are preturi f ok, nu stiu daca livreaza in Mangalia si daca renteaza taxele de transport dar are o verietate de produse la preturi f bune. Si si mai bune sunt preturile de pe http://www.bebeshopp.ro/ sunt produse aduse direct din Anglia la super-preturi (alea din Anglia plus un mic adaos, dar tot iesi mai bine decat sa cumperi de la noi) iar produsele sunt de super -calitate. SI are si mult-laudatul marsupiu...f scump insa, vezi poate il gasesti pe okazii cum a zis decenula, te inteleg cu 5'minute pan la paine, ai dreptate, si mie mi-e lene sa iau caruciorul ptr 5 minute de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Pai biserica eu zic ca e impotriva oricarui tip de contraceptie. Daca ar fi dupa ei ar trebui sa ne inmultim ca iepuri
Poze
Povestea nasterii
al3csa spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Cred ca ne-am reintrat in sfarsit in normal, azi-noapte s-a trezit la 03:45, a papat tzitzi si a dormit pana la 8 aproape, cand a papat tot tzizti!!! Si taman ziceam ieri, alaltaieri ca gata, asta a fost lapticul meu, de acuma LP... nu mai inteleg nimic: de trei zile laptele meu era transparent, acuma s-a facut iar alb... macar de as stii de la ce, sa mai fac! Am baut si eu apa de tarate, banuiesc ca trebuie sa mai insist pana da efecte, nu? Oricum, slabuta activitate la schimbul 3, cred ca pe masura ce cresc bebeii nostri, schimbul 3 se va desfiinta (din fericire ), ca dormim si noi toata noaptea ca oamenii mari, nu? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Felicitari pt LM si la cat mai mult
Poze
Povestea nasterii
catalutza81 spune:
Neata si de la noi!
Decenuela si pe mine Irina ma chiaunea la fel din 2 in 2 ore...am lasat-o o data 3 ore fara tzatza...normal urlete cel putin in ultima jum de ora, DAR a mancat muult si nu i-a mai trebuit pana peste 3 ore si acum mancam la 3-4 ore...merita sa incerci sincer!
Catalutza mami de Irina
lucia2000 spune:
Buna dimineatza si de la noi.
Azi trebuie sa facem cinste, pentru ca facem 3 luni.
Suntem bine, veseli si plini de energie.
Mami tre sa mearga la bucatarie sa faca tortul pentru ziua lui Teo.
Bineinteles ca is teo va merge cu mami.