LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

novus la varsta asta e normal ca fontanela sa nu fie inchisa.

ioana are fontanela de aproape 2 degete, dar nu are nici un semn de rahitism.
andrei a avut o forma de rahitism. fontanela i s-a inchis la 1 an si 3 luni. de la 10 luni a avut picioarele cracanate, ca doua paranteze. in rest era ok.

Da, sper sa fie o forma usoara si eventual sa facem si noi D3 injectabil

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

lui andrei nu i-am facut d3 injectabil. rahitismul a fost descoperit iarna. i-am dat doza mai mare de vigantoletten. iar vara l-am dus de 2 ori la mare si odata la munte. l-am tinut in permananta in pantaloni scurti, sa i se broneze genunchii. toamna deja era mai bine. asa ca am scapat de d3 injectabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Am inaintat in progrese si noi: bem 125 ml de lapte seara inainte de culcare cam in jumate e ora, dar il bem singuri...ok? Nu lasam biberonul la nimeni in mana decat in mana lui personal.Ce scump e cand si-l ridica cu amandoua mainile! Apoi: de azi ne-am desprins de unghia lui mami, am facut deja 5 pasi fara sustinere si bineinteles restul pe jos.Insa continuam sa adormim tot la san si sa ne trezim tot din ora in ora ...cred ca nici Ceasul din Londra nu e mai precis decat Nicholas, dar in sfarsit, mergem inainte asa.

Va pup si ne ducem la nanitza !

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

felicitari pentru toate progresele.
deja bea bine lapte praf. si stai si tu mai linistita cand stii ca exista si varianta asta.
sfatul mea e sa-l dezveti de adormitul la san.el se trezeste noaptea si nu stie cum sa adoarma la loc. incearca cu mangaiat pe spate, cap, ca asta nu presupune prea mare efort din partea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

bianca superbe pozele; sunteti bestiali cum puteti voi sa va plimbati fara griji cu vladimir; asa-mi place de el ca se adapteaza la stilul vostru fara probleme, si e un ranjit si jumatate; aaaaaaaa, ca uitasem, tu strici firma baiatului cu pozele alea in care plange; pai nici nu-mi imaginam ca stie sa planga.... si tu mai pui si dovezi????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Trebuia sa fi specificat ca pozele alea sunt cu dedicatie pentru tine. Sa iti arat ca stie, nene, sa faca si mutre nasoale. sa maraie si sa planga...sa urle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DORANNA, avusesem rasp si pt intrebarea ta cu crema pt fundulet, dar am uitat...
Stiu ca nu mi-a mai urmat nimeni sfatul, dar eu il dau in continuare : ulei de musetel de la plafar.

http://www.lucamic.blogspot.com/

o sa incerc si uleiul de musetel, in etapa a 2a, de mentinere

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Multumim pentru aprecieri si comentarii la poze

Magdy, ai grija cu ridicatul copilului, se poate sa fie asta problema. Multa sanatate!

Novus, si noi am facut pentru Izia un cont in care ii punem bani, lunar, pentru studii.

Oli, chiar ca e ciudata povestea... si prietena probabil ca a uitat de visul ei premonitoriu.

Noi sintem bine, a venit soarele si e frumos, asa ca profitam de timp.
Va imbratisez cu drag in pupici

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Ma bucur ca au aparut fete pe care le strigasem mai demult: Lysbeth si Magdyi.

Nu stiu ce sfat sa dau pentru Magdyi, ca degeaba zic eu una si alta. Oricat de mult ajutoare ar avea Gabriel tot va vrea sa se joace cu mamaica lui. Multa sanatate!

Inca nu am aflat de ce a avut bestiocul mic piciorusul in gips- aia ghetuta ortopedica:).

SIMPLYANA, ai dreptate cu Cazanele. M-am exprimat eu ca o ciuperca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DENISA, wow, inca mai ai jucariile de cand erai mica!!!Stiu pianul de care zici, si m-ai facut sa-mi amintesc cu nostalgie de jucariile mele preferate...adica ce-ai facut tu acum e cam ce zici ca ti-au facut fetele cu marea. "vinovatii fara vina" zici? hahahahhaha

http://www.lucamic.blogspot.com/

mai am si eu niste jucarii, dar piesa de rezistenta este plapumioara mea, adica aceasta: poza
este intr-o stare impecabila, e superba si o folosim de vreo luna
si daca nu v-am facut sa zambiti, sa stiti ca o am si pe a sotului meu, exact acelasi model, intr-o stare si mai buna, aproape noua (noi suntem apropiati de varsta si cred ca s-au gasit peste tot in acea vreme)

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Magdyi stiu cat ti-e de greu. incearca sa organizezi treburile altfel. de exemplu, culca-l in pat nu in patut, ca sa nu mai fi nevoita sa-l ridici. cauta un pat mai jos, si pune si perne pe jos langa pat, in caz ca va cadea din pat, sa cada pe moale.
la capitolul pus masa iti spun ce a facut soacra mea cu andrei. soacra are probleme cu coloana, iar andrei avea 12-15 kg. deci imposibil sa-l ridice. atunci soacra ii dadea mancare la o masuta mica. cand andrei vroia sa stea in scaunul de masa, soacra punea un scaun normal cu spatar langa scaunul de masa. andrei se urca pe scaunul cu spatar (ca ii placea sa se cocoate) soacra il ajuta sa se ridice in picioare, si apoi il ajuta, tinandu-l de maini, sa paseasca si sa se aseze in scaunul lui de masa.

nici eu nu am avut voie la inceputul sarcinii sa-l ridic pe andrei in brate (avea cam 15 kg). ma puneam pe jos la nivelul lui si-l imbratisam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI COSTIN!

RARES CODRUT, CEZAR CONSTANTIN!

MADGY . Nu stiu ce sa te sfatuiesc, in plus de ce au spus fetele. Decat sa ai credinta si rabdare

Ana s-a trezit de dimineata cu ochisorul drept f rosu. Lacrimeaza destul de tare. Bine, ei ii lacrimeaza demult ochisorul asta, adica de cand a racit, dar cat am stat in casa incetase, ieri am iesit si azi era asa. O fi grav? I-am pus niste picaturi.

Si ma mai ingrijoreaza ceva: Ana se trage de urechi. M-am uitatla cercei, pare totul ok. Alte simptome nu are, adica urechile sunt curate, nu pare nimic in neregula. Maine oricum mergem la dr., cica pt vaccin, dar parca vad ca nu il facem, ca tot mai e mucioasa. Dar ma duc sa se uite in urechi

Si sunt si eu racita si f obosita. Nu am chef de nimic

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Costin

Rares-Codrut

Cezar Constantin

Mergi la inceput