Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 5
monica2008 spune:
NAFI ce frumusel RICCARDO
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Raluk31 spune:
Hello,girls!
Nafi,as zice ca mititelul e frumusel ca mamica!
Alexandra,ma bucur ca experienta ta spitaliceasca ti-a fost pe plac!Cum te simti acum in urma operatiei?
Asa e,zboara timpul.Nici nu se compara cu prima sarcina,pe atunci aveam timp de visat,acum am doar liste intregi cu lucruri de facut
Kemsy,si mie imi suna la fel,dar daca sotul meu vrea sa o strige Maeva,e mai bine sa fie primul,daca nu,vor fi unii care-i vor zice asa si altii care vor folosi primul prenume..Stiu ca e ciudat,pt faptul ca nu ne e noua cunoscut,in Franta e chiar banalE greu de ales un nume potrivit ambelor parti si care sa ne si placa.
Va pupacesc pt toate,sa fiti cuminti!
Raluca
de Anais Iasmina si +25
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
buon giorno!
va las o calda calda
Nafi-o minune de baietel ai tu acolo
seamana bine cu tine,cel putin trasaturile in partea ta sint mai puternice
e tare dulcic
asteptam pozici cind mai aveti timp si de la tine si Alexandra
multumim de complimente,ma bucur ca v-au placut
ieri am mai facut citeva cind am timp mai incarc
am dus-o pe Giulia in parc,am dat-o cu poneiul,a fost la jucarii
s-a distrat de minune
am petrecut o duminica frumoasa in familie
ieri a dormit de amiaz ca era frinta,era treaza de la 6 si ceva si pe cind s-a trezit numai intr-un stranut o tine dar macar elimina tot din nasuc
am inceput cu supozitoare de aseara,in rest e bine nu are tuse nici febra
va pup si o zi buna va doresc
va transmite salutari Stefania,in loc de 2 sapt cit ar fi trebuit sa stea ramine minim vreo 6
Mami de Giulia 20/06/07
LAlexandra spune:
neata si de la noi!
Raluk eu ma simt bine dupa operatie, multumesc Domnului! Sper sa imi revin repede cu totul si sa alerg prin casa.
Ioana sa ii transmiti salutari la Stefania si din partea noastra.
Nafi, am vazut si noi pozicile de licurici. E un adevarat flacau, gingas!
Noua aseara ne-a cazut buricutul. Vroiam sa va intreb daca voi l-ati mai dat cu ceva dupa ce a cazut...ca eu habar n-am.
Va .
Mami de printisor
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...si Alessandro
kemsy spune:
Salutare!!
Nafi, e un gingas si un frumos Riccardo, sa va traiasca . Eu zic ca seamana cu amandoi, dar mai mult cu tine la barbie...
LAlexandra, asa si eu m-am simtit bine in spital, fara stresul cu cui sa dai si cat sa dai, mereu intra cineva sa faca ceva in salon, curatenie, ne aducea mancare, ne controla, etc. Minunat sentiment!
Noi dupa ce a cazut buricul, si arata exact ca al nostru, nu i-am mai dat cu nimic, si tot de atunci am inceput sa-i facem baita in cadita!
katiapam, ce frumos mai petreceti voi!Eu ieri am stat singura cu Loris, tati a fost la lucru . Sper sa nu raceasca pitzi!
Raluk31, nu stiam ca e intalnit in Franta numele. Vedeti voi ce hotarati, poate cand o sa-i vedeti fetisoara o sa decideti ca nu se potriveste (sotul de fapt ). Eventual alegeti si nume de rezerva
Iar e luni, iar treaba, plimbat copilul...Cam astea facem noi!
O zi si o saptamana buna!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
neliaCris spune:
Buna..a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris.Acum Cris doarme,eu am atatea lucruri de facut ca doar e luni si nici iarba nu creste.
Am trecut iar prin antibiotic cu bebe,la o diferenta fr mica de primul,acum la 1 sapt de la sfarsitul lui...ce credeti?iarasi nas infundat,nopti nedomrite.Mi-a dat ped broncho munal pt imunitate asta pt ca am cerut eu,altfel imi dadea la anul,tot eu sa fiu informata
Felicitari mamicilor,ati vazut ca a venit si vremea voastra?sa fiti sanatoase si voi si familia si in special bebeii
Bun venit noilor membre,sedere lunga si placuta
Va pupam pe toate fara exceptie,vazut pozici super
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
elizuka spune:
Fetelor am o mare rugaminte, daca puteti sa ma lamuriti voi, ca eu nu mai stiu ce sa cred. Am de aseara in partea stanga jos niste dureri destul de intense, incep brusc, fara sa fac efort sau sa ma misc macar, dureaza mai putin de un minut insa le simt sub forma unor pulsatii ce cresc in intensitate pe parcurs. Sunt speriata, nu stiu daca sa sun la dr, azi nici nu il gasesc la clinica plus ca am programare joi si nu vreau sa par alarmista. Azi le-am simtit de cateva ori si poate nu are legatura, insa la putin timp dupa ma doare si capul, tot in reprize. Voi ati trecut prin asa ceva? Stiu ca sunt unele dureri normale, insa pana acum nu a fost asa. Va rog dati-mi un sfat...
P.S.: am vazut si poze cu bebicii de Alexandra si Nafi, sunt atat de frumosi si dragalasi!
Va pup.
_
cu puiutz de 14s+
http://s932.photobucket.com/albums/ad166/elizuka_album/pozici/
LAlexandra spune:
ELIZUKA,stiu ca si eu aveam dureri in partea stanga si mi-a zis doctorita ca sunt din cauza intestinelor, mai ales daca te-ai si constipat. Cu durerea de cap nu stiu...ca eu n-am avut din astea...cam niciodata. Ai grija de tine si daca chiar simti ca e ceva in neregula poti da o fuga la urgente...mai bine sa zica aia ca esti nebuna, dar macar esti tu linistita.
Mami de printisor
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...si Alessandro
elizuka spune:
Cred ca ai dreptate! Are sens, mai ales ca am mancat mult in weekend si mai tz seara din cauza serviciului. Deh, am mancat probabil prea in graba, plus ca incep sa vreau tot mai mult, mai ales dupa ce servesc tot felul de pizze si salate pe la sv... Multumesc Alexandra, acum ca am ajuns cu gandul acolo, asta tb sa fie. Stau atenta oricum... Sa speram ca trece azi ca am dat-o din nou pe fructe si kestii usurele.
Ce face bebe?
_
cu puiutz de 14s+
http://s932.photobucket.com/albums/ad166/elizuka_album/pozici/
LAlexandra spune:
eu toata sarcina aproape am avut durerile astea...ca nici eu nu prea mancam ca oamenii normali.
asta micu s-a trezit, a ajuns la mine in brate si iar a adormit...astept sa se trezeasca sa pape si poate vrea apoi sa adoarma la loc.
sa treaca durerea
Mami de printisor