Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
myky791 spune:
eu am inceput sa ii dau suc de mar. o zi de mar o zi de morcov. cate 2 lingurite. stiu ca si primul copil la fel am facut. pediatra mea e batrana si e de moda veche. noi suntem pe lp doar noaptea ii mai san foarte putin ca nu mai e fabricuta de lapte. sapt trecuta o zi ma durut capul o zi nu. mam incarcat de pastile. consider ca e o decizie luata cu cap decat un lapte de san plin cu medicamente fasconal, bilobil, quarelin, imigran care nu stiu cum il vor afecta pe bebe mai bine lp sa stiu ca e sanatos si sa nu stau cu grija ca nu stiu cum il afecteaza pastilele luate de mn. am refulat si eu... imi pare rau ca as fi avut lapte dar migrenele mele nu miau dat voie... asta e. sa fie bebe sanatos. asta e cel mai important.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Ne-am intors de afara si am mancat - tot biberonul!!! Sper ca criza a trecut... Pt Alexutzzza, voila chelie (fara tichie deocamdata ): Cheliuta Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
faina cheliuta
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
beatrice1982, cris d unde sunteti? singurica p'aci?
mariucasara spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Ne-am intors de afara si am mancat - tot biberonul!!! Sper ca criza a trecut... Pt Alexutzzza, voila chelie (fara tichie deocamdata ): Cheliuta Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Nu sunt Alexuta, dar pot sa cheliuta aia? Asa are si feciorul meu.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui mariucasara [Acum stau eu intre scaunele, e cam inghesuiala dar e linisteeeee Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Ratzusca foarte tare cheliuta.
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu sunt Alexuta, dar pot sa cheliuta aia? Asa are si feciorul meu. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Si eu, si eu (doar la pupat, ca fi-miu are trei fire).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu sunt Alexuta, dar pot sa cheliuta aia? Asa are si feciorul meu. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
But of course! Scrisesem pt Alexutzzza ca ea s-a mirat cum adica vine povestea asta, si i-am aratat. Sper ca ati remarcat ca deja am invatat sa facem barcute, rade de mami probabil care ar trebui sa faca si ea sa dea suncili jos!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Eu savurez un latte machiat ca mi-am facut pofta singura de dimineata si astept sa se trezeasca matza sa o scot la plimbare. Fetele din Buc care ati iesit...bate vantul tare?
Mirela fericita de Mara Ioana
Ruxita spune:
noi suntem azi cu la multi ani! si nimeni din familie dimineata nu si-a amintit (pentru ei rusinica)
fost in parc, frumos, verde, copilasi jucausi,aaaa.... cat pe ce sa uit - un copi "colorat" f. amabil am auzit din gura lui " va rog frumos" si "multumesc"... ma inscriu in clubul mamicilor care zambesc atunci cand intalnesc o alta mamica in parc cu copil cam de varsta copilului ei - am vrut sa socializez si nu "prea" am avut cu cine - una fuma langa carut ca turcu, a doua a facut in jurul ei o balta de seminte... eh, a treia a trecut pe langa mine cu bb intr-un port-bebe si mi-a zambit larg si eu m-am incruntat (mi se formeaza o cuta in frunte de la soare de-mi face o mina extrem de serioasa) de la soare, zic eu, dar si de la neobisnuinta de a mi se zambi pe strada, in parc... data viitoare daca o mai vad ii zambesc inapoi si o intreb ce varsta are bebelicul (la intoarcere statea jos aproape de iesire si alapta)...
am niste chestiuni arzatoare si intrebatoare poate imi raspunde cineva
- la baita ii intra multa apa in urechi - e de nashpa rau? cum evit intrarea urechilor la apa?
- chestiune delicata - am avut o doctorita care nu avea cabinet, era medic rezident in spital si toate intalnirile noastre nu erau f. cusher, trebuia sa inventeze de fiecare data o intrare in spital pentru mine - ba internari de-o zi, ba camera de garda spre final - nu-mi convine o astfel de situatie, prefer cabinet, stat la coada, platit banu cinstit si nu ca spaga... deci am nevoie de un alt medic??? as fi vrut sa ma mai duc pe la ea, mai ales ca ea era tot timpul bucuroasa de mine... dar, ea e medic de spital, deseori trebuia s-o astept sa iasa din operatii - sa-mi caut un altul, nu pea am in zona (decat 2 la care am zis ca nu ma mai duc). Si cred ca asta e toata problema mea - nu am o contraceptie valida si evident domnului ii este frica - ce te faci daca mai apare un bebel asa pe neprins de veste (cand am aflat ca sunt insarcinata eu am bocit fara sa ma pot opri din plans cateva ore, iar el era atat de socat ca-i treceau curenti electrici prin cap)...
- mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna?
- se zice pe aci ca LP-ul umfla, noi suntem umflatu odiseei si nu mancam LP, doar LM;
- azi a produs un kkcel consistent si galben malai, fapt pentru care m-am felicitat (e printre primul kkcel normal).
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Ruxita - mai e cineva preocupat de economii pentru copii? ing e varianta cea mai buna? |
Noi am ales ING. Azi am depus primii bani in conturile puilor.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)