Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 4
Raluk31 spune:
Proaspete mamici,ma bucur ca va faceti timp de forumAlexandra,e un scump baietelul tau!Si ce de par areCiudat,si Anais a avut icter si din cauza asta am mai stat o zi in spital,dar impreuna.Nafi,asteptam poze cu licuriciulSi povestea pe indelete!
La noi,pe langa faza cu noptile furtunoase,a inceput o noua etapa..refuzul mancarii.Niciodata n-am avut probleme cu Anais,ei bine,acum face de fiecare data nazuri.Nici nu mai stiu ce combinatii sa mai fac sa-i asigur si toate necesare si sa-i fac si pofta...
BB2 nu are inca un nume stabilit,dar taticul nu cedeaza Maeva,asa ca mamica se chinuie sa gaseasca ceva langaMi-a trimis cineva un program destept care-ti da sugestii de nume pe baza numerelor personale ale parintilor,in scopul compatibilitatii.De ex,Maeva Ambra se potriDar mai vedem,ca mai avem timp
Cam atat despre noi,va pup si va doresc o seara buna!
Raluca
de Anais Iasmina si +22
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
kemsy spune:
Sra buna!!
Eram nerabdatoare sa vad si eu pozele, si dupa ce am anulat setarile antivirusului (), am reusit!
Ely, ce broskuta frumoasa ai!Si tu esti slaba, de ce zici ca trebuie sa slabesti?
LAexandra, ce puiut mic am vazut acolo!!Si ce perisor are!! M-a apucat nostalgia dupa bb al meu asa micut. Acum e un flacau deja
katiappam, mai repet si eu ce fetita frumoasa ai?!Are niste ochi fenomenali!!Si cum pozeaza...ca un model . Imi place si peisajul, campul de floricele, casele!!
Astept si pe nafi cu noutati/detalii/vesti/pozeeeeeee!!!!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
A aparut si nafi!!Bun venit in randul mamicilor!!
Apropo de activitatile bebelusilor, imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca am crezut ca doar asta o sa faca bb: papa-caca. Schimbam pampers la greu!
Oare Stefania nu s-a intors??Zicea ca sta 2 saptamani!
raluk, mie imi suna mai bine Ambra Maeva decat Maeva Ambra (). Desi recunosc ca Maeva suna putin...deosebit. Eu citisem undeva ca un nume neobisnuit isi pune amprenta...in sens negativ.
Good night!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
monica2008 spune:
buna fetele
ALEXANDRA ce frumusete de baietel ai tu acolo,asa avea si DENIS parul cand l_am nascut
NAFI asteptam pozici si cu scumpetea ta.cat desp[re lapte nu te speria si eu am patit la fel,ramaneam in pana cate 2 ore dar am luat LACTOGAL si nu am mai avut probleme(am baut si ceai de finochio la greu,cate 2 litri pe zi)
RALUK e frumos numele MAEVA
ELY vazut frumusetea de DENISE
noi ne pregatim de plecare,cumparam ultimile lucruri si ne facem bagajelu,mamica mea deja plange ca ii este dor de DENIS....UFFF ce greu e cand suntem asa departe
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
LAlexandra spune:
Va multumim mult de aprecieri.
Mai fetelor, puiutul meu atataaaaa manancaaaa. Sta papa la san, da sa doarma si iar isi aminteste de san. Nu stiu ce sa fac, ca lapte am berechet, la san il tot urmaresc si suge, de ii da si laptele pe afara. Ma tot gandesc ca poate nu e consistent laptele meu...habar n-am...ca vrea mereu mancare si nu mai vrea sa doarma (macar noaptea doarme legate cate 2 ore, dar ziua sta treaza si cateva ceasuri bune). Aveti idee ce sa fac?
RALUK mie imi place numele ales...ce trece timpul...imediat auzim ca nasti
Mami de printisor
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...si Alessandro
monica2008 spune:
ALEXANDRA ia niste vitamine,poate intradevar nu e consistent laptele.eu luam CENTRUM MATERNA
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
nafi spune:
MONICA - mersi de sfat, ma bucur sa stiu ca a functionat la tine ca si eu tot LACTOGAL iau de ieri.
ALEXANDRA - si al meu papa ca un disperat iar laptele e bun, doar ca el e mare, are nevoie de 80 ml la o masa, dar dupa 40 adoarme si o tinem tot intr-un urlat si alatat
Ca si vitamine am inceput sa iau NATALBEN , si ptr lapte pe langa LACTOGAL mai iau un supliment pe baza de silimarina numit " piulatte" , este un produs homeopat , la pliculete gasit in farmacie sau erboristerie.
Crema de sani Purelan e chiar super...nu am probleme deloc ptr ca o aplic de fiecare data dupa ce alaptez.
Ma duc sa ma odihnesc acum, caci l-a preluat sotul pe cel mic. cu el sta linistit si surade de te topeste. cu soacra inca nu e f bun prieten!
ah...m-am si cantarit! am lasat la spital vreo 7-8 kg, mai am inca pe atat de dat jos..dar nu ma agit ptr ca trebuie sa mananc bine acum. oricum evit dulciuri si junk food. ma bazez pe pui, supe, iaurturi, banane...
Pupicei tuturor, revin cat de curand pot.
in prelungiri...asteptand bebele (golul) de aur... Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
LAlexandra spune:
Acum am reusit sa vedem si noi pozicile cu Giulia. E tot o scumpete dulce, si ce poze de fodomodel, ce mai...e mandra fata!...deja ma gandesc ce ravagii va face cand o sa creasca mare....atunci sa te tii mami si tati. Sa fie sanatoasa si sa va creasca mare si frumoasa
Mami de printisor
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...si Alessandro
LAlexandra spune:
Am uitat sa va spun...chiar a fost o experienta placuta nasterea aici in spital, in Italia. Nu stiu acasa, pe propria experienta cum e, doar din auzite, dar aici a fost super...sa nu te simti aiurea, sa stii ca nu trebuie sa dai bani pt servicii, sa vezi cum vin toti sa se intereseze de tine, sa vezi medicul ca vine sa te intrebe cum esti, servirea la pat a mancarii, schimbat (in cazul meu ca eram cu cezariana), etc....totul superb.
Cand o sa avem mai mult timp o sa descriu toata povestea nasterii si atunci va scriu mai multe.
oricum nu am decat cuvinte de lauda.
Mami de printisor
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Iata la semnatura cateva poze facute la spital. Acum deja Riccardo pare mai mare...trebuie sa-i mai fac in urmatoarele zile!
Acum e la tati in brate dar in maxim 20 min trebuie sa pape...asa ca intru in functiune....
Va pupic
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[