LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Bianca, am vazut niste super poze

Magdy, sper sa fie bine cu sarcina in continuare

Lysbeth, noi stam mai rau cu umblatul, pt ca ii este frica sa faca mai mult de 2-3 pasi daca nu sunt langa ea, in schimb ii umbla gura toata ziua. Zice: mama, tata, pisi, mac mac, hau hau, beee (oaie) haide, brm brm (adica sa plecam), uite, data (adica gata), da, bebe, bau, papa, apa, pii (adica copii), nanana (adica Ariana), lala (muzica).

Pisik, si Ariana mai face crize cand nu o las sa faca ce vrea; cand incepe sa urle o iau si o duc la ea in camera si eu merg in camera alaturata. De obicei ii trece pana ajunge iar langa mine, iar in caz ca nu ii trece ma intorc cu spatele la ea pana ce se calmeaza. De obicei nu dureaza mai mult de 2-3 minute.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Cezar Constantin

Rares Codrut

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete!

Magdy, imi pare rau sa aud ca ai probleme...o prietena de-a mea a avut idem, la medic i-au spus ca e placenta jos si ca nu trebuie sa faca prea mare efort...a dus sarcina la bun sfarsit, ba chiar dupa termen cu cateva zile, e totul bine acum. Fa atentie la ridicat baiatul in brate si aminteste-ti asta cat mai des...sa te asezi la nivelul lui, jos pe covor sau langa pat si il tii in brate din pozitia sezand.Concentreaza-te pe asta daca poti.

Fetelor...eu tot citesc despre vaccinul asta si nu inteleg..ce e Bcg, ca la noi nu se numeste asa vaccinul de 1 an, oare o fi altul? Eu pot sa spun ca pe 14 luna asta i-am facut vaccinul de 1 an, care consta in cea de-a treia doza pentru( hepatita b, poliomielita, tetanos...)in rest, am refuzat sa ii fac in manutza antioreion,pojar si rosolie sau cum se mai numeste...care tot la 1 an se facea.Oricum de semn nici nu se pune problema.

Am inaintat in progrese si noi: bem 125 ml de lapte seara inainte de culcare cam in jumate e ora, dar il bem singuri...ok? Nu lasam biberonul la nimeni in mana decat in mana lui personal.Ce scump e cand si-l ridica cu amandoua mainile! Apoi: de azi ne-am desprins de unghia lui mami, am facut deja 5 pasi fara sustinere si bineinteles restul pe jos.Insa continuam sa adormim tot la san si sa ne trezim tot din ora in ora ...cred ca nici Ceasul din Londra nu e mai precis decat Nicholas, dar in sfarsit, mergem inainte asa.

Va pup si ne ducem la nanitza !

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

LA MULTI ANI!
Costin

Rares-Codrut
Cezar Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Am vazut toate pozele, am citit tot da sunt rupta in gura sa mai pot scrie ceva.
Magdy sper sa gasesti o modalitate sa te descurci si cu Gabi dar sa te menajezi.

Tucam gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Rares Codrut si Cezar Constantin!!!

Multe pentru mamici!

Incercam si noi sa ajungem maine in IOR, insa nu promit nimic, caci musafirii nostri is cam bolnavi (cel mic a facut enterocolita si parca nu i-as lasa singuri acasa).

Dyana Multumesc tare mult pentru ajutor

Pisik din fericire am scapat de soacra-mea. A stat destul

Lysbeth in sfarsit ai trecut pe-aici!!! Bine ai revenit!!! Super bestiocul!!! Ce mare s-a facut Si legat de vorbit....al tau zice muuuulte, fata de "puturosul" meu, care zice numai "tata", si uneori "uite" si "ata" (asta).

Bianca super excursie. Mi-au placut tare mult si pozele...atat de mult incat a trebuit sa ma uit la toate si-s muuuuulte...au ramas vasele nespalate

Magdy cam complicata situatia M-ai pus pe ganduri...cred ca o aman sieu un pic proiectl bb2, caci David este tare greu. Sanatate multa si sa ajungi cu bine la 40+

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sa va povestesc ceva care pe mine m-a cam lasat masca.

Cand am nascut, dupa cateva zile, ma suna o prietena care aflase ca am nascut si ca vrea neaparat sa-l vada pe David. Vine in vizita, tare incantata de bebe, nu se mai dezlipea de el Inainte sa plece imi povesteste ca a avut un vis si ii spunea o voce "O sa ai un David", iar a doua zi a aflat ca am nascut un baiat cu acest nume. Tipa vroia chiar sa-i fie nasa, asa de mult se atasase de pitic. Peste cateva luni ramane insarcinata si ieri aflu ca a nacsut vineri, in aceeasi zi cu ziua lui David Mi-am adus imediat aminte de visul ei. Pe baietel il cheama insa nu David ci Dragos.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

poftiti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Poze cu sarbatoritul de ieri COSTIN

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza si multumim de cafea !
Ieri am facut si noi Priorixul pina la urma... ca e criza cu vaccinurile, ca pe asta l-a facut dr si nepotului sau, ca studiile alea nu-s concludente, ca o sa am probleme la introducerea in colectivitate, ca...ca...ca. L-am facut acasa de data asta, asa ca Pisilinca a fost mult mai domestica....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput